Pierwszy rok: http://www.sfd.pl/DT/shrimp2_/_redukcja/_podsumowanie_6m_s.81,_rok_s.189-t695381-s189.html#post2
Drugi rok: http://www.sfd.pl/DT_/_shrimp2_/_rok2_/_podsumowanie_s._157_-t835141-s157.html#post2
Przemiana: http://www.sfd.pl/PODSUMOWANIE_PRZEMIANY_/_SHRIMP2-t953222.html
Redukcja: http://www.sfd.pl/Brand_New_Kreweta,_czyli_startując_od_pulpeta_;__-t956939.html
Trzeci rok: http://www.sfd.pl/DT_/_shrimp2_/_rok3-t917908.html
tak samo wedzony losos pewnei hdowlnay wiem ze dziki drogi ale czasami warto
Kurczaka ograniczyłam, w tym tygodniu chyba w ogóle nie jadłam. Jutro dlatego, że nie robiłam żadnego mięsa, a co do kurczaka mam pewność, że bez problemu zawsze dostanę i zrobię na poczekaniu.
Kaczkę jadłam w zeszłym tygodniu, łososia dzikiego w tym tygodniu, indyka często
Gęsi i zająca nie spotkałam.
Królika sprawdzę, kojarzę, że kiedyś widziałam. Nigdy nie jadłam.
Powiedz mi jak najlepiej przyrządzić
Mam nadzieję, że jutro dostanę tą wątrobę cielęcą. Miałam zamówioną na środę, ale nie przyszła. Może jutro
I jaja od chłopa jutro i kiszona kapusta z beczki
Kupiłam seler naciowy. Jadłam raz w życiu w sałatce. Nie smakował mi.
Nadal mi nie smakuje. Jakiś taki naftowy w smaku (w życiu nafty nie piłam ). Da się to jakoś zneutralizowac? Wysolić, czy cuś?
Pierwszy rok: http://www.sfd.pl/DT/shrimp2_/_redukcja/_podsumowanie_6m_s.81,_rok_s.189-t695381-s189.html#post2
Drugi rok: http://www.sfd.pl/DT_/_shrimp2_/_rok2_/_podsumowanie_s._157_-t835141-s157.html#post2
Przemiana: http://www.sfd.pl/PODSUMOWANIE_PRZEMIANY_/_SHRIMP2-t953222.html
Redukcja: http://www.sfd.pl/Brand_New_Kreweta,_czyli_startując_od_pulpeta_;__-t956939.html
Trzeci rok: http://www.sfd.pl/DT_/_shrimp2_/_rok3-t917908.html
o kapucha super
krolik si emusi dlugo dusic
no wiec podsmażasz skwarki, i wrzucasz do naczynia żaroodpornego, obsmażasz kawalki krolika (de facto najlepiej nozki bo reszta to ma malo miesa i wiele kosci i włókien, ale jak jest caly czy polowa to nei ma co nalezy całego)wrzucasz na skwarki, podsmażaz pokrojone w kostke marchewke pietruszkę paprykę, sporo, wrzucasz na krolika na to puszka pomidorów bez skorki, przyprawy bazylia oregano, pieprz, sol papryka co tam chcesz, na to łyżka musztardy i zakrywasz i na 160stoni do piekarnika i zapominasz na 2-3h
Po tym czasie powinien byc rozpadajacy sie
ja seler naciowy do soków daję, bo też mi nie smakuje, jak dla mnie ma taki lekko mydlany posmak
Zdjęcia w moich dziennikach są mojego autorstwa i stanowią moją prywatną własność. Nie zgadzam się na ich publikowanie w jakiejkolwiek formie poza tym tematem
Podsumowanie konkursu Przemiana sylwetki 2011:
http://www.sfd.pl/konkurs/filonka_podsumowanie_str69-t725666-s69.html#post8
Podsumowanie konkursu Przemiana sylwetki 2013: http://www.sfd.pl/PODSUMOWANIE_KONKURSU_PS_2013/FILONKA-t953383.html
Aktualny dziennik;
http://www.sfd.pl/filonka/DT__2013_redukcji_ciąg_dalszy-t955419.html
If you really want to do something, you'll find a way. If you don't, you'll find an excuse.
NO MORE EXCUSES!!
What is a calorie? Calories are the little bastards that get into your wardrobe at night and sew your clothes tighter...
Już się nie mogę doczekać aż tych warzyw będzie więcej...
Zmieniony przez - gruszka85 w dniu 2011-04-02 11:45:24
- 1
- 2
- ...
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36
- 37
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- 43
- 44
- 45
- 46
- 47
- 48
- 49
- 50
- 51
- 52
- 53
- 54
- 55
- 56
- 57
- 58
- 59
- 60
- 61
- 62
- 63
- 64
- 65
- 66
- 67
- 68
- 69
- 70
- 71
- 72
- 73
- 74
- 75
- 76
- 77
- 78
- 79
- 80
- 81
- 82
- 83
- 84
- 85
- 86
- 87
- 88
- 89
- 90
- 91
- 92
- 93
- 94
- 95
- 96
- 97
- 98
- 99
- 100
- 101
- 102
- 103
- 104
- 105
- 106
- 107
- 108
- 109
- 110
- 111
- 112
- 113
- 114
- 115
- 116
- 117
- 118
- 119
- 120
- 121
- 122
- 123
- 124
- 125
- 126
- 127
- 128
- 129
- 130
- 131
- 132
- 133
- 134
- 135
- 136
- 137
- 138
- 139
- 140
- 141
- 142
- 143
- 144
- 145
- 146
- 147
- 148
- 149
- 150
- 151
- 152
- 153
- 154
- 155
- 156
- 157
- 158
- 159
- 160
- 161
- 162
- 163
- 164
- 165
- 166
- 167
- 168
- 169
- 170
- 171
- 172
- 173
- 174
- 175
- 176
- 177
- 178
- 179
- 180
- 181
- 182
- 183
- 184
- 185
- 186
- 187
- 188
- 189
- 190
- 191
- 192
- 193
- 194
- 195
- ...
- 196