treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
możesz a kiedy dodac zależy od ciebie jakie lubisz warzywa czy dogotowane czy pół twarde
...
Napisał(a)
Witam mam pytanie czy stek wołowy na zimno będzie dobry czy twardy i suchy? Tzn mam zamiar zrobić go rano i wziąć do szkoły
...
Napisał(a)
ile czasu moze lezec w lodowce mieso smazone? mam na mysli robienie pojemniczkow z zarciem do pracy, hermetycznie zamkniete.
Glory Glory Man United!
...
Napisał(a)
Az nie zacznie smierdziec i byc obslizgle. Ja robie na 2 dni i mroze- pewniej.
...
Napisał(a)
brawo, tyle to ja wiem zeby nie smierdzialo, ale ile to wytrzyma w lodowce, zamkniete hermetycznie, he? Mrozisz usmazone juz?
Glory Glory Man United!
...
Napisał(a)
Do 5dni bez problemu. Jeśli dłużej to bym jednak zamroził bo różnie może być
...
Napisał(a)
do czterech się zdarzało trzymać usmażoną pierś i brzuszek nie bolał :_D
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
aaa czyli wyjąc z pojemnika z kaszą jaglana? :D
Glory Glory Man United!
...
Napisał(a)
kaszy czy ryżu wiecej niż 2-3 dni bym nie trzymał to jest produkt nasączony wodą a jak wiadomo one się szybciej psują. Np wołowina beef jerky moze leżeć sporo czasu bo jest pozbawiona wody.
Koledze Kazimierzu pewnie chodzi o jakieś dodatki typu sos, jakieś przyprawy itp.
Zmieniony przez - anubis84 w dniu 2015-09-29 21:43:35
Koledze Kazimierzu pewnie chodzi o jakieś dodatki typu sos, jakieś przyprawy itp.
Zmieniony przez - anubis84 w dniu 2015-09-29 21:43:35
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
Poprzedni temat
Ciasto miodowo-orzechowo-jabłkowe / Deser Sfd
- 1
- 2
- ...
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36
- 37
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- 43
- 44
- 45
- 46
- 47
- 48
- 49
- 50
- 51
- 52
- 53
- 54
- 55
- 56
- 57
- 58
- 59
- 60
- 61
- 62
- 63
- 64
- 65
- 66
- 67
- 68
- 69
- 70
- 71
- 72
- 73
- 74
- 75
- 76
- 77
- 78
- 79
- 80
- 81
- 82
- 83
- 84
- 85
- 86
- 87
- 88
- 89
- 90
- 91
- 92
- 93
- 94
- 95
- 96
- 97
- 98
- 99
- 100
- 101
- 102
- 103
- 104
- 105
- 106
- 107
- 108
- 109
- 110
- 111
- 112
- 113
- 114
- 115
- 116
- 117
- 118
- 119
- 120
- 121
- 122
- 123
- 124
- 125
- 126
- 127
- 128
- 129
- 130
- 131
- 132
- 133
- 134
- 135
- 136
- 137
- 138
- 139
- 140
- 141
- 142
- 143
- 144
- 145
- 146
- 147
- 148
- 149
- 150
- 151
- 152
- 153
- 154
- 155
- 156
- 157
- 158
- 159
- 160
- 161
- 162
- 163
- 164
- 165
- 166
- 167
- 168
- 169
- 170
- 171
- 172
- 173
- 174
- 175
- 176
- 177
- 178
- 179
- 180
- 181
- 182
- 183
- 184
- 185
- 186
- 187
- 188
- 189
- 190
- 191
- 192
- 193
- 194
- 195
- 196
- 197
- 198
- 199
- 200
- 201
- 202
- 203
- 204
- 205
- 206
- 207
- 208
- 209
- 210
- 211
- 212
- 213
- 214
- 215
- 216
- 217
- 218
- 219
- 220
- 221
- 222
- 223
- 224
- 225
- 226
- 227
- 228
- 229
- 230
- 231
- 232
- 233
- 234
- 235
- 236
- 237
- 238
- 239
- 240
- 241
- 242
- 243
- 244
- 245
- 246
- 247
- 248
- 249
- 250
- 251
- 252
- 253
- 254
- 255
- 256
- 257
- 258
- 259
- 260
- 261
- 262
- 263
- 264
- 265
- 266
- 267
- 268
- ...
- 269
Następny temat
Chleb żytni z orzechami włoskimi i laskowymi na zakwasie
Polecane artykuły