Jest liderem w tym dzialeSzacuny
6269
Napisanych postów
76019
Wiek
39 lat
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
754788
IBelieveInFitness
Witam
Czy ilość tłuszczy na poziomie 2.0g/kg mc(134g) to prawidłowa praktyka? WW na poziomie 5.4(380g), a białko 2.3(154g) Czy te proporcje nie są odpowiednie i trochę kcal z tłuszczy dać na WW?
To już zależy od danego organizmu. Skoro tyle dałeś to chyba nie z niczego a doszedłeś do wniosku, że mniej kcal nie daje efektów, więc musisz dać więcej.
Szacuny
3
Napisanych postów
513
Wiek
34 lat
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
12057
pracuję fizycznie dwuzmianowo, wracam na siłownie po rocznej przerwie, od kiedy to zacząłem tak pracować. Moje pytanie to wracając z drugiej zmiany około 22.30 jestem w domu, około 24 chodzę spać. Co z ostatnim posiłkiem? czy tylko białko, tzn twaróg, czy pełny posiłek razem z węglami, mając na uwadze moją pracę? W pracy o 17.20 mam przerwę, gdzie też nie zawsze jestem w stanie zjeść pełnowartościowy posiłek, ale jak sie nie da to uzupełnie odżywką braki. Co sądzicie o tym ostatnim posiłku?
Szacuny
3
Napisanych postów
127
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
1570
Cześć,
czy wartości podane w dziennikach żywieniowych np. vitalmax czy potreningu, dotyczące udek z kurczaka, odnoszą się do udek z kością czy bez kości?
Szacuny
0
Napisanych postów
109
Wiek
28 lat
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
3426
czy w dni nietreningowe jesc tyle samo kalorii co w treningowe czy np. w dni nietreningowe odejmowac mniej więcej tyle ile spalam na treningu a nadal mieć dodane te 300kcal w moim wypadku żeby byc na deficycie ?
Szacuny
0
Napisanych postów
585
Wiek
34 lat
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
10780
Na redukcji najlwygodniej obliczyc srednia wartosc kalorii spalanych podczas wysilku na przestrzeni calego tygodnia i po prostu ulozyc tak diete by codziennie jesc taka sama ilosc kalorii. Niektorzy manipuluja kaloriami w DT i DNT chociaz wydaje mi sie ze na redukcji jest to zbedne. Zrob tak jak Ci wygodniej.
Zmieniony przez - Kubeek w dniu 2013-10-21 17:18:28