jak do posmarowania samego no to żadna różnica jak więcej to bym się spierał
akurat kujawski to głównie jednonienasycone kwasy więc do smażenia ok ,ale smaż np. na lnianym :D teraz
Ilość wyświetleń tematu: 248209
sadasaWitam, dzis robiłem pierwszy raz piers z kurczaka na patelni (zawsze w piekarniku robilem) ale niestety dalem na patelnie tłuszcz bo gdybym nie dal to dymilo by się strasznie z patelni i caly dom by zaśmierdziało, i na dodatek mięso moglo by się przykleić. Czy jak bym mial patelnie z teflonem to tez musiał bym tam dawac olej lub maslo aby nie dymilo się z niej podczas podgrzewania oraz zeby mięso się nie przyczepilo???
popuriczemu ''niestety'' tłuszcz ? co jest w złego w smażeniu na tłuszczu ;d ? oczywiscie bardzo istotne na jakim, niektóre będą się dymić szybko, a niektóre prawie w ogóle
albo możesz PAMem spryskac
Nasz sklep
Mega promocja
Podobne tematy
Artykuły