*** ladnie wchodzi ;) brak pytan no moze o kregoslup w stosunku do
pararcia jak to ma wygaldac:)
NAJLEPIEJ SIE NIE OPIERAC.. ALE JAK JUZ TO BEZ PRZEGINANIA DO TYLU!
***Wyc lezac w waskim chwycie
***wlasnie skoro ten chwym ta szerokosc zeber to to jzu nie bedze taki waski uchwty?? lokcie na boki wychylam
TAKI MA BYC! A LOKCIE NIECH SIE USTAWIA W NAJWYGODNIEJSZEJ POZYCJI, NIC NA HAMA!
-przyciaganie jednoracz na wyciagu dolnym [[https://www.sfd.pl/temat281827/]]
***strasznie sie podaba ;) staram sie pracowac lotpatka i wtedy jak by ramie "latalo" z dolu w gore cala strona jest aktywna nie tylko sama reka przyciaganie dobrze czy zle ??
BARDZO DOBRZE, BRAWO!
-sciaganie z gory bardzo waskim podchwytem
***odchylac sie ??
RACZEJ "MOSTKOWAC", ALE KOLOWROTEK MOZE BYC W ZLYM MIEJSCU, WIEC ODCHYLAJ SIE JAK CHCESZ!
-"dziendobry" czuje plecy nieraz boli kregoslup ale to tylko kilka godzin na nastepny dzien raczje nie zakladam wiekrzych ciezarow staram sie sama sztanga + 2,5 lub po 5 kg ciezarki max
MOZNA WIECEJ, POCHYLAJ SIE TYLKO 45STOPNI A BEDZIE OK. GLEBOKIE SA KONTUZJOGENNE, NAWET Z MALYM CIEZAREM!
ROZCIAGAJ TU UDA!!!!
-brzuch
robie te spiecia z obciazeniem oraz jak mam nogi podciagniete ( na przycrzadzie do podciaganie nog :)to kaldne na zgiete ciezarek i tak trzymam po 30 sekund ;)
JAK UWAZASZ, BBYLE PLECY NIE BOLALY1
podsumowanie
na trenigu 15 robilem z ciezarem 10 z poprzedniego tygodani :) oraz na 10 to co w 5 wiec bardzo zadowolony jestem :)
tym razem 10pow daly sie mi najbardziej w znaki ;)
NIE BEDZIE TO WIECZNIE TRWALO, ALE.. AHA, NAPISALEM TEMACIK O PODONYM TRENINGU: https://www.sfd.pl/temat297420/
teraz mam pytanie co do mostka przy wyciskaniu czy go robic czy nie czytalem na forum i byly glosy ze jest zalecany ale tez ze nie jest zalecany nie chodzi mi o gigantycznym wygieciu tylko na spieciu plecow w sposob natrulalnej lodrozy w odciunku ledzwiowym co sadzisz na ten temat??
Z MOSTKIEM I SCIAGNIECIEM LOPATEK WIECEJ MIESNI POBUDZASZ WIEC SPOSOB TROJBOISTOW JEST BEZDYSKUSYJNIE LEPSZY! NIE MOSTKUJ MOCNO NA SKOSIE. SAM MOSTEK TO NIE WSZYSTKO: SCIAGAJ ZAWSZE LOPATKI, NA SKOSIE TEZ!
co do treningu to jestem bardzo zadowolony;)
czekam na odp :)
pozdrawiam
NAWZAJEM

DO 26 MARCA 2011 MAM URLOP.
1)Spiesz sie powoli! 2)Masa Podstawa sily, sila podstawa treningu na mase! 3)Naturalny ruch=wiekszy Ciezar!