wiec na pzcoatku opuszcznie jest ok bo grawitacja pracuje ;) krytyczny punkt jest przy podnoszeniu nie tyle co sam pcozatek ale wysokosc okolo 10-15 cm od klatki wtedy jest punkt krytyczny ;( a tak to jest ok ;)
wiec na pzcoatku opuszcznie jest ok bo grawitacja pracuje ;) krytyczny punkt jest przy podnoszeniu nie tyle co sam pcozatek ale wysokosc okolo 10-15 cm od klatki wtedy jest punkt krytyczny ;( a tak to jest ok ;)
DO 26 MARCA 2011 MAM URLOP.
1)Spiesz sie powoli! 2)Masa Podstawa sily, sila podstawa treningu na mase! 3)Naturalny ruch=wiekszy Ciezar!

15 10 5 ?
Glupie to to nie jest bo
15 10 5 jest tak samo dobre jak
15 10 5 .....
Wiec to wyciskanie w waskim... a masz moze lawke skosna w dol?
Jak nie to rob w taki sposob: opuszczasz w pierwszym powt do konca a w nastepnych tylko do polowy. Polubisz ta metode!
1)Spiesz sie powoli! 2)Masa Podstawa sily, sila podstawa treningu na mase! 3)Naturalny ruch=wiekszy Ciezar!
a co do metody to 5 10 15 :) ze trenig 5 10 bym mial z partnerem a 15 bez bo zawsze w krytycznej sytuacji latwiej sobie poradzic z mniejszym ciezarem :)
Ale jak zle to odczuwasz to wersja podana wczesniej.
fotki wyslalem;) wygladam jak z oswiecimia conajmneij tam :D