Pozdr
...
Napisał(a)
Te różne sosy na redukcji są raczej nie wskazane. Zmieniaj przyprawy
Pozdr
Pozdr
...
Napisał(a)
przyprwy juz dawno stosuje ale glod jest na takie smakolyki
Wszędzie dobrze, ale najlepiej tam gdzie się czujesz dobrze )))
...
Napisał(a)
stosuje juz od dawna potrzeba mi czegos innego jadam ogolnie nie mam apetytu ciezko co kolwiek przelknac samo gotowane piersi,warzywa i jajka na okraglo od czasu do czsu tunczyk co sadzidzicie o tluszczach w postaci pestek slonecznika ?
Wszędzie dobrze, ale najlepiej tam gdzie się czujesz dobrze )))
...
Napisał(a)
Obliczylem ze moje zapotrzebowanie kaloryczne wynosi 4131kcal.
Ale nie rozumiem jak z tego mam obliczyc ile mam brac bialka, weglowodanow i tluszczy?
Z tego co przeczytalem to bialko 1g=4kcal weglo 1g=4kcal tluszcze 1g=9kcal czyli wychodzilby na to ze bialko 4131/4=1032g weglo=1032g i tluszcze 459g Raczej nie bardzo...
Czy ktos moglby mi dac linka lub wytlumaczyc jak to zrobic?
Zmieniony przez - Goku77 w dniu 2009-09-25 21:16:25
Ale nie rozumiem jak z tego mam obliczyc ile mam brac bialka, weglowodanow i tluszczy?
Z tego co przeczytalem to bialko 1g=4kcal weglo 1g=4kcal tluszcze 1g=9kcal czyli wychodzilby na to ze bialko 4131/4=1032g weglo=1032g i tluszcze 459g Raczej nie bardzo...
Czy ktos moglby mi dac linka lub wytlumaczyc jak to zrobic?
Zmieniony przez - Goku77 w dniu 2009-09-25 21:16:25
...
Napisał(a)
Goku-
Białko daj na poziomie 2.0-2.5g na kgmc
Tłuszczy 1g na kgmc
Reszte wpakuj w węglowodany.
Hator rozumiem Cię, sam jestem na redukcji, grunt to silna wola. Zmieniaj żródła białka raz daj kurczaka, raz indyka, raz wołowinę, rybę itp. Urozmaicaj.
Pozdr.
Zmieniony przez - Rybas w dniu 2009-09-25 21:28:25
Białko daj na poziomie 2.0-2.5g na kgmc
Tłuszczy 1g na kgmc
Reszte wpakuj w węglowodany.
Hator rozumiem Cię, sam jestem na redukcji, grunt to silna wola. Zmieniaj żródła białka raz daj kurczaka, raz indyka, raz wołowinę, rybę itp. Urozmaicaj.
Pozdr.
Zmieniony przez - Rybas w dniu 2009-09-25 21:28:25
...
Napisał(a)
bialko 2(g)x100(kg)=200g a to 800kcal
tluszcze 1(g)x100(kg)=100g a t0 900kcal
weglowodany 4131kcal-1700kcal=2431kcal/4=608g
Wychodzi ze mam spozywac 200g bialka 100g tlusczy i 608g weglowodanow czy to troche nie duzo?
tluszcze 1(g)x100(kg)=100g a t0 900kcal
weglowodany 4131kcal-1700kcal=2431kcal/4=608g
Wychodzi ze mam spozywac 200g bialka 100g tlusczy i 608g weglowodanow czy to troche nie duzo?
...
Napisał(a)
nie za dużo ok
Niedostępny do odwołania. Zdrowia dla WSZYSTKICH!
https://www.facebook.com/pages/Wszystko-Ch**/363238457019620
...
Napisał(a)
Kolejny raz
Jakie dania pęcznieją w żołądku(i go rozpychają) gdzieś z 10 minut od połknięcia?
Jakie dania pęcznieją w żołądku(i go rozpychają) gdzieś z 10 minut od połknięcia?
Poprzedni temat
Dieta redukcyjna.
- 1
- 2
- ...
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36
- 37
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- 43
- 44
- 45
- 46
- 47
- 48
- 49
- 50
- 51
- 52
- 53
- 54
- 55
- 56
- 57
- 58
- 59
- 60
- 61
- 62
- 63
- 64
- 65
- 66
- 67
- 68
- 69
- 70
- 71
- 72
- 73
- 74
- 75
- 76
- 77
- 78
- 79
- 80
- 81
- 82
- 83
- 84
- 85
- 86
- 87
- 88
- 89
- 90
- 91
- 92
- 93
- 94
- 95
- 96
- 97
- 98
- 99
- 100
- 101
- 102
- 103
- 104
- 105
- 106
- 107
- 108
- 109
- 110
- 111
- 112
- 113
- 114
- 115
- 116
- 117
- 118
- 119
- 120
- 121
- 122
- 123
- 124
- 125
- 126
- 127
- 128
- 129
- 130
- 131
- 132
- 133
- 134
- 135
- 136
- 137
- 138
- 139
- 140
- 141
- 142
- 143
- 144
- 145
- 146
- 147
- 148
- 149
- 150
- 151
- 152
- 153
- 154
- 155
- 156
- 157
- 158
- 159
- 160
- 161
- 162
- 163
- 164
- 165
- 166
- 167
- 168
- 169
- 170
- 171
- 172
- 173
- 174
- 175
- 176
- 177
- 178
- 179
- 180
- 181
- 182
- 183
- 184
- 185
- 186
- 187
- 188
- 189
- 190
- 191
- 192
- 193
- 194
- 195
- 196
- 197
- 198
- 199
- 200
- 201
- 202
- 203
- 204
- 205
- 206
- 207
- 208
- 209
- 210
- 211
- 212
- 213
- 214
- 215
- 216
- 217
- 218
- 219
- 220
- 221
- 222
- 223
- 224
- 225
- 226
- 227
- 228
- 229
- 230
- 231
- 232
- 233
- 234
- 235
- 236
- 237
- 238
- 239
- 240
- 241
- 242
- 243
- 244
- 245
- 246
- 247
- 248
- 249
- 250
- 251
- 252
- 253
- 254
- 255
- 256
- 257
- 258
- 259
- 260
- 261
- 262
- 263
- 264
- 265
- 266
- 267
- 268
- 269
- 270
- 271
- 272
- 273
- 274
- 275
- 276
- 277
- 278
- 279
- 280
- 281
- 282
- 283
- 284
- 285
- 286
- 287
- 288
- 289
- 290
- 291
- 292
- 293
- 294
- 295
- 296
- 297
- 298
- 299
- ...
- 300
Następny temat
Uzupełnienie 10 wskazówek żywieniowych
Polecane artykuły