Zmieniony przez - podgur222 w dniu 2014-04-21 13:56:17
...
Napisał(a)
Uwielbiam sosy do sałatek paprykowe/paprykowo-ziolowe i inne typu knorr itd. Byc moze Mistrz Patelni lub ktos inny ma jakis przepis którym sie podzieli ? może byc inny ważne byleby pasował do surówek i sałatek
Zmieniony przez - podgur222 w dniu 2014-04-21 13:56:17
Zmieniony przez - podgur222 w dniu 2014-04-21 13:56:17
...
Napisał(a)
szklanka jogurtu naturalnego
ogórek kiszony
wyciśnięta cytrynka
1 ząbek czosnku, rozgnieciony
sól, pieprz
--->BLENDER<---
****************************************************
Pesto szczególnie polecam!
Ze 4 szklany świeżej bazylii
4 ząbki czosnku
ok 100 gram pistacji, albo innych orzeszków
ze 100-150g oliwy z oliwek
ok 50g startego parmezanu
sól, pieprz
--->BLENDER<----
******************************************************
sok z wyciśniętej pomarańczy
octet balsamiczny
musztarda Dijon
miód
świeżo mielony pieprz i ostatecznie odrobina soli
--->WYMIESZAĆ<---
*****************************************************
musztarda
ocet jabłkowy
mały kubek jugurtu naturalnego
troszkę cukru/słodzika
sól
świeży czosnek przeciśniety przez praskę
można dać troszkę keczupu
--->WYMIESZAĆ<----
Do wszystkiego możesz oczywiście dodatkowo wrzucić to na co masz ochotę: paprykę, ziółka itp
Zmieniony przez - grekar9 w dniu 2014-04-21 14:06:47
Zmieniony przez - grekar9 w dniu 2014-04-21 14:07:25
Zmieniony przez - grekar9 w dniu 2014-04-21 20:59:03
ogórek kiszony
wyciśnięta cytrynka
1 ząbek czosnku, rozgnieciony
sól, pieprz
--->BLENDER<---
****************************************************
Pesto szczególnie polecam!
Ze 4 szklany świeżej bazylii
4 ząbki czosnku
ok 100 gram pistacji, albo innych orzeszków
ze 100-150g oliwy z oliwek
ok 50g startego parmezanu
sól, pieprz
--->BLENDER<----
******************************************************
sok z wyciśniętej pomarańczy
octet balsamiczny
musztarda Dijon
miód
świeżo mielony pieprz i ostatecznie odrobina soli
--->WYMIESZAĆ<---
*****************************************************
musztarda
ocet jabłkowy
mały kubek jugurtu naturalnego
troszkę cukru/słodzika
sól
świeży czosnek przeciśniety przez praskę
można dać troszkę keczupu
--->WYMIESZAĆ<----
Do wszystkiego możesz oczywiście dodatkowo wrzucić to na co masz ochotę: paprykę, ziółka itp
Zmieniony przez - grekar9 w dniu 2014-04-21 14:06:47
Zmieniony przez - grekar9 w dniu 2014-04-21 14:07:25
Zmieniony przez - grekar9 w dniu 2014-04-21 20:59:03
...
Napisał(a)
Mam w planie zrobić proteinowe naleśniki kakaowe .
Składniki to oczywiście kakao, mąka gryczana, szklanka białek, serek wiejski i troszke mleka. Brakuje mi dobrego smaku białka do tych naleśników.
W necie polecają białko waniliowe bądź bananowe do takiego typu naleśników. Co poradzicie w tym temacie?
Składniki to oczywiście kakao, mąka gryczana, szklanka białek, serek wiejski i troszke mleka. Brakuje mi dobrego smaku białka do tych naleśników.
W necie polecają białko waniliowe bądź bananowe do takiego typu naleśników. Co poradzicie w tym temacie?
...
Napisał(a)
a zastanawiałeś sie może jaki smak lubisz?
trenuj sam dla siebie i dla swojej duszy, p****** to co mówią inni, większość to lamusy !
...
Napisał(a)
Tak, ale nawet najlepszy dla mnie smak może nie za bardzo współgrać z całością . Dlatego pytam czy ktoś ma coś sprawdzonego .
...
Napisał(a)
smak mało ma tu do rzeczy...jakość białka gra najwazniejsza role. Jedno bialo sprawia, ze nalesniki beda suche jak .....a po innym bedą mięciutkie i smaczne
...
Napisał(a)
Pytanie o owsiankę.Widziałem 2 rodzaje: błyskawiczna i zwyczajna (górska?). Czy macie jakieś uprzedzania do stosowania wersji błyskawicznej?
...
Napisał(a)
Pytanie : Pankejki od Grekara wyjdą jeśli użyję mąki kokosowej ???
Masa to jest klasa , posłuchaj Klimasa : )
...
Napisał(a)
Grekar nie używał mąki kokosowej zrób jednego na próbę, sam jestem ciekaw co z tego wyjdzie
...
Napisał(a)
Po wieczornym cardio zrobię i dam znać :)
Masa to jest klasa , posłuchaj Klimasa : )
Poprzedni temat
Ciasto miodowo-orzechowo-jabłkowe / Deser Sfd
- 1
- 2
- ...
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36
- 37
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- 43
- 44
- 45
- 46
- 47
- 48
- 49
- 50
- 51
- 52
- 53
- 54
- 55
- 56
- 57
- 58
- 59
- 60
- 61
- 62
- 63
- 64
- 65
- 66
- 67
- 68
- 69
- 70
- 71
- 72
- 73
- 74
- 75
- 76
- 77
- 78
- 79
- 80
- 81
- 82
- 83
- 84
- 85
- 86
- 87
- 88
- 89
- 90
- 91
- 92
- 93
- 94
- 95
- 96
- 97
- 98
- 99
- 100
- 101
- 102
- 103
- 104
- 105
- 106
- 107
- 108
- 109
- 110
- 111
- 112
- 113
- 114
- 115
- 116
- 117
- 118
- 119
- 120
- 121
- 122
- 123
- 124
- 125
- 126
- 127
- 128
- 129
- 130
- 131
- 132
- 133
- 134
- 135
- 136
- 137
- 138
- 139
- 140
- 141
- 142
- 143
- 144
- 145
- 146
- 147
- 148
- 149
- 150
- 151
- 152
- 153
- 154
- 155
- 156
- 157
- 158
- 159
- 160
- 161
- 162
- 163
- 164
- 165
- 166
- 167
- 168
- 169
- 170
- 171
- 172
- 173
- 174
- 175
- 176
- 177
- 178
- 179
- 180
- 181
- 182
- 183
- 184
- 185
- 186
- 187
- 188
- 189
- 190
- 191
- 192
- 193
- 194
- 195
- 196
- 197
- 198
- 199
- 200
- 201
- 202
- 203
- 204
- 205
- 206
- 207
- 208
- 209
- 210
- 211
- 212
- 213
- 214
- 215
- 216
- 217
- 218
- 219
- 220
- 221
- 222
- 223
- 224
- 225
- 226
- 227
- 228
- 229
- 230
- 231
- 232
- 233
- 234
- 235
- 236
- 237
- 238
- 239
- 240
- 241
- 242
- 243
- 244
- 245
- 246
- 247
- 248
- 249
- 250
- 251
- 252
- 253
- 254
- 255
- 256
- 257
- 258
- 259
- 260
- 261
- 262
- 263
- 264
- 265
- 266
- 267
- 268
- ...
- 269
Następny temat
Chleb żytni z orzechami włoskimi i laskowymi na zakwasie
Polecane artykuły