jw., poza tym dostarczasz bardzo dużo białka w tym posiłku daj coś tłuszczy, a białko możesz zostawić na późniejszą porę i rozrobić bardzo gęsto z wodą, będziesz miał 'budyń'. Warzywa, herbata, woda, woda z cytryną, kakao z wodą i słodzikiem :-).
Nie wiem czy się dobrze za to zabrałem, ale czy coś takiego? Ewentualnie jakaś suplementacja? Śniadanie: - 100g płatków owsianych - mleko - surowa marchewka Drugie: - 100g pieczywa pełnoziarnistego - tuńczyk czy inna rybka z puszki 100g - banan, ewentualnie jabłko Obiad: - Pierś z kurczaka 150g - Ryż 100g - oliwa z oliwek - Surówka [...]
Śniadanie: ok Drugie: ryba z puszki nie codziennie, zamień na jakieś inne źródło białka Obiad: ok Podwieczorek: wywal ten budyń Kolacja: Zamień pieczywo na ryż, makaron pełnoziarnisty albo kaszę. Poza tym, co w sumie ważniejsze, brakuje wyliczeń zapotrzebowania kalorycznego i ile kcal dostarczasz tą dietą, ale zrobiłeś krok w dobrą stronę. :-)
jadłem kiedyś nitroprogen i był ok, kupiłem sobie wczoraj mały worek 750g i zdziwiłem się bo shake z wodą był bardzo gęsty prawie jak kazeinowy night protein. Wiecie czy coś się zmieniło w produkcji tego białka bo jest bardzo gęste jak budyń, a jak dobrze pamiętam tak wcześniej nie było, smak też jakby mniej intensywny.
ehh, nie zgadzam się z Tobą. Wcale nie jest tak, ze to co zdrowe to nie jest dobre i odwrotnie. Prawdę mówiąc to np musli z miodem, albo budyń sojowy itp itd to są najpyszniejsze rzeczy na swiecie zresztą po pewnym czasie na zdrowym żarciu zupełnie zmienia się smak i to co smakowało dawniej(jakieś frytki itp) przestaje smakować.Tak jest [...]
mi wanilia smakowala jak bardzo rozcienczony budyn ale mimo wszystko mi smakuje kwestaj gustu ale na pewno jak kupisz jakies drozsze bialko to bedzie mialo lepszy smak
moje jest normalne zawsze po rozrobieniu, a jak wyjme którys raz z lodówki to wygląda jak budyń, ale czy mam podobne krystałki/włoski to już nie pamiętam ale wygląda w miare podobnie.
ja generalnie jestem zwolennikiem gęstych odżywek... obecnie jade na metameal z mrm ($1) jak sie go dlugo mixuje to robi sie prawie że budyń czym cieplej tym mniej mi sie chce jeść, a wiecej odzyw schodzi ale niestety olimpa produkt nie smakuje mi na tyle raz by gasil glod /za rzadki/ ani smakowo...
Ja polecam zapychające posiłki. Jednym z moich faworytów jest 200g białek jaj z SFD, dorzucasz szczyptę soli, słodzik plus aromat do ciasta i ubijasz mikserem i wcinasz gotową ubitą pianę. Do tego możesz sobie dorzucić budyń z mąki gryczanej czy płatki owsiane z masłem orzechowym i jesteś zapchany pod korek
1. Kasza jaglana z kurczakiem i warzywami w sosie z mleka kokosowego (pycha) 2. Łosoś z warzywami 3. Na sam koniec dnia najslodsze danie-proteinowy budyń jaglany z orzechami /SFD/2016/7/22/38506ee49a154178b896a824d4a6d632.jpg
Nie wiem czy taki smaczny, mnie się już przejadło, wolę tatara sobie wpierniczyć. Co do kazeiny jak dobierzesz odpowiednie proporcje mleko-odzywka to fajny budyń wychodzi.
wszystkie smaki sciteca czeko-orzech malina-biala czekolada wanilia-jagoda banan kazdy super, jeżeli chcesz typowo budyn to faktycznie night protein z treca taki jest, mega gęsty
Skoro tak to mysle tak jak ktos juz wczesniej wspomnial mniejsza dawke ale czesciej kuc.Sadze ze 50mg e2d bedzie dobrze. Zmieniony przez - -BudyN- w dniu 2006-10-08 13:08:40
Wiec tak : 2-3 Kopiaste łyżki + 200-300ml wody = nie do wypicia robi sie gęste jak budyń. 2 kopiaste łyżki i 400ml wody= da rade wypić smak nijaki ale nie jest tragicznie 2 Kopiaste łyżki +350-400ml mleka+ 2 łyżeczki cukru= już spoko praktycznie smak sojavitu olimpa Najlepiej mi wchodzi : 2 Kopiaste łyżki ostrowi smakowej i 1,5-1 kopiasta izolatu [...]
dzięki budyn sog poleci ,ale ja będe się trzymał planu co mi dali chlopaki z Trec , chcem tylko dowiedzieć sie na co zamienić Ściąganie drążka uchwytu górnego ,dodam po raz kolejny że brak drążka oraz wyciągu
[...] czesto bywa,do fast foodu i tlustego, to zrob pizze, ale z... omletu :D Omlet jako ciasto posypany zielenina, twarogiem, warzywami, super sprawa. Mus czekoladowy z awokado, budyn z awokado. Chce Ci sie czypsow? Seler naciowy jest pyszny chrupiacy., albo mozna zrobic samemu w piekarniku z oliwa z oliwek, doprawione jak sie lubi. Teraz na moj gust [...]