2400Kcal (zapotrzebowanie pomniejszone o +/- 450kcal ZAPOTRZEBOWANIE JAK NA DANE WPISANE JEST OK. JAK W TRAKCIE ZACZNIE BYC TRUDNIEJ ZRZUCAC KOLEJNE KG, TO TRZEBA BEDZIE PONOWNIE OBNIZYC KALORYCZNOSC. Śniadanie godzina 7.00-8.00 Mleko zaw. 0,5 % tłuszczu 250g Płatki kukurydziane 50g Jaja kurze całe 60g PŁATKI TYLKO OWSIANE. WRZUC NP. 70 GRAM, [...]
[...] z oliwek 60gWW, 11gB, 11gT ok 13.00 - Obiad -100g kaszy gryczanej -100 piersi z kurczaka bez skóry -10g oleju słonecznikowego 69gWW, 19gB, 10gT ok, ale pierś lepiej jakbyś w mikrofali sobie podgrzała nie na patelni, szczególnie przed tren gdzie cały tłuszcz z patelni wsiąknie w cycka 14.00 - Trening 15.00 - Posiłek potreningowy około 30-45 minut [...]
twarogi ;p, wafle ryzowe,ser mozzarella ;ddd,oliwa,bialko+twarog,ser,podbijesz do 2g ;d,orzechy,bo nic innego nie da rady,no jeszcze mozna ryz w mikrofali zrobic ;p Zmieniony przez - misi0o w dniu 2014-10-05 11:31:17
Ja zalewam zimnym, daje do lodówki i na rano tylko podgrzewam w mikrofali, tak może być? Albo lekko podgrzewam mleka zalewam owsiane, czekam 10 minut i szamam.
Nie mam piekarnika, a w mikrofali nie wiem czy takie dobre będzie. Ogólnie nie lubię się babrać przy obkrawaniu piersi z kuraka z tych białych elementów itp. Masakrycznie dużo czasu mi to zajmuje :))
[...] np :)) Tożto jakieś 5 tur :)) Mógłbym sobie gotować, ale jedz 5x w tygodniu suchą pierś. 0 urozmaicenia. A tak upieczone z przyprawką to poezja. Lipa, że muszę jeść albo smażone albo z mikrofali. Chodź może w przyszły weekend pomyślę o ugotowaniu 1kg piersi. Póki co mam obiadów na tydzień - 2 paczki pierogów, steki i skrzydełka z kurczaka :))
Dzedor, dzięki że się zapytałeś bo nie miałem świadomości mojego błędu, teraz będe zalewał ciepłym mlekiem i odstawiał na 10 minut, tylko mogę podgrzewać to mleko w mikrofali? I jeśli się orientujecie to na jaki czas ustawić by było dobre? (Microwave 800W)
Powbijane sogi, się już miałem pytać co w mikrofali pichcisz a tu facjata zasłonięta, pamiętam akcje jak koleś robił na golasa fotę czajnika i się w nim odbił %-)
Ja robię pierś po spłaszczeniu tłuczkiem do mięsa na patelni grillowej z odrobiną klarowanego masła. Trochę soli, pieprzu i nawet całkiem dobre. Podgrzewam potem w pracy w mikrofali. Elektryczny grill dwustronny byłby jeszcze lepszy. Uparowałem kiedyś też pierś ale była niezjadliwa, może to moja wina bo ortodoksyjnie nawet nie posoliłem.
Junior SFD - pierwsze kroki na siłowni i w sporcie
[...] bo się w mejozie coś nie zgadza :P. Tzn mi bezpośrednio to nie zaszkodzi, wiem, bo nie jestem z tych co będą mieli raka jak im się mięso przypali, ale takie korzystanie z mikrofali codziennie przez 20 lat na przykład powoduje takie zaburzenia mejotyczne w organizmie (w końcu to potem jem), że np. jest zwiększone prawdopodobieństwo, że za 1-2 [...]