Szacuny
11149
Napisanych postów
51570
Wiek
31 lat
Na forum
24 lat
Przeczytanych tematów
57816
Witam , chciałbym przez zime troche przytyć a jako że trenuje boks chciałbym popracować nad kondycja. Czy biegajanie rano nie będzie przeszkadzać w zdobywaniu masy ?
Szacuny
0
Napisanych postów
187
Wiek
31 lat
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
29716
Zepsuł mi się litr świeżego mleka (w butelce plastikowej). trzymałem je w lodówce na drzwiczkach. Do końca terminu został tydzień. Pamiętam, że w domu moja mama przerabiała je jakoś na kefir albo coś podobnego. Mogę zrobić coś podobnego? jak?
Szacuny
17708
Napisanych postów
132171
Wiek
39 lat
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
1460727
Mi też ostatnio się zważyło mleko w butelce trochę dziwna sprawa. Raczej z takiego już nie zrobisz, co innego normalne mleko. Ja to wylałem od razu bo dziwnie pachniało.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
Szacuny
0
Napisanych postów
187
Wiek
31 lat
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
29716
Zazwyczaj kupuję kartonowe, ale od lata butelkowane mleko jest tańsze. Kupiłem trzy butelki, jedną wypiłem, a teraz musiałem otworzyć drugie. Stały jedna przy drugiej. Mimo to jedna jest dobra, a druga już nie. W te wakacje, gdy moja mama kupiła sześciopak, to zdążyliśmy wypić normalnie dwa litry mleka, a cztery się zważyły. No i jakoś, nie wiem jak, mama przerobiła to na coś ala jogurt? tj. stało się bardzo gęste, niekwaśne. Jednak na cztery butelki tylko z jedną udało się przerobić z sukcesem w 100%. Reszta pozostała kwaskowa, więc poleciała do zlewu. To jak, ma ktoś pomysł co trzeba zrobić/dodać?