SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Dyskusje o żarciu,treningu i innych czynnikach przełamujących stagnację cz.2

temat działu:

Doping

Ilość wyświetleń tematu: 212273

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 861 Napisanych postów 13725 Wiek 51 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 126158
Dobrze, że co bym nie zjadł to 3 razy dziennie "piękna" kupa idzie i nie potrzebuję żadnych hardcor wynalazków.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2235 Napisanych postów 12665 Wiek 38 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 170925
lodzianin1
nie smaż na oliwie,smaż np na rzepakowym jeśli musisz smażyć na większej ilości oleju,ja ogólnie większość rzeczy smaże na teflonowej i używam pamu

Zmieniony przez - lodzianin1 w dniu 2012-11-10 08:28:53



powaznie smazyc na rzepaku? I dlaczego? Zawsze mi kazdy mowil oliwa na wolnym ogniu nawet gdzies tutaj o tym czytalem, tez uzywam teflonu, jak smazyle to zawsze na malej ilosci, byle zakryc powierzchnie patelni,

Brak podpisu

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 207 Napisanych postów 9413 Wiek 42 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 622991
zależy też jak długo smarzysz. Krótko można i na oliwie, długo raczej smalec, albo rzepak
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 6 Napisanych postów 1970 Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 57255
Oliwa, jak i wszystkie oleje nierafinowane tracą swoje właściwości podczas obróbki termicznej.

Najlepiej chyba właśnie smażyć na smalcu.

Jeżeli walczymy możemy przegrać
Jeżeli nie walczymy jesteśmy przegrani.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2235 Napisanych postów 12665 Wiek 38 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 170925
Brac to pod uwagew diecie? No bo wiadomo leje tego malo, tez nie wszytko sie wchlonie bo czesc zostaj na patelni

Brak podpisu

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 93 Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 13498
Jak juz macie smazyc to najlepiej na arachidowym lub kokosowym ktore zachowuja swoje wlasciwosci pod wplywem wysokiej temperatury.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 18 Napisanych postów 2489 Wiek 38 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 47669
jw - ja smażę na kokosowym

>> JUICE IRELAND TEAM <<

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2235 Napisanych postów 12665 Wiek 38 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 170925
Smaze bo czesto juz mnie na wymioty bierze z tej gotowanej kury,

a w piekarniczku 180st, piersi wysmarowane oliwa z oliwek troche na dno pojemnika zaroodpornego? No i wiadomo cala reszta skladnikow w okolo tego ale glownie sie o ta oliwe rozchodzi w takich warunkach

Zmieniony przez - Arkus P w dniu 2012-11-10 16:31:58

Brak podpisu

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 43 Wiek 30 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 534
siemanko, sluchajcie warto dorzucic sobie do cyklu omege-3 gold olimpa ? Dotychczas jem juz prawie 3 lata bez przerwy, głownie chodzi mi o to czy zwiekszyc ilosc kapsulek na dzien i czy jest to obowiazkowe, czy mozna z jedzenia spokojnie wyciagnac tą omege zeby pieniedzy dodatkowo nie tracic?

Pytanie #2 Osłonowo do samej metki lecytyne prochu vitalmaxa mam zamiar jesc, ile gram dziennie proponujecie? 10? Wiecej ?

Trening czyni mistrza, chemia czyni cuda

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 94913 Napisanych postów 364908 Wiek 48 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 1670422
masz w diecie zdrowe tłuszcze?jeśli spozywasz tłuste ryby,pijesz oliwe z oliwek,olej lniany itp to dostarczasz sobie dostateczną ilość i dokupowanie omegi to wywalanie kasy w błoto

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

dokumenty o saa

Następny temat

Gino a postepy masowe, silowe

WHEY premium