Junior SFD - pierwsze kroki na siłowni i w sporcie
A jest on ci potrzebny? http://www.sfd.pl/Regulamin_dzialu_Junior_SFD_ANKIETA%2B_podstawowe_info._-t816238.html Wypełnij ankietę ;-) Co do przepisów - kuchnia sfd
dlatego, że milardy osób mieszają owsiane z dowolnymi białkami, jakie mają na stanie. popatrz chocby w dziale kuchnia sfd. kazdy wrzuca to, co ma. Jak jest za gęste to wystaarczy dodac nieco wody/mleka. wg. mnie kazde bialko sie nadaje, a dodawalam ich juz dziesiątki róznych
1. w dziale kuchnia.sfd masz łatwe i zdrowe przepisy na "fast-food'y". 2. zanim wejdziesz po kolejnego fast-food'a, pomysl ile wysiłku kosztuje cie praca nad sylwetką 3. zakoduj sobie " kilka minut przyjemności, a potem lata otyłości"
może to być ten chleb z kawałkiem karkówki czy piersią kurczaka, serem i warzywami, mogą być naleśniki z mąki pełnoziarnistej, czy np pełnoziarnista tortilla z łososiem i rukolą. Zajrzyj do działu kuchnia, opcji jest pełno.
Źródła białka, które możesz wykorzystać w swoim jadłospisie znajdziesz tutaj http://www.sfd.pl/-t1135440.html Inspirację na posiłki znajdziesz w dziale Kuchnia SFD.
Dieta jest niezbędna :-)) Jak dobrze pokombinujesz nie będzie ona monotonna ( patrz:Kuchnia SFD - multum przepisów, nie tylko sama gotowana pierś do znudzenia) Diety nikt ci nie ułoży. Jeżeli ci zależy na serio - znajdziesz czas, by poczytać to: http://www.sfd.pl/-t379384.html, samemu coś skombinować i zostawić w tym temacie do oceny. Bez tego, [...]
1 Nie znam się zapytaj w dzile kuchnia, to trzeba obserwować, i zalezy czy będzie pocięta na kawałki czy jakaś większa, jedna będzie grubsza inna ciensza i to wpływa na czas pieczenia. 2 nie ma sensu polewać jej oliwą sama w sobie jest tłusta i wytopi się z niej jeszcze trochę podczas pieczenia, myslę ze ok 10-20g oliwy na 500g spokojnie starczy
Teraz to chyba już dla nikogo nie jest dziwne (jesli głupio Ci przed znajomymi) jedzenie z pojemnika...to taki standard. Ale jak wyżej Deja wspomniała, babki, placki, nbaleśniki, tortille, wedzj w dział kuchnia sfd tam masz mnóstwo ciekawych przepisów.