przepis z działu kuchnia :-) http://www.sfd.pl/Anaboliczne_babeczki_proteinowe_gotowe_w_5_minut_%21_by_kowallosu_-t1128431.html#post3 tyle, że ja je piekłam w piecu :-)
serniczek z przepisu okruszka w dziale kuchnia - świetny, robi się migusiem, dla mnie jest smaczny no i ma super makro http://www.sfd.pl/OB%C5%81%C4%98DNY_niskokaloryczny_sernik_na_otr%C4%99bowym_spodzie_od_okruszka-t1124998.html
[...] - już wolniej robiłam 19,5x10/19,5x8/19,5x8 - bz 19,5x10/19,5x10/19,5x10 - dobiłam ogólne wrażenia - super! ps. bez brzucha, bo wczoraj też był trening i omlet z przepisu boskiej z działu kuchnia - pyszny marchewkowo-bananowy :-)) /SFD/2016/10/24/d7205d58ab594b619bcea5ac2e5d9264.jpg Zmieniony przez - joanna83d w dniu 2016-10-24 21:29:48
[...] pytanie). Pytam jako durna nieświadoma istota. Pies tez człowiek ;) z innej beczki - na tatar mnie nakręciłeś niedawno - zrobiłam, teraz mi będzie hummus po głowie chodził. Zreszta mignęłas mi na głównej z blogiem w dziale kuchnia - przejrzane, zainspirowane. Fajnie. Fajny blog przy garach pani Joanno ;) Nawet sie nie pochwaliła ze prowadzi ;)
on jest hardcorem on woli zarcie dla masowcow czyt , kuchnia sfd gofry dla pakerow ale tak ogolnie to kalectwo , gdyby mial 14 lat i tyle wazyl to moze by przeszlo jeszcze ( w sumie i tak tragedia ) ale nie zeby 9 lat
[...] przepisy na posiłki. Może to być dieta zbilansowana, bazująca na węglowodanach jako źródle energii, lub też na tłuszczach i unikaniu węglowodanów. Sugeruję odwiedzić dział kuchnia sfd, oraz kuchnia potreningu.pl. Znajdziesz w nich wiele ciekawych przepisów pod tym kątem. Poza tym, warto poczytać na temat indeksu sytości. [...]
sos tzatziki z działu kuchnia na Potreningu.pl i ten sos do kurczaka tika masala z naszego działu kuchnia, dobre też na zimno, ale jak ktoś na diecie to zamiast śmietany niech da jogurtu greckiego. Można też zmieszać grecki, przecier w równych proporcjach i odrobinę musztardy - zmodyfikowany przepis Shitmana;) Zmieniony przez - Gats 2 w dniu [...]
[...] Reszta dodatków poprawiających smak jak przyprawy, warzywa, kombinowanie ze sposobami obróbki, to już masz ogrom możliwości. W zasadzie nic Cię nie ogranicza. Polecam przejrzeć dział kuchnia sfd i kuchnia potreningu.pl Znajdziesz w nich sporo różnych przepisów: https://www.sfd.pl/Kuchnia_SFD-f356.html https://potreningu.pl/kitchen/list
Dziekuje za odpowiedz. Czyli mozna brac moeszkanie tylko do 200 tysieczy?czy mozna wziasc np za 250 ale wojo pokrywa 90 procent kwoty 200 tysiecy a te pozostale 50 tys place sam?czy wogole powyzej 20 tys nie mozna? I np ja i zona mozemy wzoasc mac ile m2?wiem ze 2 pokoje plis kuchnia lub aneks a jezeli anekx tzn kuchnia plus jadalnia tak?
[...] bez sensu i świadczy o braku wiedzy w kierunku komponowania posiłków. Ilość źródeł białka, tłuszczów i węglowodanów dobierasz w zależności od ile potrzebujesz, a nie ile jest w przepisie. Tobie potrzeby jest sposób przygotowania mięsa, jak je przyprawić, czy ile czasu dusić. Wiele przepisów znajdziesz w dziale kuchnia sfd i kuchnia potreningu.pl
[...] podobnym do NNKT, a NNKT wytrzymują temperaturę 65 stopni bez utraty właściwości. Przynajmniej taka jest moja wiedza na ten temat, może się mylę. http://mowimyjak.se.pl/styl-zycia/kuchnia-i-przepisy/jaja-w-kuchni-co-nauka-mowi-o-jajkach-co-warto-wiedziec-na-temat-jaj,17_39503.html http://sigma-not.pl/wyszukaj-0-8-10-4245355-jakosc-miesa.html
[...] do NNKT, a NNKT wytrzymują temperaturę 65 stopni bez utraty właściwości. Przynajmniej taka jest moja wiedza na ten temat, może się mylę. http://mowimyjak.se.pl/styl-zycia/kuchnia-i-przepisy/jaja-w-kuchni-co-nauka-mowi-o-jajkach-co-warto-wiedziec-na-temat-jaj,17_39503.html http://sigma-not.pl/wyszukaj-0-8-10-4245355-jakosc-miesa.html 1. [...]
[...] jajo na miękko czy smażąc do płynnego żółtka - trafiasz w ten moment, kiedy lecytyna jeszcze jest aktywna, białko z żółtka nie ścięte. http://mowimyjak.se.pl/styl-zycia/kuchnia-i-przepisy/jaja-w-kuchni-co-nauka-mowi-o-jajkach-co-warto-wiedziec-na-temat-jaj,17_39503.html http://sigma-not.pl/wyszukaj-0-8-10-4245355-jakosc-miesa.html Nie [...]
http://www.sfd.pl/%5BART%5D_CO_JE%C5%9A%C4%86_GDY_JESTE%C5%9AMY_W_SZKOLE%2FPRACY__strona_1_i_20-t525889.html - nie zajrzałeś tutaj? Jeśli Twoje umiejętności kulinarne pozwalają, rób sobie takie żarcie, jakie możesz zjeść na zimno i które tak szybko nie skwaśnieje: jakieś naleśniki nadziewane, paszteciki, sałatki mięsno-makaronowo-warzywne, w [...]
[...] a potem nie wiem. Już się boję, bo ostatnio miałam wyrywaną siódemką i źle to zniosła, no ale tamten ząb był chory dzisiaj: 1. Jaja, chleb gryczany, masło 2. Obiad w barze- kuchnia indonezyjska- ostra zupa z owocami morza, smażony ryż z piersią z kaczki i warzyami. luby wziął smażony makaron z wołowina - i to wszystko za 43 złote :-O 3. Reszta z [...]
Jak nie masz pomysłu do dział kuchnia sfd lub kuchnia potreningu.pl Podejrzewam jednak, że nie chodzi tu o pomysł, tylko po prostu nie wiesz co jeść. W takiej sytuacji czytaj tematy w dziale. Z czasem rozjaśni Ci się jakie źródła spożywać a co unikać.