Szacuny
24
Napisanych postów
11766
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
64285
08.04.2009.r
Dzien nietreningowy
Dzis dzien nietreningowy ktorego bardzo nie lubie zwlaszcza tego srodowego . Jako ze zblizaja sie swieta to posprzatalem troche na silowni i porobilem fotki wiec mozecie zobaczyc gdzie cwicze
Uzgodnione bylo ze dzis znow atakujemy rekord . tydzien temu 125 poszlo bardzo latwo wiec myslalem ze 127,5 jest do wziecia ( z reszta nie tylko ja tak chyba myslalem ) Niestety przy 105x4 czulem juz lekki opor ze moze byc ciezko no i niestety pomimo jakze wyczerpujacej motywacji nie udalo sie wycisnac tego ciezaru juz prawie mam sztange wyciagnieta ale nie udaje sie do konca ;/
mysle ze narazie trzeba potrenowac na ciezarze 115kg zeby wypracowac 4-5 powtorzen na tym ciezarze i wtedy dopiero pomyslec o ataku na rekord . Puki co lecimy dalej i sie nie obijamy
Macie film z rozpietek jak juz obiecalem
aha na silownie wparowało nowe wypasione lustro wiec trzeba bylo je przetestowac
Szacuny
68
Napisanych postów
22971
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
91876
to w obwodzie wiecej jak ja masz
rozpietki to w sumie bardziej pod wyc mlotkowo podchodzi, ale to moze i lepiej, bo nie widze ich za bardzo jako pomocy do dowalania tych kg,
jesli juz to w sumie mozna by dac wyc neutralnym,ale silowo i z 30powiedzmy na poczatek, z 3-4tyg bys ok 40 smigal
no ale to tez nie jest stricte pod budowanie sily
Szacuny
10
Napisanych postów
3215
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
21170
nic straconego. dzien rekordu na klate jest niezwykly nigdy go nie powinienes planowac wedugl mnie, i regularnie co jakis czas sprawdzaj maxy az pewnego dnia cie zaskoczy wynik. ja tak zawsze mam. nigdy wtedy kiedy chce a wtedy kiedy jest to najmniej oczekiwane