SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Dyskusje o żarciu,treningu i innych czynnikach przełamujących stagnację cz.2

temat działu:

Doping

Ilość wyświetleń tematu: 212729

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 22 Napisanych postów 5431 Wiek 44 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 32825
Panowie jestem 4 tydzień na wrzutce lekkiej (500mg omo/week, 30mg metax ed). Tak się składa, że jakiś czas temu skończyła mi się odżywka białkowa i jestem zmuszony całą podaż dzienną białka czerpać z mięsa, jaj i sera białego. Zaobserwowałem, że prawdą jest to, co ktoś kiedyś mi powiedział: że na masie najlepiej ograniczać białko z prochu i w mairę możliwosci zapewniać je z mięsa. Waga w górę, sylwetka z dnia na dzień się poprawia, siła w górę, samopoczucie zaj**iste. Wiem, że to też w wiekszości kwestia początku bombki i benefitów z tym związanych, ale chyba takiego dobrego początku bomby jeszcze nie miałem.

Dodam też, że staram się codziennie zjeść 500g wołowiny i to chyba też nie pozostaje bez znaczenia ...

Panuj nad wszystkim,nad czym możesz zapanować.
Resztę traktuj jak kupę gówna,
a jeżeli musisz paść,
to z dymiącym rewolwerem.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 655 Napisanych postów 11875 Wiek 38 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 88271
Wiadomo ze mieso to mieso co tu gadac.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lordknaga Doradca
Ekspert
Szacuny 5434 Napisanych postów 15461 Wiek 40 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 388724
1.25 to 1.5 grams of protein per lb
.4 to .5 grams of fat per pound
and carbs would vary based on size and metabolism, activity level, etc.

dorian cos podobnego pisal, a tekst powyzej jest goscia ktory jest personalnym trenerem w usa i ma kilku prosow u siebie w tym vaillanta(raczej kazdy go kojarzy) 1.25-1.5 grama na funt bialka, .4-.5 grama tluszczu na funt, a wegle trzymac w zaleznosci od masy metablozimu itd, tylko nimi manipulowac, zreszta tutaj i tak kazdy wie lepiej, ale juz pare osob tak samo prawilo lata temu

Zmieniony przez - lordknaga w dniu 2013-01-07 19:39:24

http://www.sfd.pl/Lordknaga_blogo_galeria-t1129580.html

LORDKNAGA - MOJA PRZYGODA Z CROSSFITEM - sponsored by reebok

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 208 Napisanych postów 25012 Wiek 37 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 150183
Don Pawson to zesz zucil odryciem
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 11 Napisanych postów 1163 Wiek 43 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 38165
No ale taka prawda, stereotypy ze kox wazniejszy od diety , i huy ze kase na koxy ładujemy a na diete to jak najtaniej i wiekszosc popitala na białku w prochu . Don Ty chyba byles zwolennikiem małych dawek z tego co pamietam , a 500mg testa to malo nie jest , ja na 250 cypio robie forme na lato :D


Zmieniony przez - pit81 w dniu 2013-01-07 20:13:52

Zmieniony przez - pit81 w dniu 2013-01-07 20:14:36
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 314 Wiek 31 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 133506
Spairo, nie bez znaczenia też jest w czym go robisz, są takie specjalnie urządzenia do gotowaniu ryżu (przypominają domową frytkownicę z zewnątrz), Karpiu chyba pisał, że sobie taki sprawił. Jakby Ci zależało to mogę zadzwonić i się dowiedzieć ile czasu i w jakiej temp. ten ryż w tym garnku gotują. No i na 99% to jest jaśminowy ryż.
Jak już o chińskich restauracjach, w warszawce niedaleko galerii mokotów jest China Town, zayebiste żarcie, szczególnie wołowina

Lordknaga, tam jest 0.4-0.5 grama na funt masy ciała, prawda ? Bo jak 4-5g to... Ale też taka rada trochę z doopy, jak ktoś ma pogorszoną wrażliwość insulinową to taka ilość węgli IMO nie ma sensu, a oni walą tyle insuliny, że dla nich to nie ma znaczenia.. No ale w końcu jesteśmy w dopingu: insa+HGH+T3+gramy testa i chooy wie co jeszcze, nie znam się, w doopie byłem i goowno widziałem
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 22 Napisanych postów 5431 Wiek 44 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 32825
Pit no 500mg testa to tak dużo? hmmm no nie wiem zawsze mi mówili, że moje cykle to bardziej trt

Panuj nad wszystkim,nad czym możesz zapanować.
Resztę traktuj jak kupę gówna,
a jeżeli musisz paść,
to z dymiącym rewolwerem.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 314 Wiek 31 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 133506
A korzystając z tego, że to taki luźniejszy temat..

Jak na pierwszy kontakt z SAA założyłbym dziennik w dopingu, a dodam, że w tym momencie wyglądam jakbym sztangi w ręku nie trzymał to dostanę bana z miejsca ? Gen z doopy kompletnie, a wg. obeznanych w temacie z siłowni szkielet i kształty mięśni dobre więc szkoda marnować ewentualny możliwy potencjał moim zdaniem.
Jestem w trakcie szukania trenera właśnie, ale jakby był dziennik to zawsze kilka więcej mądrych głów by się może wypowiedziało.

A w dziennikach nie założę, bo mnie Antoś za technikę zbanuje.....
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 18 Napisanych postów 2489 Wiek 38 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 47674
Jeśli zamierzasz rzetelnie prowadzić do końca dziennik to czemu nie. Tylko aby zapał do wpisów nie skończył się po pierwszym tygodniu

>> JUICE IRELAND TEAM <<

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 18 Napisanych postów 2489 Wiek 38 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 47674
blacha jr
Spairo, nie bez znaczenia też jest w czym go robisz, są takie specjalnie urządzenia do gotowaniu ryżu (przypominają domową frytkownicę z zewnątrz), Karpiu chyba pisał, że sobie taki sprawił. Jakby Ci zależało to mogę zadzwonić i się dowiedzieć ile czasu i w jakiej temp. ten ryż w tym garnku gotują. No i na 99% to jest jaśminowy ryż.
Jak już o chińskich restauracjach, w warszawce niedaleko galerii mokotów jest China Town, zayebiste żarcie, szczególnie wołowina


Qrde, pewnie i racja z tym naczynkiem. Spróbuję póki co zakupić jakiś dobry ryż jaśminowy w sklepie Azjatyckim, dzięki.

>> JUICE IRELAND TEAM <<

Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

dokumenty o saa

Następny temat

Gino a postepy masowe, silowe

WHEY premium