zakrzes no co ty?rybka taniej od tranu?gdzie ty zyjesz?kilo lososia jest tez po jakies 25 zl,no a ile z tego ma posilkow ,jakies 5,a z tranu skoro 250 ml to 25 posilkow,a wogole w tranie sa lepsze te tluszcze,bo wielonienasycone omega 3 sa malo odporne na przerobki termiczne i tak rozumujac lososia gdy kupie wedzonego to juz troche straci tych [...]
Ja jeszcze nie widziałem takiego postu, zeby ktos sie skarżył na taki problem po odbyciu CKD, wiec... bez obaw. Ale jak powiedział zakrześ to tez zalezy od roku produkcji osobnika
przeciez wszedzie na forum jest napisane ze ostatni posiłek powinnien zawierac prawie samo bialko a tu prawie same wegle, zakrześ chyba sie pomysliłes przy ocenianiu diety ??
no no dzieki Zakrześ co mi sie spacj nie odbiła . A ta insulina w szotach to ciekawa sprawa. Co do płatków kukurydzianych itp. jush było pisane, straszny przerobiony syf itd.
zakrześ ma racje jak się ma owsiki to nie przeszkadza to w budowaniu masy ( i chyba to nic takie strasznego wedlug mnie ) i podobno dobre sa na nie pestki z dynii jak juz zostalo wspomniane
Przerzucene się na tłuszcze może pomóc. Sam będąc na tłuszczach miałem mniejszy problem z tłuszczem. Ale było to spowodowane małą objętością pokarmu. Zakrześ, tu herbatki mogą nie pomóc, bo osoby mające takie problemy z brzuchem muszą uważać nawet na zbyt duże jednorazowe przyjmowane płynów (ale dużo ruchu oczywiście też polecam). To też powiększa [...]
zakrześ i domer moj problem łatwy nie jest, na odzywianiu znam sie podobnie jak wy, tutaj chodzi raczej o poziom leptyny i spadające działanie low-carbów, z tego co pisał Lyle Mcdonald. Nie wiem narazie co zrobić swoją wizjie przedstawił mi juz qazar poczekam na kanarka ... obcinanie kalori to najlepsza metoda ale ile można? Problem również polega [...]
Zakrześ a co to jest ten kolagen i gdzie go można kupić? aha i jeszcze jedno: czy według ciebie ilość spożywanych przezemnie wegli/białek/tłuszczy jest wystarczajaca na dobe czy lepiej mniej??
Tak jak zakrzes napisal, miod najlepiej rozpuscic w letniej wodzie i zostawic na noc. Wlasnie wtedy wzrasta liczba bakteriobojczych enzymow. Temperatura przy, ktorej one gina to okolo 40-50 st C
stego co mnie ucza to laktoza zostaje i całej drobnoustroje nie rozkładaj a mniałem ostatnio o prztwurstwie mleka i o maszynach do przetwórstwa Zmieniony przez - zakrześ w dniu 2004-10-26 23:31:13