SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Dyskusje o żarciu,treningu i innych czynnikach przełamujących stagnację cz.2

temat działu:

Doping

Ilość wyświetleń tematu: 211715

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 875 Napisanych postów 26640 Wiek 35 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 260190
wielkiej różnicy to nie zrobipodziwiam,że dajesz rady jeść coś takiego
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 207 Napisanych postów 9413 Wiek 42 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 622991
Dla mnie to nie stanowi problemu. Moge jeść i na zimno.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 94733 Napisanych postów 364713 Wiek 48 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 1669878
jem zimne i też mozna

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 861 Napisanych postów 13725 Wiek 51 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 126144
No niestety jak jestem w trasie to tylko otwieram pojemnik, wyciągam łyżkę i wpieprzam aż mi się uszy trzęsą. Na początku tylko po otwarciu pojemnika roznosi się niezbyt miły zapach
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 63 Napisanych postów 4464 Wiek 26 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 84798
Easyjerzy - jeszcze swego czasu w miare tanio byla wolowina w Halach Banacha i w tych budkach za Hala Kopinska (oraz ryba, ale dokladnie nie pamietam)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 33 Napisanych postów 19495 Wiek 30 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 112645
Robiłem wczoraj steki z ligawy na półkrwisto, ale wydaję mi się, że z rostbefu były lepsze.

Nie mądrkuj.

milczeks! <3

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
rkarpinski Natural SFD Team
Ekspert
Szacuny 1596 Napisanych postów 56736 Wiek 40 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 264393
Panowie, w związku z tym, że miałem wczoraj swój pierwszy raz z garnuszkiem ryżowym tupperware to nie wiem czy mi to wyszło tak jak powinno :P
Dałem 300g ryzu jaśminowego, 600ml wody, 700W i 14 minut. Ryż był ugotowany, nie aldente ale juz taki dobry do jedzenia jednak strasznie kleisty. Czy to jest po prostu taki ryż, że ma się kleić czy coś spyepszyłem i powinien być sypki?
Jak z basmati? Też taki powinien być czy sypki?

Doświadczenia wszystkich kulturystów są podobne
Ludzie się na nich gapią, wytykają palcami
Są jak wybryki natury ale nie mają cyrkowego namiotu aby się w nim skryć.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 33 Napisanych postów 19495 Wiek 30 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 112645
Basmati jest sypki, ale paraboiled jest jeszcze bardziej sypki.

Nie mądrkuj.

milczeks! <3

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 16 Napisanych postów 3016 Wiek 34 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 40954
A mi jaśminowy się klei nawet jak wywalę z worka. Wiec chyba taki ryż.

Z każdym dniem kilka milimetrów więcej i więcej... i to najbardziej cieszy.

ON

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 43 Napisanych postów 910 Wiek 41 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 75121
Ja wszystkie posilki przygotowuje w nocy, zeby na drugi dzien sie nie pi..dolic. Wszsytko gotowe i podzielone. Zawsze jem zimne od paru lat i nie lubie cieplego bo mnie zapycha za bardzo. Jaja, mieso, ryz, makaron, po prostu wszystko. Wyjatkiem jest kawa

"Rób swoje i nie patrz się na innych"

Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

dokumenty o saa

Następny temat

Gino a postepy masowe, silowe

WHEY premium