Poranna przerwa na kawe: kawa albo herbata + owoce + bulki z dodatkami, np. maslo, zolty ser, dzem
. Na fajnych kursach/konferencjach sa jeszcze marchewki surowe, suszone owoce i takie "deseczki" przypominajace
pieczywo wasa (sklad maka zytnia, otreby, woda i sol)
Lunch zalezy od "poziomu" spotkania: na tych gorszych sa sandwicze z salata, szynka i serem, tunczykiem, jajkiem i krewetkami, woda i napoje gazowane
. Na tych lepszych wszelakie kanapki z razowca, czasem dodatkowo bufet salatkowy, woda, soki. Na najlepszych jest szwedzki stol z roznymi dobrami, np lososiem, serami, kurzym cycem na zimno itd.
Popoludniowa przerwa kawowa: kawa albo herbata, ciasto
Acha, czasem jest tez kolacja wieczorem. Z reguly szwedzki bufet na cieplo.
To byl niski poziom, wiec zwialam stamtad po dopelnieniu obowiazkow
Zmieniony przez - Martucca w dniu 2010-01-15 15:13:28