SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Dyskusje o żarciu,treningu i innych czynnikach przełamujących stagnację cz.2

temat działu:

Doping

Ilość wyświetleń tematu: 212511

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
miczelx ZASŁUŻONY
Ekspert
Szacuny 907 Napisanych postów 35146 Wiek 84 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 814700
nie mozna

BO LEPIEJ BYSMY STOJAC UMIERALI NIZ MAMY KLECZAC NA KOLANACH ZYC!

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
rkarpinski Natural SFD Team
Ekspert
Szacuny 1596 Napisanych postów 56736 Wiek 40 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 264393
No to kiepsko
Czyli tylko ten orzechowy albo kokosowy tak?

Doświadczenia wszystkich kulturystów są podobne
Ludzie się na nich gapią, wytykają palcami
Są jak wybryki natury ale nie mają cyrkowego namiotu aby się w nim skryć.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 18 Napisanych postów 2489 Wiek 38 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 47670
Kokosowy świetny jest, jest neutralny w smaku dzięki czemu zawsze fajnie smakuję mi smażone mięsko na nim, bo np jak za dużo oliwy z oliwek zarzuciłem na patelnie to bywał ten specyficzny posmak tego w potrawie.

W PL kupowałem zawsze w delikatesach BOMI w takiej puszce aluminiowej chyba około 1 kg - cenowo pamiętam wychodził dobrze i starcza na bardzo długo.

>> JUICE IRELAND TEAM <<

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11149 Napisanych postów 51567 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
rkarpinski
No to kiepsko
Czyli tylko ten orzechowy albo kokosowy tak?


a czemu nie oliwa z oliwek ??
ona jest dobra do smażenia.

np. kurczaka smarze na pamie chwilę, a potem daje oliwe 15ml na każde 200g mięsa i dalej smarze.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 94927 Napisanych postów 364912 Wiek 48 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 1670438
oliwa się szybko utlenia i nie nadaje sie do długiego smazenia

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 18 Napisanych postów 2489 Wiek 38 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 47670
Dokładnie, temperatura dymienia 180 st, przy czym temp dymienia oleju palmowego to 220 st - z tego co pamiętam ;)

>> JUICE IRELAND TEAM <<

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 54 Napisanych postów 3984 Wiek 39 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 27522
Ja uzywam do smazenia oleju z pestek winogron i uwazam go za najlepszy do smazenia:).

Co do oleju lnianego zamawiacie z netu/macie dostep do przechowywanego w dobrych warunkach (odp temp i zaciemnienie)? Bo taki z polki w markecie to jest govno wart tak naprawde.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 94927 Napisanych postów 364912 Wiek 48 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 1670438
ja smaze na rzepakowym

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
flex1976 Trener Personalny Moderator
Ekspert
Szacuny 9059 Napisanych postów 82743 Wiek 48 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 699809
Ja na wodzie
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
rkarpinski Natural SFD Team
Ekspert
Szacuny 1596 Napisanych postów 56736 Wiek 40 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 264393
Mięso mielone smażę tylko na wodzie. Matula mnie tak nauczyła i jest wtedy takie eleganckie kruche.

Doświadczenia wszystkich kulturystów są podobne
Ludzie się na nich gapią, wytykają palcami
Są jak wybryki natury ale nie mają cyrkowego namiotu aby się w nim skryć.

Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

dokumenty o saa

Następny temat

Gino a postepy masowe, silowe

WHEY premium