Zmieniony przez - Silu89 w dniu 2013-09-13 14:08:39
...
Napisał(a)
Chce zrobić własne musli z płatkami owsianymi. Normlanie jadłem je wcześniej namaczając je w wodzie, do musli dodać bez tego? nie beda za twarde?
Zmieniony przez - Silu89 w dniu 2013-09-13 14:08:39
Zmieniony przez - Silu89 w dniu 2013-09-13 14:08:39
...
Napisał(a)
dietyczna ale bardzo niezdrowa
To się trochę wyklucza
Chce zrobić własne musli z płatkami owsianymi. Normlanie jadłem je wcześniej namaczając je w wodzie, do musli dodać bez tego? nie beda za twarde?
Koniecznie je chcesz wcześniej wymieszać? Górskie mogą być twarde - więc pozostaje opcja błyskawiczne, lub gotować owsiane.
Chociaż osobiscie namoczyłby je, a następnie dorzucił orzechy, pestki etc.
To się trochę wyklucza
Chce zrobić własne musli z płatkami owsianymi. Normlanie jadłem je wcześniej namaczając je w wodzie, do musli dodać bez tego? nie beda za twarde?
Koniecznie je chcesz wcześniej wymieszać? Górskie mogą być twarde - więc pozostaje opcja błyskawiczne, lub gotować owsiane.
Chociaż osobiscie namoczyłby je, a następnie dorzucił orzechy, pestki etc.
Poszukuję książki "Na początku był głód" M. Konarzewskiego, gdyby ktoś miał egzeplarz na sprzedaż - proszę o kontakt mailowy ;)
Jedna z bardziej przemądrzałych osób na forum.
...
Napisał(a)
Mam pytanie, awokado za bardzo mi nie dojrzało, jest pół miekkie, pół twarde, ale jem.
To nie ma znaczenia? znaczy nie różnią się wartościami, tłuszczami?
Bo jest bardziej suche.
To nie ma znaczenia? znaczy nie różnią się wartościami, tłuszczami?
Bo jest bardziej suche.
...
Napisał(a)
Nada się coś takiego jako urozmaicenie diety, powiedzmy pucha raz w tygodniu?
Skład:
Mięso wołowe (80%), woda, skórki wieprzowe, smalec wieprzowy, cebula suszona, sól spożywcza, przyprawy.
Produkt może zawierać śladowe ilości glutenu, soi, gorczycy, mleka, selera i jaj.
Przechowywanie:
Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 24 godzin.
Przechowywanie w temp. pok.: Przechowywać w suchym pomieszczeniu w temperaturze od 1°C do 25°C.
Termin ważności: 24 miesiące
Opakowanie: Puszka blaszana, 300 g.
Skład:
Mięso wołowe (80%), woda, skórki wieprzowe, smalec wieprzowy, cebula suszona, sól spożywcza, przyprawy.
Produkt może zawierać śladowe ilości glutenu, soi, gorczycy, mleka, selera i jaj.
Przechowywanie:
Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 24 godzin.
Przechowywanie w temp. pok.: Przechowywać w suchym pomieszczeniu w temperaturze od 1°C do 25°C.
Termin ważności: 24 miesiące
Opakowanie: Puszka blaszana, 300 g.
...
Napisał(a)
BreakdownMam pytanie, awokado za bardzo mi nie dojrzało, jest pół miekkie, pół twarde, ale jem.
To nie ma znaczenia? znaczy nie różnią się wartościami, tłuszczami?
Bo jest bardziej suche.
...
Napisał(a)
Trochę suche, a jak dojrzeje to jest przepyszne, słociutkie i tłuste, ale jeżeli nie ma rożnicy to good,
Poprzedni temat
Posiłek potreningowy na noc
- 1
- 2
- ...
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36
- 37
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- 43
- 44
- 45
- 46
- 47
- 48
- 49
- 50
- 51
- 52
- 53
- 54
- 55
- 56
- 57
- 58
- 59
- 60
- 61
- 62
- 63
- 64
- 65
- 66
- 67
- 68
- 69
- 70
- 71
- 72
- 73
- 74
- 75
- 76
- 77
- 78
- 79
- 80
- 81
- 82
- 83
- 84
- 85
- 86
- 87
- 88
- 89
- 90
- 91
- 92
- 93
- 94
- 95
- 96
- 97
- 98
- 99
- 100
- 101
- 102
- 103
- 104
- 105
- 106
- 107
- 108
- 109
- 110
- 111
- 112
- 113
- 114
- 115
- 116
- 117
- 118
- 119
- 120
- 121
- 122
- 123
- 124
- 125
- 126
- 127
- 128
- 129
- 130
- 131
- 132
- 133
- 134
- 135
- 136
- 137
- 138
- 139
- 140
- 141
- 142
- 143
- 144
- 145
- 146
- 147
- 148
- 149
- 150
- 151
- 152
- 153
- 154
- 155
- 156
- 157
- 158
- 159
- 160
- 161
- 162
- 163
- 164
- 165
- 166
- 167
- 168
- 169
- 170
- 171
- 172
- 173
- 174
- 175
- 176
- 177
- 178
- 179
- 180
- 181
- 182
- 183
- 184
- 185
- 186
- 187
- 188
- 189
- 190
- 191
- 192
- 193
- 194
- 195
- 196
- 197
- 198
- 199
- 200
- 201
- 202
- 203
- 204
- 205
- 206
- 207
- 208
- 209
- 210
- 211
- 212
- 213
- 214
- 215
- 216
- 217
- 218
- 219
- 220
- 221
- 222
- 223
- 224
- 225
- 226
- 227
- 228
- 229
- 230
- 231
- 232
- 233
- 234
- 235
- 236
- 237
- 238
- 239
- 240
- 241
- 242
- 243
- 244
- 245
- 246
- 247
- 248
- 249
- 250
- 251
- 252
- 253
- 254
- 255
- 256
- 257
- 258
- 259
- 260
- 261
- 262
- 263
- 264
- 265
- 266
- 267
- 268
- 269
- 270
- 271
- 272
- 273
- 274
- 275
- 276
- 277
- 278
- 279
- 280
- 281
- 282
- 283
- 284
- 285
- 286
- 287
- 288
- 289
- 290
- 291
- 292
- 293
- 294
- 295
- 296
- 297
- 298
- 299
- 300
- 301
- 302
- ...
- 303
Następny temat
Spalanie tłuszczu z brzucha
Polecane artykuły