Oczywiscie sog dla ciebie ludi za szybka i konkretna porade no i dla krzycha :D
...
Napisał(a)
Ludi a co myślisz o tym zeby robic np 12-14-16-18? Albo moze 10-15-20-25? Czy lepiej narazie tak jak napisales a potem jak juz miesnie sie przyzwyczaja znowu zwiekszyc? :)
...
Napisał(a)
Dowolność. Nie zawsze dałem radę zrobić 16 powtórzeń, indywidualna sprawa. Jeden będzie potrzebował 16 powtórzeń drugi 25.
Dziennik treningowy
http://www.sfd.pl/[BLOG]_Ludi__powrót_na_SFD/_IF_+_VLCD_-t989408.html
...
Napisał(a)
Ja robiłem tam jak zalecał Krzych.
6-8,12,18,24 :) ostatnia seria -masakraaa :)
Trening super gdzies wczesniej zdawalem relacje z tego treningu.
Co do Krzycha to dowiedzialem sie ze na razie nie ma czasu aby byc na forum bo dzien jest za krótki. Ale mowil ze byc moze wróci na forum :)
6-8,12,18,24 :) ostatnia seria -masakraaa :)
Trening super gdzies wczesniej zdawalem relacje z tego treningu.
Co do Krzycha to dowiedzialem sie ze na razie nie ma czasu aby byc na forum bo dzien jest za krótki. Ale mowil ze byc moze wróci na forum :)
...
Napisał(a)
Oby, bo jego artykuły "godzilla" i ten są bdb 

Dziennik treningowy
http://www.sfd.pl/[BLOG]_Ludi__powrót_na_SFD/_IF_+_VLCD_-t989408.html
...
Napisał(a)
No krzychu ladne art. tworzy/podaje
Mam nadzieje, ze jak zrobie jeden tydzien tak jak pisal ludi i potem tak jak napisal urgrok to nie wplynie to negatywnie na treningi. Obnize jeszcze bardziej ciezar i bede jechal :D
Mam nadzieje, ze jak zrobie jeden tydzien tak jak pisal ludi i potem tak jak napisal urgrok to nie wplynie to negatywnie na treningi. Obnize jeszcze bardziej ciezar i bede jechal :D
...
Napisał(a)
Ile wy robiliscie przerwy miedzy swoimi seriami? Bo Ludi mial troche inaczej niz urgrok i jestem ciekawy jak to sie mialo do takiej ilosci powtózen :)
...
Napisał(a)
Bys czytal uwaznie to bys wiedzial, ze to kwestia indywidualna zalezna od celu, wydolnosci i takich tam.
Bogatym nie jest ten kto posiada, lecz ten, kto daje.
...
Napisał(a)
Pytam po to bo chce widziec roznice jaka byla miedzy taka iloscia powtórzen
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Bóle barków - wejdź koniecznie
Następny temat