carrrambaa jaki do tego kupujecie twaróg?
Generalnie z wiaderka, ale patrzę na skład,żeby nie miał dodatków jak np. ten z Biedronki. Robiłam jednak i z twarogu półtłustego w kostce, ale wówczas jest bardziej zwarte. Przy twarogu w kostce trzeba wybrac taki, aby nie był zbyt kwaśny, zresztą te wiaderkowe też są rózne. Najtaniej u mnie wychodzi i skład ma OK twaróg w wiaderku z Kauflandu.
Kupuję też wiejski twaróg na ryneczku, ale tego mi szkoda do ptasiego mleczka, pyszny jest sam.
Zmieniony przez - alhambra1970 w dniu 2015-04-05 11:09:51
"Niektórzy widzą rzeczy takimi, jakimi są, i pytają : dlaczego ? Ja śnię rzeczy, które nigdy nie istniały , i powiadam : czemu nie ? "
G.B. Shaw
http://www.sfd.pl/Alhambra_nowe_wyzwania-t1037040.html