ja mam pytanie z innej beczki: skonczylem 15, 10 i jutro zaczynam 5 i moj przyrost masy w kg wynosi 0kg ( nie mam surowej diety, jem poprostu duzo jogurtow, bananow, ryzu, kaszy, piersi z kurczaka, twarogow itd do tego odzywka gainer ). Jest sens kontynuowac trening ?
...
Napisał(a)
A zauwazyles wiecej sily w seriach na 15 lub 10 w stosunku do sily sprzed cyklu ???
Poza tym sadze ze 5 sa najbardziej stymulujace...
Zmieniony przez - WODYN w dniu 2006-12-05 17:19:11
Poza tym sadze ze 5 sa najbardziej stymulujace...
Zmieniony przez - WODYN w dniu 2006-12-05 17:19:11
DO 26 MARCA 2011 MAM URLOP.
1)Spiesz sie powoli! 2)Masa Podstawa sily, sila podstawa treningu na mase! 3)Naturalny ruch=wiekszy Ciezar!
...
Napisał(a)
Wiec jesli to bylo na 15 i 10p to badz pewien ze miesnie urosly.
Waga i miarka nie pokaza wszystkiego.
Mogles np stracic troche tluszczu na korzysc miesni itp.
Poza tym lape sie trudno mierzy u niektorych..
Waga i miarka nie pokaza wszystkiego.
Mogles np stracic troche tluszczu na korzysc miesni itp.
Poza tym lape sie trudno mierzy u niektorych..
1)Spiesz sie powoli! 2)Masa Podstawa sily, sila podstawa treningu na mase! 3)Naturalny ruch=wiekszy Ciezar!
...
Napisał(a)
"Mogles np stracic troche tluszczu na korzysc miesni itp." <-- i chyba tu masz racje :), to jednak dokoncze 5 i dam znac [;
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
witam;)
ten tydzien treningowy chyba bedzie najdluzszym jaki mzoe byc ;( 5 dopiero w niedziele bedzie mi dane zrobic ;(
naraziue nie wrzucam relacji z 15,10 bo chyba lepiej calosc:)
EDIT
wlasni zobaczylem twoja prace w TRENING masakra co zrobiles:)
widac ze pozadnie chcesz "nawrocic nierwiernych"
Zmieniony przez - LukasNBA w dniu 2006-12-08 16:52:08
ten tydzien treningowy chyba bedzie najdluzszym jaki mzoe byc ;( 5 dopiero w niedziele bedzie mi dane zrobic ;(
naraziue nie wrzucam relacji z 15,10 bo chyba lepiej calosc:)
EDIT
wlasni zobaczylem twoja prace w TRENING masakra co zrobiles:)
widac ze pozadnie chcesz "nawrocic nierwiernych"
Zmieniony przez - LukasNBA w dniu 2006-12-08 16:52:08
...
Napisał(a)
Eeee, to poczatek. Takie tam porzadki. Robie z jednego dzialu kilka dzialow ze tak powiem, hehe.
pozdr.
pozdr.
...
Napisał(a)
Wodyn probuje sie skoncentrowac nad 15-10-5 i albo jest juz tak pozno ze nie mysle albo jestem na to za glupi, albo po prostu piszesz dla mnie niezrozumiale. 

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Cluster, HST
Następny temat