[...] mg ZALECANE PORCJOWANIE Spożywać 1 tabletkę produktu dwa razy dziennie, najlepiej po posiłku. Informacje alergiczne Wytworzono w zakładzie przetwarzającym mleko, soję, gluten, jaja, orzechy oraz składniki ryb i skorupiaków. Uwaga! Produkt nie może być stosowany jako substytut (zamiennik) zróżnicowanej diety. NIE NALEŻY PRZEKRACZAĆ ZALECANEJ [...]
Junior SFD - pierwsze kroki na siłowni i w sporcie
[...] makaron... Czy opłaca się do tego wrócić? średnio spożywał bym 1 paczkę dziennie, pol na wieczór & rano, ale człowiek od suplementów u mnie w galerii odradzał bo zawiera on gluten, polecał natomiast ziemniaki oraz kaszę. (Za nią nie przepadam ) Czy lepszy jest makaron, czy może ziemniaki na masę? Oraz co wy osobiście polecacie mi w dalszej [...]
[...] mi w miarę upływu czasu nabrać trochę ciała, cel to 70g. Niestety nie jest mi łatwo układać dietę, bo wielu produktów po prostu nie mogę w niej zamieścić. Ze względu na gluten odpada u mnie pieczywo, makarony, czyli prawie wszystko, co zbożowe (pozostają ryż i kasze). Moja dieta musi być też w miarę lekkostrawna, żeby żołądek nie musiał się [...]
[...] czy to jakis szit czy dobry makaron dlatego chcve was spytac o rade skld makaronu 100g-345kcal protein(bialko?)-11.5g carbohydrate(wegle?)-70.8g of which sugar 2.3g fat(tluszcz?)-1.5g of whitch saturates-0.5g fibre-2.5g Produkt zawiera pszenice,gluten.moze zawierac sladowe ilosci orzechow.Skladniki maka pszenna,maka pszenna durum typu selomina
prosze o mocene diety panie i panowie wykryto u mnie niedoczynnosc tarczycy.(musze ograniczyc gluten do maksymalnego min imum)..trenuje intensywnie od 5 do 7 dni w tygodniu waga 90 kg wzrost 181 trenuje mma i chodze na silownie potrzebuje duzo energi i bialka by przytyc do 93 kg masy miesniowej I POSIŁEK : 5 całych jaj (jajecznica) 50 gram boczku [...]
[...] diety, również odpowiednim dla osób nietolerujących laktozę nadającym się jako doskonały posiłek po treningu. Skład: Woda, mąka pszenna, wyizolowane białko sojowe, gluten, zawiera soję. Wartości odżywcze SKŁADNIKI AKTYWNE Protein Pasta Porcja 100g Ilość porcji w opakowaniu 4 Opakowanie 400g Zawartość jednej porcji zaw: Wartość [...]
[...] siłownia, cały sprzęt Dieta : nieustalona, jem dużo słodyczy, palę papierosy i o dziwo dość dobrze wyglądam Przeciwskazania medyczne : Alergia na mleko w każdej ilośći, na gluten w dużych ilościach (np pszenica) Zażywane suplementy : brak Mam nadzieję, że ankieta okażę się pomocna. Otóż potrzebuję planu treningowego. Przez pół roku jedyne co [...]
http://www.sfd.pl/sklep/produkt_img/Protein_Paleo_i31104_d380x380.jpg Opis - Wspomaga budowanie masy mięśniowej - 0g tłuszczu - Wzrost siły mięśni - Gluten Free!! Paleo Protein łączy dwa z najlepszych naturalnych źródeł białka dla sportowców białko pochodzenia wołowego (Beef Protein) oraz białko z jaj (Egg Protein). To połączenie jest [...]
http://www.sfd.pl/sklep/produkt_img/Protein_Energy_Bar_Crisp_i31247_d380x380.jpg Opis - Aż 13gram białka w 41g - Niski indeks glikemiczny - Słodzone stevią - Przepyszne smaki - Tylko 6gram cukru - Gluten Free Power Crunch to połączenie ciasteczka oblaną słodką czekoladą. Power Crunch Crisp jest doskonałej jakości kruchym batonem proteinowym [...]
[...] jako substytut (zamiennik) zróżnicowanej diety. Informacje alergiczne: Produkt zawiera skorupiaki. Wyprodukowano w zakładzie przetwarzającym mleko, soję, białko jaj, gluten i orzeszki arachidowe Wartości odżywcze SKŁADNIKI AKTYWNE J-X COMPLEX Porcja 1kap Ilość porcji w opakowaniu 100 Opakowanie 100kap Zawartość jednej porcji zaw: [...]
[...] Spozycie w nadmiernych ilosciach moze miec efekt przeczyszczajacy. Ciemnienie produktu w czasie przechowywania jest zjawiskiem naturalnym. Moze zawierac zboza zawierajace gluten, soje, mleko, seler i produkty pochodne. Składniki aktywne Porcja Ilość porcji w opakowaniu Opakowanie 1000g SKŁADNIKI Raspberry In Jelly Zawartość jednej [...]
[...] wyeliminować ze swojej diety pieczywo oraz makrony. Pogląd ten wiąże się z przekonaniem, że pieczywo dostarcza sporej dawki węglowodanów w postaci skrobi oraz zawiera gluten. Czynniki te sprawiają, że pieczywo i makarony mają wywierać negatywny wpływ na nasze zdrowie oraz wygląd sylwetki. Są jednak osoby, które z chlebem rozstać się nie [...]
[...] makaron... Czy opłaca się do tego wrócić? średnio spożywał bym 1 paczkę dziennie, pol na wieczór & rano, ale człowiek od suplementów u mnie w galerii odradzał bo zawiera on gluten, polecał natomiast ziemniaki oraz kaszę. (Za nią nie przepadam :-){{:-( ) Czy lepszy jest makaron, czy może ziemniaki na masę? Oraz co wy osobiście polecacie mi w [...]
[...] pomaga leczyć choroby skóry, przyspiesza gojenie się ran i oparzeń. Składniki : 100% olej z ostropestu. Zalecane porcjowanie Informacje dla alergików : produkt może zawierać gluten. Warunki przechowywania : przechowywać w suchym, chłodnym i zaciemnionym miejscu w temperaturze 5-10 stopni. Na dnie butelki może pojawiać się osad – jest to proces [...]
[...] czy nie za duże(ponad 1kg w przeciągu 2 tyg.),boję się,że idzie w tłuszcz. Jednak,do rzeczy. Prawdopodobnie jestem uczulony na białko mleka krowiego + mam nietolerancję na gluten,po odstawieniu tych produktów widać ogromną różnicę w samopoczuciu i pracy układu pokarmowego,ale w kwietniu zamierzam powtórzyć badania robione kilka lat temu,dla [...]
[...] oraz słodyczy oraz nie piję alkoholu i nie palę papierosów. Jem owoce, warzywa, i minimalne ilości tłuszczu +/- 2800 kcal Uczulenia/alergie pokarmowe: Uczulenie na gluten i laktozę (mąką, mleko, produkty mleczne, zwykłe makarony, chleb itp w dużym skrócie) Staż na siłowni: 3 lata z przerwami. Obecnie treningi aeroby plus siła (1.30h) 3x [...]
[...] na kilka ruchów -> Dieta low carb, niskokaloryczna z faktu, że tyję od wszystkiego. Start od 1800 kcal. Głównie jajeczka, warzywa, olej lniany i niewielka ilość strączków, ograniczony gluten, fruktoza -> mobilizuję staw skokowy do przysiadu -> eliminuję MC ze względu na dyskopatię, w przysiadzie schodzę do momentu w którym nie robię "butt winku"