Nie ma innego wyjscia
a co fotek to tak wolalem spytac;) bo nieraz sie garbie nieraz nie ;D ale to razej moim wzrostem spwodowane ;D aaa i respect za nowy temat ;)
EDIT:
a mam jeszcze takie pytanie bo nie chce zakaldac nowego tematu a czytalem wczesniej twoje wypowiedzi w jakis innym ;)
jezeli chodzi o odzywki to ;)
posiadam gainera 1 vitalmaxa dymatize elite whey izolate i ostrovia wpc
i teraz gdzie najkorzystniej dawac ?? wiem ze jako uzupelnienie diety ale chyba lepiej bardziej sie skoncentrowac w okolice treningu oraz po przebudzeniu sie czy takie rozwiazanie moze byc >>
sniadnaie+ostrovia wpc (troszke)
sniadanie w szkole normalne + gainer +wpc (troszke)
przed trneingiem posilek okolo godzine przed bez odzywek ;)
po trenigu gainer 1 i tutaj dodac elite whey ??
jak wroce po silownie to jakis posilek przewaznie obiad;) i po jakim czasie go jesc?? mi to wychodzi okolo godziny ;) akurat organizm uspokoji sie po trneigu wroci do normalnej pracy :)i tak jakos wtedy czuje glod;)
Zmieniony przez - LukasNBA w dniu 2006-11-25 15:41:56

EDIT:
a mam jeszcze takie pytanie bo nie chce zakaldac nowego tematu a czytalem wczesniej twoje wypowiedzi w jakis innym ;)
jezeli chodzi o odzywki to ;)
posiadam gainera 1 vitalmaxa dymatize elite whey izolate i ostrovia wpc
i teraz gdzie najkorzystniej dawac ?? wiem ze jako uzupelnienie diety ale chyba lepiej bardziej sie skoncentrowac w okolice treningu oraz po przebudzeniu sie czy takie rozwiazanie moze byc >>
sniadnaie+ostrovia wpc (troszke)
sniadanie w szkole normalne + gainer +wpc (troszke)
przed trneingiem posilek okolo godzine przed bez odzywek ;)
po trenigu gainer 1 i tutaj dodac elite whey ??
jak wroce po silownie to jakis posilek przewaznie obiad;) i po jakim czasie go jesc?? mi to wychodzi okolo godziny ;) akurat organizm uspokoji sie po trneigu wroci do normalnej pracy :)i tak jakos wtedy czuje glod;)
Zmieniony przez - LukasNBA w dniu 2006-11-25 15:41:56