Szacuny
15
Napisanych postów
3009
Wiek
21 lat
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
54631
Siemka jaka proporcja powinna byc ryzu do wody zeby nie trzeba bylo potem odsadzac przez sito (potem trzeba je myc itd tracic tylko czas) zeby odrazu moc przelozyc go do miski bez cedzenia np na 1 kg ryzu ile wody dac zeby potem nie musiec odcedzac dzieki:)
Szacuny
15
Napisanych postów
3009
Wiek
21 lat
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
54631
i jeszcze pytanie czy jest roznica jak mroze np kurczaka surowego a po usmazeniu ? chodzi mi o wartosci swiezosc produktu itd np jak bym zmielil mieso zrobil takie pulpety i zamrozil albo juz usmazyl itd i wtedy zamrozil smak nie ma znaczenia jesli bylby gorszy chodzi o przydatnosc do spozycia :)
Zmieniony przez - wladek0o w dniu 2013-10-26 17:42:55
Szacuny
15
Napisanych postów
3009
Wiek
21 lat
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
54631
Jeszcze takie pytanko czy mozna robic taki patent jak gosc prezentuje? czy nic sie do miesa żadne metale nie przedostaja i substanje itd ? bo sam bym narazie poki nie mam grilla czasem w tosterze tak zrobil a zeby go nie musiec myc to fajny patent :)