A nie wycieka ona przypadkiem podczas smażenia, pieczenia?
(Gdy piekę wieprzowinę to zawsze później zlewam tę ciecz do garnuszka i po schłodzeniu w lodówce mam na wierzchu tłuszcz a pod spodem galaretkę - zjadam to później z chlebem)
Ilość wyświetleń tematu: 38972
ojan"poza tym wcinam od 0,5-1kg mięsiwa na dzień, a to daje ok 2-4g kreatyny "
A nie wycieka ona przypadkiem podczas smażenia, pieczenia?
(Gdy piekę wieprzowinę to zawsze później zlewam tę ciecz do garnuszka i po schłodzeniu w lodówce mam na wierzchu tłuszcz a pod spodem galaretkę - zjadam to później z chlebem)
JarekSFDPowiedz mi w jakim zakresie powtórzeń ćwiczysz? Zawsze x12, czy jakimś systemem/schematem trenujesz?
maceekĆwiczysz takim przedziałem powtórzeń, że i tak mocno oszczędzasz organizm. Bardzo mi się to podoba u CiebieTak sobie myślę: taki młody chłopak, a zużyty jak jakiś staroć. Chyba wyrzucę sprzęt na tańce się zapiszę...mniej kontuzjogenne
Nasz sklep
Mega promocja
Podobne tematy
Artykuły