SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Trained by Viking - Jesień 2024

temat działu:

Przygotowanie do zawodów

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 84770

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
prz1993 Zawodnik IFBB
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 21552 Napisanych postów 30786 Wiek 30 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 870468
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2511 Napisanych postów 2358 Wiek 27 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 77161
Tutaj po zmianach jeśli chodzi w produktach:
DT HC:
1. 250g kura, 150g ryż
2. 65g wpi, 150g płatki ryżowe/jaglane
Intra: 80g ww
3. 65g wpi, 100g ryż, 120g dżem, 150g płatki śniadaniowe
4. 250g kura, 200g ryż
5. 250g kura, 175g ryż/płatki jaglane
6. 250g białek jaj, 30g wpi, 150g ryż(maki)
7. 65g wpi/250g kura

DT MC:
1. 250g kura, 125g ryż
2. 65g wpi, 150g płatki ryżowe/jaglane
Intra: 60g ww
3. 65g wpi, 100g ryż, 120g dżem, 125g płatki śniadaniowe
4. 250g kura, 175 ryż
5. 250g kura, 150g ryż/płatki jaglane
6. 250g białek jaj, 30g wpi, 125g ryz(maki)
7. 65g wpi/250g kura

DNT LC:
1. 6 jajek M, 100g kura
2. 250g schab
3. 230g twaróg półtłusty, 20g wpi, 40g masło orzechowe
4. 250g schab
5. 230g twaróg półtłusty, 20g wpi, 40g masło orzechowe
6. 65g Wpc, 125g jaglane / 250g białek jaj, 30g wpi, 125g ryż(mąka)
7. 65g wpi/250g kura

Jak jestem w domu, to czasem utnie sie 10-20g produktu z ww i dorzucę czy to porzeczek mrożonych do jaglanych czy banana na górę omleta :p
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2511 Napisanych postów 2358 Wiek 27 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 77161
W produktach zmiany są praktycznie tylko w posiłkach 5 i 7 w DT i w dnt jak nie chce mi sie piec schabu w rekawie to będę jeść kurę/indyka
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2511 Napisanych postów 2358 Wiek 27 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 77161
11.02
Waga: 107.1
Cardio; 25

Plecy + Biceps

1. Ściąganie V:
90,110,130,150x10
170x12 total(ostatnie 2-3 z pomocą)
170x8 total(ostatnie 2 z pomocą)
2. Chest supported row:
75x6,6 70x6,6
3. Wiosło 1h hammer:
50x10,10,12
4. Przyciąganie V:
180x10,10,10
5. Cable Pullover:
80x15 90x12,10+drop 30%
6. Modlitewnik 1h:
90x8,8,8,6+2
7. Ez bar curl z Armblasterem:
25x12,10,10
8. Single arm Cable curl:
14x15,14,11

Trening w punkt jednym zdaniem ^^
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2511 Napisanych postów 2358 Wiek 27 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 77161
12.02
Waga: 108.2
Cardio: 25

Klata + Triceps
1. Incline hammer:
120x6,6,6,6
2. Floor press hantle:
30,40x10
50x10,6+1
3. Chest press(jak ujemny):
120x10,10,13
4. Rozpiętki incline:
17.5x12,12,12
5. Prostowanie za głowa 1h sznur:
40x10,10,10,10
6. Prostowanie łamany nachwytem:
140x10,10,10
7. Pompki na poręczach:
3xMAXxBW

Pracowity dzień dzisiaj, trening wpadł w przerwie miedzy personalnymi, a godzinówką jako instruktor. Nawet spoko weszło, znacznie lepiej niż ostatnio kiedy to robiłem trening wieczorem :p


Zmieniony przez - M.I.C.H.U w dniu 2021-02-12 13:47:59
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11149 Napisanych postów 51567 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
Pozazdrościć apetytu :)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2511 Napisanych postów 2358 Wiek 27 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 77161
13.02
Waga: 109.8
Cardio: 45

Wolne od siłowego, w pracy 8-14, po pracy cardio. Teraz tylko przygotwać mięcho na 2 dni w przód i można odpoczywać do góry kołami.
Wczoraj jeszcze wpadł kawałek sernika Oreo, bo kumpel w pracy miał urodziny, nic żarcia nie ucinałem.

Jutro na warsztat nogi i w planie hack 200x4x8 ^^
Kilka posiłków z dzisiaj:
Sernik na zimno z masłem orzechowym
Jajecznica z kura
Sernik na zimno z porzeczkami(traktuje jako B+T, bo w środku zaledwie 30g porzeczek wiec cały ch** tych carbsów)









...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
prz1993 Zawodnik IFBB
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 21552 Napisanych postów 30786 Wiek 30 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 870468
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2511 Napisanych postów 2358 Wiek 27 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 77161
Przemek, to tylko taka iluzja, bo te serniki ważą po 450-500g max
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 7 Napisanych postów 84 Na forum 7 lat Przeczytanych tematów 9215
Jak przygotowujesz ten sernik? Chodzi mi tez o proporcje ile wody np dodajesz i żelatyny. Pozdro!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

UWAGA - ZMIANA UZYSKANIA CEN HURTOWYCH DLA ZAWODNIKÓW

Następny temat

Bartek - Powrót na scene 2021

WHEY premium