Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Strach przed...wynikami ?

temat działu:

Trening dla zaawansowanych

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 93625

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 315 Napisanych postów 5572 Wiek 55 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 16915
3 ćwiczenia 5/4/3 serie 16-20 powtórzeń.

Zmieniony przez - krzych666 w dniu 2006-08-14 22:36:11

Rekin rośnie przez całe życie...
Bądź jak rekin, k***a!!!

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 70 Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 1256
Duzo robisz tych powtórzeń:) a powiedz mi jaki staz twój?
Ja wale od 4 lat , z lekkimi przerwami .. teraz to juz wogole jestem w****... zaprzestałem miesac temu treningi bo za goroaco było i nie dawałem rady i poszło sie j____ć wszytsko:) spadki masakryczne (1,5cm w łapce itp) .. a dodam ze nie brałem nigdy sterydów i nie wezme:)

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 315 Napisanych postów 5572 Wiek 55 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 16915
15 latek pękło

Rekin rośnie przez całe życie...
Bądź jak rekin, k***a!!!

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 671 Wiek 38 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 6953
jednym słowem Weteran ze starej szkoły
nie jedno widziła i nie jedno wie .

Ja w 2 latka z chakiem zrobiłem 43 cm i zeby reszte moch treningowych lat tak to sżło to poprostu życ nie umierac ale jak wiemy prawda jest bolesna teraz sranie sie o każdy kolejny cm to bezpardonowa walka (już to odczuwam)

This is your life and it's ending one minute at a time

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 13 Napisanych postów 10598 Wiek 38 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 47808
ten post jest swietny dobra sprawa jezeli krzychu666 miał ma efekty, trzeba tego spróbowac mi było ciezko zejsc do tych 6-8 powtórzen na mase ale tem post mnie przekonuje do wiekdsej ilosci ruchu!! taki staz jak twój krzychu mi imponuje
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 42 Napisanych postów 6988 Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 52689
kiedys wiedzialem czemu sie hgh w brzuch bije
ale juz nie pamietam o co dokladnie chodzilo a nie chce macic
generalnie jednak trzba pamietac ze hgh ma tez lekkie dzialanie miejscowe
i powoduje wy***anie brzucha w kosmos co spowodowane jest rozrostem organow wewnetrznych
zobacz sobie jak wygladał Maszewski 4 lata temu i jak wyglada dzisiaj
na moje oko to wlasnie hgh

-World belongs to strong and brutal-

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 671 Wiek 38 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 6953
więc twierdzisz że on walił soki różnej maści? , szkoda bo już uwierzyłem że ja kiedyś też taki będe na czysto .

swoją drogą wracając troszke do tematu to wczoraj robiłem bicepsa i juz po treningu właściwym zastosowałem na 1 serie metode krzycha zmniejszyłem ciężar do 21 kg (z 24 podajrze) i zrobiłem tym do oporu, wysżło na serie 12 powt i musze przyznać że pompka niezła była puki co to taką forme wprowadze, po treningu 1 seria ndprogramowo jechanie do oporu mniejszym cieżarem

krzych666 jak sie na to zapatrujesz?

This is your life and it's ending one minute at a time

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 470 Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 15412
Hmmm... przeczytałem i myśle że jednak masz rację sam nie robie jednak az takiej ilosci powtórzen bo robie w granicach do 12 czasem wiecej 14,16 leczy chyba jednak zaczne zmniejsze troszke ciężak na rzecz powtórzeń wiem jak kiedys wziąłem sobie 30kg i robiłem na maxa ok 50 powtórzeń to normalnie czułem ze cwicze i to bardzo ale to robilem tylko dlatego ze przygotowywałem sie do takich zawodów szkolnych hehe... Ok to tyle wiecej sie nie wypowiadam i sog dla Ciebie
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 92 Wiek 34 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 1400
Dzisiaj na łydy srpróbowałem 10 powtórzeń po paleniu(progresja 33/30/28/28), na przysiady i hackprzysiady progresja 20/18/16/16 i musze przyznać szczerze że taka pompa i tak pali że niewiem :D Krzych666 w przyszłym tygodniu robie pomiary i zmieniam plan na większą liczbą powtórzeń i za 2-3 miechy zdaje relacje ile przytyłem i o ile zwiększyły mi się wymiary. Ufam twoim metodom i myśle że coś zdziałam
PZDR
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 92 Wiek 34 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 1400
Oglądałem trening Ronniego Colemana i widziałem jak robi 16,14 powtórzeń. Zawansowani kulturyści chyba nie mogą robic liczby powtórzeń rzedu 4-6 bo przy tych ciężarach których musieli by użyć żeby tyle powtórzeń zrobić szybko by łapali kontuzje. Bo nie da się bezpiecznie jechać serie na mc z 250-300 kg albo wyciskać ogromnie ciężkie sztangielki na ławce. Takie jest moje zdanie. Ja podczas każdego powtórzenia staram się jeszcze samemu napinać mięsień bo ciężar sam wszystkiego nie zrobi.
Zobacze jak ta metoda zadziałą na mnie i się pochwale jeżeli będzie czym
PZDR
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Bóle barków - wejdź koniecznie

Następny temat

PLAN TRENINGOWY - prosze o pomoc!!

Spalanie
Polecane artykuły