wieczorem to tak 3 h przed snem
...
Napisał(a)
W ciągu całego okresu przyjmowania to chyba 2 dni nie brałem jak byłem na szkoleniach bo zapomniałem ;-P
...
Napisał(a)
niestety NIE spotkalem sie z jednoznacznymi zaleceniami co do przyjmowania DAA
na podstawie wielu opinii
przyjmowalbym (do wyboru)
2 tygodnie on 2 tygodnie off
w cyklu jak Ty z przerwa rowna calosci cyklu
lub
jak spotykam na harcorowych forach stale - ale tej opcji raczej bym nie wykorzystwywal
Zmieniony przez - Biniu w dniu 2011-12-05 10:00:04
na podstawie wielu opinii
przyjmowalbym (do wyboru)
2 tygodnie on 2 tygodnie off
w cyklu jak Ty z przerwa rowna calosci cyklu
lub
jak spotykam na harcorowych forach stale - ale tej opcji raczej bym nie wykorzystwywal
Zmieniony przez - Biniu w dniu 2011-12-05 10:00:04
...
Napisał(a)
no z tym na stale bym stanowczo na NIE jednak T-100 poprzez DAA ingeruje w hormony , więc trzeba zachowac ostrożność , nie jest to ziółko typu tribulus , tylko preparat który został sprawdzony wiele razy i w niezależnych badanich ukazał wzrost testosteronu.
pozatym co miało by wnieść stała suplementacja NIC dbać o odpowiedni poziom można poprzez dostarczanie pierwiastków , witamin, zdrowego jedzenia odpowiedniej aktywności, wiele ziółek (p.ambroziak ) o tym pisze też się sprawdzi w podtrzymaniu tego poziomiu.
Pamientajmy że nawet badani napewno były przeprowadzane na osobach w miare zdrowych itd , u niektórzych osób T-100 może znacznie podnieść u niektórzych osób mniej ITD, dlatego moim zdaniem warto znać swój wstęp do suplementacji i jeżeli dalsza suplementacja T-100 u mnie bezie przebiagała bez znacznych negatywów , w przyszłości zamirzam zaplanowac wszystko wraz z porą i wszystkimi innymi czynnikami .
pozatym BINIU cały czas wyszukuje co nowych informacji sensownych na temat DAA i myśle że nawet OLIMP jeszcze nie zna optiumum możliwości tego surowca (mam nadzieje że tam ci w konbinezonach i ukularach jak i ci przed kompami cały czas studiują ten temat)
pozdrawiam
pozatym co miało by wnieść stała suplementacja NIC dbać o odpowiedni poziom można poprzez dostarczanie pierwiastków , witamin, zdrowego jedzenia odpowiedniej aktywności, wiele ziółek (p.ambroziak ) o tym pisze też się sprawdzi w podtrzymaniu tego poziomiu.
Pamientajmy że nawet badani napewno były przeprowadzane na osobach w miare zdrowych itd , u niektórzych osób T-100 może znacznie podnieść u niektórzych osób mniej ITD, dlatego moim zdaniem warto znać swój wstęp do suplementacji i jeżeli dalsza suplementacja T-100 u mnie bezie przebiagała bez znacznych negatywów , w przyszłości zamirzam zaplanowac wszystko wraz z porą i wszystkimi innymi czynnikami .
pozatym BINIU cały czas wyszukuje co nowych informacji sensownych na temat DAA i myśle że nawet OLIMP jeszcze nie zna optiumum możliwości tego surowca (mam nadzieje że tam ci w konbinezonach i ukularach jak i ci przed kompami cały czas studiują ten temat)

pozdrawiam
...
Napisał(a)
Tomasz1405 - stosowałeś Castagnusa ? Przecież to jest preparat dla kobiet w dodatku tylko dla tych z problemem zespołu napięcia przedmiesiączkowego.
To nie jest dla mężczyzn.
Zmieniony przez - RPS1990 w dniu 2011-12-05 13:51:29
To nie jest dla mężczyzn.
Zmieniony przez - RPS1990 w dniu 2011-12-05 13:51:29
...
Napisał(a)
RPS1990
"Tomasz1405 - stosowałeś Castagnusa ? Przecież to jest preparat dla kobiet w dodatku tylko dla tych z problemem zespołu napięcia przedmiesiączkowego"
przeczytaj sobie jaki jest główny składnik tego preparatu , przeczytaj o ewentualnych niechcianych efektach podczas stosowania DAA i przeczytaj na czym polega działanie owego preparatu dla kobiet wtedy może zrozumiesz.
ja nie mam 5 lat i wiem co i dlaczego stosuje
nie stosowałem ja stosuję na ten moment
ciągła cieknąca miesiączka
ułatwię ci sprawę podczas stosowania DAA może , i zazwyczaj odczuwa to wiekszość osób powoduje wzrost PROLAKTYNY , a poziom prolaktyny jest scisle związany z poziomem estrogenu , jeśli jedno wzrasta wzrasta i drugie , czym wyższy poziom prolaktyny tym wyższy estrogenu i tym samym MALEJE poziom TESTOSTERONU który właśnie podnosimy .
dopamina za to jest antagonistą prolaktyny więcej dopaminy mnie prolaktyny tym samym mniejszym poziom estrogenu wyższy testosteronu.
teraz CASTAGNUS
Poprzez stymulacje receptorów dopaminergicznych obniżają poziom prolaktyny wydzielanej przez przysadkę.
teraz rozumiesz ???
Zmieniony przez - Tomasz1405 w dniu 2011-12-05 14:05:54
"Tomasz1405 - stosowałeś Castagnusa ? Przecież to jest preparat dla kobiet w dodatku tylko dla tych z problemem zespołu napięcia przedmiesiączkowego"
przeczytaj sobie jaki jest główny składnik tego preparatu , przeczytaj o ewentualnych niechcianych efektach podczas stosowania DAA i przeczytaj na czym polega działanie owego preparatu dla kobiet wtedy może zrozumiesz.
ja nie mam 5 lat i wiem co i dlaczego stosuje

nie stosowałem ja stosuję na ten moment

ułatwię ci sprawę podczas stosowania DAA może , i zazwyczaj odczuwa to wiekszość osób powoduje wzrost PROLAKTYNY , a poziom prolaktyny jest scisle związany z poziomem estrogenu , jeśli jedno wzrasta wzrasta i drugie , czym wyższy poziom prolaktyny tym wyższy estrogenu i tym samym MALEJE poziom TESTOSTERONU który właśnie podnosimy .
dopamina za to jest antagonistą prolaktyny więcej dopaminy mnie prolaktyny tym samym mniejszym poziom estrogenu wyższy testosteronu.
teraz CASTAGNUS
Poprzez stymulacje receptorów dopaminergicznych obniżają poziom prolaktyny wydzielanej przez przysadkę.
teraz rozumiesz ???
Zmieniony przez - Tomasz1405 w dniu 2011-12-05 14:05:54
...
Napisał(a)
tak ale T-100 nie jest czystym DAA, więc ewentualne niechciane efekty występujące podczas stosowania DAA go chyba nie dotyczą
btw. jeśli przy stosowaniu T-100 podnosi się prolaktyna podobnie jak przy stosowaniu DAA, to rzeczywiście jest sens stosować coś na zbicie prolaktyny.
Zmieniony przez - RPS1990 w dniu 2011-12-05 14:10:23
btw. jeśli przy stosowaniu T-100 podnosi się prolaktyna podobnie jak przy stosowaniu DAA, to rzeczywiście jest sens stosować coś na zbicie prolaktyny.
Zmieniony przez - RPS1990 w dniu 2011-12-05 14:10:23
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Aeroby rano na czczo- co przed co po?
-
- 1
- 2
- ...
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8