SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

PORADY W DZIALE KUCHNIA SFD - czyli pojedyncze pytania na temat gotowania cz.2

temat działu:

Kuchnia SFD

słowa kluczowe: , , , , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 248618

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 95420 Napisanych postów 365746 Wiek 48 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 1672824
możesz a kiedy dodac zależy od ciebie jakie lubisz warzywa czy dogotowane czy pół twarde

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 29 Wiek 27 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 3128
Witam mam pytanie czy stek wołowy na zimno będzie dobry czy twardy i suchy? Tzn mam zamiar zrobić go rano i wziąć do szkoły
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 19 Napisanych postów 73 Wiek 35 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 1466
ile czasu moze lezec w lodowce mieso smazone? mam na mysli robienie pojemniczkow z zarciem do pracy, hermetycznie zamkniete.

Glory Glory Man United!

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 23 Napisanych postów 434 Wiek 36 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 5527
Az nie zacznie smierdziec i byc obslizgle. Ja robie na 2 dni i mroze- pewniej.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 19 Napisanych postów 73 Wiek 35 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 1466
brawo, tyle to ja wiem zeby nie smierdzialo, ale ile to wytrzyma w lodowce, zamkniete hermetycznie, he? Mrozisz usmazone juz?

Glory Glory Man United!

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 86 Napisanych postów 44057 Wiek 33 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 134427
Do 5dni bez problemu. Jeśli dłużej to bym jednak zamroził bo różnie może być
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
anubis84 Instruktor Marcin Moderator
Ekspert
Szacuny 17704 Napisanych postów 132186 Wiek 39 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 1460792
do czterech się zdarzało trzymać usmażoną pierś i brzuszek nie bolał :_D

Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 86 Napisanych postów 44057 Wiek 33 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 134427
Jak samo miecho to dłużej wytrzyma. Jak z dodatkami to niestety
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 19 Napisanych postów 73 Wiek 35 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 1466
aaa czyli wyjąc z pojemnika z kaszą jaglana? :D

Glory Glory Man United!

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
anubis84 Instruktor Marcin Moderator
Ekspert
Szacuny 17704 Napisanych postów 132186 Wiek 39 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 1460792
kaszy czy ryżu wiecej niż 2-3 dni bym nie trzymał to jest produkt nasączony wodą a jak wiadomo one się szybciej psują. Np wołowina beef jerky moze leżeć sporo czasu bo jest pozbawiona wody.


Koledze Kazimierzu pewnie chodzi o jakieś dodatki typu sos, jakieś przyprawy itp.


Zmieniony przez - anubis84 w dniu 2015-09-29 21:43:35

Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.

Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

Ciasto miodowo-orzechowo-jabłkowe / Deser Sfd

Następny temat

Chleb żytni z orzechami włoskimi i laskowymi na zakwasie

forma lato