SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

PORADY W DZIALE KUCHNIA SFD - czyli pojedyncze pytania na temat gotowania cz.2

temat działu:

Kuchnia SFD

słowa kluczowe: , , , , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 246645

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 22 Napisanych postów 964 Wiek 32 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 7500
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 4940 Napisanych postów 21619 Wiek 35 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 93517
Chcesz gotować łososia w wodzie? Smaczny to on nie będzie... Wrzuć na papier do pieczenia i do piekarnika na 25min

Malinowy blog kulinarny - od str. 60 keto szama http://www.sfd.pl/[BLOG]_Cud,miód_i_MALINA_-t1082118.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
anubis84 Instruktor Marcin Moderator
Ekspert
Szacuny 17707 Napisanych postów 132168 Wiek 39 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 1460711
posmarowac teflon tłuszczem i usmażyć, z boku widać jak kolorek się zmienia i widać kiedy jest gotowy, zaczynasz od strony ze skórą.

Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 22 Napisanych postów 964 Wiek 32 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 7500
tak tak ogarnalem juz duszonego tez z przepisu stąd
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 94771 Napisanych postów 364765 Wiek 48 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 1670030
gotować łososia to profanacja
1

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 12 Napisanych postów 165 Wiek 36 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 9444
Uwielbiam wcinać jajka. Czy jest to problem gdy przy zbilansowanej diecie wcinam 10 jajek dziennie? Tzn pod różną postacią (jajecznica, omlet, jaja gotowane)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 4940 Napisanych postów 21619 Wiek 35 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 93517
To bardziej pytanie do działu odżywianie Aczkolwiek wiele osób tak je i wszystko gra, jaja to świetne źródło białka i tłuszczy, mężowi codziennie robię 2 omlety po 5 jaj

Malinowy blog kulinarny - od str. 60 keto szama http://www.sfd.pl/[BLOG]_Cud,miód_i_MALINA_-t1082118.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 4932 Napisanych postów 15291 Wiek 48 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 1180542
anubis84
zaczynasz od strony ze skórą.


a dlaczego tak?
mi siewydawało że jak zacznę od tej drugiej (i tak robię ) to łosoś się zetnie zamknie i będzie bardziej soczysty,
to błąd ? skóra mi się nie zawija jakby co .
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 4940 Napisanych postów 21619 Wiek 35 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 93517
Skóra zazwyczaj się kurczy przy smażeniu, tak się zaleca smażyć aby uniknąć rozpadnięcia się rybki i chyba zdeformowania Ale przecież to nie obowiązek,smaż jak Ci wygodnie.

Malinowy blog kulinarny - od str. 60 keto szama http://www.sfd.pl/[BLOG]_Cud,miód_i_MALINA_-t1082118.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
anubis84 Instruktor Marcin Moderator
Ekspert
Szacuny 17707 Napisanych postów 132168 Wiek 39 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 1460711
jakoś zawsze od strony skóry robiłem, wtedy trzymasz go ciut dłużej i się nie przypala, a potem na chwilkę na drugą stronę. Dlaczego tak robię nie wiem, pewnie gdzieś wyczytałem

Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.

Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

Ciasto miodowo-orzechowo-jabłkowe / Deser Sfd

Następny temat

Chleb żytni z orzechami włoskimi i laskowymi na zakwasie

WHEY premium