SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

ODCHUDZANIE POJEDYNCZE PYTANIA. vol11

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 207948

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Koniu151 Moderator
Ekspert
Szacuny 3036 Napisanych postów 51766 Wiek 34 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 349871
masy nie robiłbym powyżej 14-15% bf, to możesz za wskazówkę przyjąć.

TRENER PERSONALNY/(PSYCHO)DIETETYK ONLINE. POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGOW ONLINE.
KONTAKT: [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 81 Wiek 33 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 8097
dzięki wielkie, SOG

Zmieniony przez - Don_Tom w dniu 2013-08-09 15:26:44
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 31 Napisanych postów 3159 Wiek 37 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 25123
Dwa pytania odnośnie udka z kurczaka.

1.) Ważę surowe i odejmuję resztki upieczone ? Czy ważę upieczone i odejmuje resztki upieczone ?

2.) Skórę ściągacie przed czy po grilowaniu ? Łatwiej jest PO ale nie wiem czy ten tłuszcz przez to nie zostanie na czystym mięsie ?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 80 Napisanych postów 9947 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 52544
1.) Ważę surowe i odejmuję resztki upieczone ? Czy ważę upieczone i odejmuje resztki upieczone ?

Ważysz surowe i odejmujesz po upieczeniu kości i niejadalne czesci.

2.) Skórę ściągacie przed czy po grilowaniu ? Łatwiej jest PO ale nie wiem czy ten tłuszcz przez to nie zostanie na czystym mięsie ?

Jem ze skórą

Poszukuję książki "Na początku był głód" M. Konarzewskiego, gdyby ktoś miał egzeplarz na sprzedaż - proszę o kontakt mailowy ;)

Jedna z bardziej przemądrzałych osób na forum.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11149 Napisanych postów 51567 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
ziemniaki mozna na redukcji wcinac czy lepiej unikac produktów skrobiowych?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 33 Napisanych postów 2517 Wiek 36 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 23489
wcinać

Good ol' chicken!

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 344 Wiek 36 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 6332
trening na antybiotyku to raczej nic dobrego ... ???
dziś próbowałem ale myślałem że się przekręcę ;)

nie nie jestem chory, biore antybiotyk w innym celu niż grypa ;p

Zmieniony przez - koxiq87 w dniu 2013-08-10 14:12:45
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11149 Napisanych postów 51567 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
czy to prawda że jak sie przez głupie odchudzanie np. 1200-1300 kcal przez 4,5 mies. (jak ja, z braku wiedzy- żałuje :() ma sie efekt jojo to mogą wytworzyć się w ramach ponownego tycia nowe komórki tłuszczowe ?? O.O
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2515 Napisanych postów 12794 Wiek 33 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 841469
Koniu, co myślisz o glicerolu na IF?

- czy jest sens?

- czy przerywa post?

- kiedy go brać?

- ile go brać?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 41 Wiek 40 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 2678
Przeczytałem gdzieś, Koniu napisał komentarz komuś do diety: "kupne musli, orzeszki ziemne, grahamki, mrożone warzywa z biedronki i inne tanie - to przede wszystkim do wywalenia."

Moje pytanie - czemu warzywa z biedronki/lidla sa do doopy?
Myślałem, że warzywa to warzywa i nie da się w nich nic popsuć.
Są jakoś przetwarzane/tracą witaminy?

Dzięki z góry za odp.
Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

Sprawdzenie diety.

Następny temat

Aktualne spalacze i wybór z oferty rynkowej.

WHEY premium