...
Początkujący
Szacuny
0
Napisanych postów
244
Wiek
33 lat
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
10979
2 pytania. 1. Jaki polecacie olej lniany i olej kokosowy? - tutaj w przypadku kokosowego prosiłbym o podanie producenta, ew. gdzie można taki olej kupić. Co do lnianego, to wystarczy ze jest budwigowy i tłoczony na zimno oraz wysokolinolenowy? 2. Jakie stosować źródła tłuszczy w diecie, poza w/w produktami, oliwa z oliwek, orzechami włoskimi?
...
Początkujący
Szacuny
0
Napisanych postów
285
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
8521
Witam lepiej smażyć na oliwie z oliwek czy maśle klarowanym ??
...
Początkujący
Szacuny
0
Napisanych postów
285
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
8521
Dokładnie chodzi o jajecznicę.
...
anubis84
Moderator
Ekspert
Szacuny
17707
Napisanych postów
132168
Wiek
39 lat
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
1460711
To moze być na wszystkim, na oliwie nie polecam bo goryczkowy smak moze mieć potem jajecznica, ja tylko na normalnym masle robie.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Początkujący
Szacuny
1
Napisanych postów
316
Wiek
30 lat
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
13346
Czy makaron jest dobrym zamiennikiem płatków owsianych? Ostatnimi czasy ciężko wchodzi..
"Nic po nim nie widać" twoja motywacja!
"W życiu liczą się tylko kalorie i makroskładniki" WK
...
Początkujący
Szacuny
4
Napisanych postów
643
Wiek
34 lat
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
45510
Tak.
Zmieniony przez - Rorek w dniu 2013-11-08 17:56:43
...
anubis84
Moderator
Ekspert
Szacuny
17707
Napisanych postów
132168
Wiek
39 lat
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
1460711
zależy jaki makaron, jak jakieś jajeczne to kiepskawy pomysł.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Początkujący
Szacuny
1
Napisanych postów
316
Wiek
30 lat
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
13346
A czym się owe makarony różnią?
"Nic po nim nie widać" twoja motywacja!
"W życiu liczą się tylko kalorie i makroskładniki" WK