I'm gonna make him an offer he can't refuse
...
Napisał(a)
ktoś mówi, że już się pojawił?:) gdzie i kiedy?:) niech da namiary! poluje na 2 opakowania:)
...
Napisał(a)
w sklepie SFD np. już jest od tygodnia
1)DIETA - NAWET 100 TABLETEK METKI NIE ZASTĄPI DOBREJ DIETKI.
2)TRENING - ZA DUŻE CIĘŻARY BUDUJĄ TYLKO TWOJE EGO, NIE MIĘŚNIE.
3)REGENERACJA - JEŚLI NIE MUSISZ BIEC TO IDŹ, JEŚLI NIE MUSISZ IŚĆ TO STÓJ, JEŚLI NIE MUSISZ STAĆ TO SIEDŹ, JEŚLI NIE MUSISZ SIEDZIEĆ TO LEŻ I ŚPIJ.
4)KOKZ - BIERZESZ TYLE NA ILE MASZ KASY I WBIJASZ JAK NAJCZĘŚCIEJ %)
...
Napisał(a)
Tylko że cena przed "zniknięciem" produktu (oficjalnie wg Nutrifarmu nie znikł) to ok. 50 zł. Płacić za niego ponad 100 zł to idiotyzm.
Życie jest za krótkie aby brać ciągle te same suplementy :)
...
Napisał(a)
Ja stanowczo uważam że opłaca się dać 100 zł . Produkt bezkonkurencyjny - Wiem bo stosowałem ...
Kto walczy ten może przegrać , a kto nie walczy ten już przegrał ...
...
Napisał(a)
Ale on wcześniej kosztował ok. 50 zł to co wtedy się nie opłacało?
...
Napisał(a)
fakt jest:)
Ogólnie to pamiętam, że cena sugerowana "normalna" czy coś takiego była ponad 100zł... potem jakoś spadała aż do tego co piszesz 50zł. Tyle, że już dawno jej nie ma:( aczkolwiek stosowałem już kilka boosterów i ten jak dla mnie oczywiscie cena do jakości wychodził dobrze, nawet jak był droższy.
Ogólnie to pamiętam, że cena sugerowana "normalna" czy coś takiego była ponad 100zł... potem jakoś spadała aż do tego co piszesz 50zł. Tyle, że już dawno jej nie ma:( aczkolwiek stosowałem już kilka boosterów i ten jak dla mnie oczywiscie cena do jakości wychodził dobrze, nawet jak był droższy.
I'm gonna make him an offer he can't refuse
...
Napisał(a)
Na mnie DAA dziala świetnie więc absolutnie nie neguje produktu. Politykę firmy owszem.
...
Napisał(a)
V.Corleone
Ogólnie to pamiętam, że cena sugerowana "normalna" czy coś takiego była ponad 100zł... potem jakoś spadała aż do tego co piszesz 50zł.
nie kupowalem wiec pewnosci nie mam
ale z tego co pamietam cena w sklepie firmowym byla inna niz cena dostepna w roznych miejscach np internecie
przerabialismy podobne kwestie wiele razy
sprzedawcy maja wolna reke w ustalaniu cen ...
...
Napisał(a)
Witam zamierzam zrobic sobie cykl na t100 i S.A.W moze jakies bialko do tego czego moge sie po takim cyklu spowiedziewac jest dieta ja bym chcial zeby obowdy napewno mi urosly i sila a wieszkosc pisze ze jest podwyzszone libido ale akurat tego nie potrzebuje bo mam wysokie:P chodzi o obwody
...
Napisał(a)
Zrob sobie cykl 30 dni T-100 do tego przedtreningowo odpowiednia porcja Redweiler, dieta w zaleznosci od zapotrzebowania moze byc wzbogacana o odzywke bialkowa, tu jako podstawowy produkt polecamy Whey Protein Complex, lub Mega Strong Protein, a Ty cwicz regularnie, bez o....lania sie i mierz obwody pod kątem przyrostów...
Czekamy na racje...
Czekamy na racje...
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Aeroby rano na czczo- co przed co po?
-
- 1
- 2
- ...
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8