Tak na serio to z jakim BF obecnie startujesz?
...
Napisał(a)
Wojtas a nie ważysz papierka z batona? skąd wiesz może jakiś okruch został przyklejony pod spodem...?
Tak na serio to z jakim BF obecnie startujesz?
Tak na serio to z jakim BF obecnie startujesz?
...
Napisał(a)
Też będę obserwował
...
Napisał(a)
Jaką waga obecnie u Ciebie?
Od jakiej kaloryczność start?
Wytrwałości i powodzenie zycze:)
Będę zaglądał
Od jakiej kaloryczność start?
Wytrwałości i powodzenie zycze:)
Będę zaglądał
...
Napisał(a)
@Kuba - no właśnie, dlatego chce przejść na kartkę, bo MFP niejako prowokował mnie do ważenia co do grama. Bo nie musiałem liczyć, mnożyć. Tylko wybór produktu, waga i fru.
Teraz kartka i ołówek raczej będzie działała odwrotnie.
Będę liczył uczciwie, ale bez przesadnej dokładności.
BF obecnie sądze że ponad 15%.
Boki ulane w ch....
No i brzuch.
Czyli standard u mnie.
Co by nie mówić, wrażliwość na inse już jest słaba przy takim bfie.
Dlatego podoba mi się pomysł wielu dni na niskich węglach, bo to powinno naprawiać powoli ten problem.
@Bambus - 92-93kg. Kalorie nie wiem, rozkład makro jak poniżej:
Teraz kartka i ołówek raczej będzie działała odwrotnie.
Będę liczył uczciwie, ale bez przesadnej dokładności.
BF obecnie sądze że ponad 15%.
Boki ulane w ch....
No i brzuch.
Czyli standard u mnie.
Co by nie mówić, wrażliwość na inse już jest słaba przy takim bfie.
Dlatego podoba mi się pomysł wielu dni na niskich węglach, bo to powinno naprawiać powoli ten problem.
@Bambus - 92-93kg. Kalorie nie wiem, rozkład makro jak poniżej:
...
Napisał(a)
Wojtek,moja rada jest taka. Policz sobie np. dzisiaj w tym fitness ile masz białka. Zwróć uwagę tylko na białko.
I orientacyjnie tj.wagowe trzymaj się tego.
To znaczy.
Szejk po treningu 40g - jakieś 30g białka.
Potem posiłki.
2x 250g mięsa (może być więcej! ) = 100g
Ostatni posiłek dajmy na to 100g mięsa czy coś innego co Ci da ok 30g białka.
Do tego idealnie drugi raz Szejk.
40g = 30g białka.
Plus 2x Baton = 40g białka
= 230g białka
Ustaw sobie na porcję ok. 250g mięsa.
Jak więcej to też spoko.
W ostatnim posiłku możesz dać mięso czy jakiś nabiał czy białko jaj.
Policz orientacyjnie w programie ile Ci wyjdzie białka.
A potem nie ważne jakie mięso zjesz - jeśli będziesz się trzymał tych założeń to i tak około tego będziesz miał.
Rozumiesz?
Jak nie to sobie licz.
Ale na każdy rodzaj mięsa- jeśli nie ma etykiety - dawaj 20% białka!
.....acha - ten Fat z kuraka OUT!
W sensie olej to.
I orientacyjnie tj.wagowe trzymaj się tego.
To znaczy.
Szejk po treningu 40g - jakieś 30g białka.
Potem posiłki.
2x 250g mięsa (może być więcej! ) = 100g
Ostatni posiłek dajmy na to 100g mięsa czy coś innego co Ci da ok 30g białka.
Do tego idealnie drugi raz Szejk.
40g = 30g białka.
Plus 2x Baton = 40g białka
= 230g białka
Ustaw sobie na porcję ok. 250g mięsa.
Jak więcej to też spoko.
W ostatnim posiłku możesz dać mięso czy jakiś nabiał czy białko jaj.
Policz orientacyjnie w programie ile Ci wyjdzie białka.
A potem nie ważne jakie mięso zjesz - jeśli będziesz się trzymał tych założeń to i tak około tego będziesz miał.
Rozumiesz?
Jak nie to sobie licz.
Ale na każdy rodzaj mięsa- jeśli nie ma etykiety - dawaj 20% białka!
.....acha - ten Fat z kuraka OUT!
W sensie olej to.
"Cóż jest trucizną?
Wszystko jest trucizną i nic nie jest trucizną, tylko dawka czyni, że dana substancja nie jest trucizną!".
BLOG: http://www.sfd.pl/t1033576.html
...
Napisał(a)
Rozumiem.
Czyli tylko będę wliczał fat z mięsa.
Jeśli kura to 1g na 100g, jesli np szynka wieprzowa to 5g/100g itd.
Białka i węgli z mięcha nie liczę.
Odnośnie oliwy na której smażę.
Mam jej nie wliczać?
EDIT: Generalnie chciałem zrobić na stałę codziennie:
300g kurczaka
300g wołowiny
2x40g białka z prochu
2x baton x 20g białka
240g białka z produktów białkowych.
Reszta na pewno wejdzie z innych produktów tłuszczowych.
Zmieniony przez - WojtekA4 w dniu 2016-08-19 22:31:33
Czyli tylko będę wliczał fat z mięsa.
Jeśli kura to 1g na 100g, jesli np szynka wieprzowa to 5g/100g itd.
Białka i węgli z mięcha nie liczę.
Odnośnie oliwy na której smażę.
Mam jej nie wliczać?
EDIT: Generalnie chciałem zrobić na stałę codziennie:
300g kurczaka
300g wołowiny
2x40g białka z prochu
2x baton x 20g białka
240g białka z produktów białkowych.
Reszta na pewno wejdzie z innych produktów tłuszczowych.
Zmieniony przez - WojtekA4 w dniu 2016-08-19 22:31:33
Poprzedni temat
Wojtek grubasie!!
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36
- 37
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- 43
- 44
- 45
- 46
- 47
- 48
- 49
- 50
- 51
- 52
- 53
- 54
- 55
- 56
- 57
- 58
- 59
- 60
- 61
- 62
- 63
- 64
- 65
- 66
- 67
- 68
- 69
- 70
- 71
- 72
- 73
- 74
- 75
- 76
- 77
- 78
- 79
- 80
- 81
- 82
- 83
- 84
- 85
- 86
- 87
- 88
- 89
- 90
- 91
- 92
- 93
- 94
- 95
- 96
- 97
- 98
- 99
- 100
- 101
- 102
- 103
- 104
- 105
- 106
- 107
- 108
- 109
- 110
- 111
- 112
- 113
- 114
- 115
- 116
- 117
- 118
- ...
- 119
Następny temat
[BLOG] hapcio - "Masa bez masy" i inne dziwne rzeczy
Polecane artykuły