SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

PORADY W DZIALE KUCHNIA SFD - czyli pojedyncze pytania na temat gotowania cz.2

temat działu:

Kuchnia SFD

słowa kluczowe: , , , , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 246745

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1158 Napisanych postów 95001 Wiek 34 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 375707
Możesz śmiało pić
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 20 Napisanych postów 2619 Wiek 31 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 36108
Czy jest jakiś sposób, aby awokado szybciej zmiękło? Coś mi się wydaje, że Malinowa kiedyś pisała o takim sposobie, choć nie jestem pewien. Coś chyba, żeby położyć je na jakichś owocach przez noc lub coś w tym stylu?

Hard work & dedication

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 17 Napisanych postów 7513 Wiek 28 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 58469
Co nadaje się do zastąpienia skrobi kukurydzianej? Dokładniej chodzi mi o ten przepis http://potreningu.pl/diety/posilki/869/bezy-bialkowe 

"Nie głaskało mnie życie po głowie
Nie pijałem ptasiego mleka
No, i dobrze! No - i na zdrowie!
Tak wyrasta się na człowieka!"

DZIENNIK http://www.sfd.pl/DT__Chudzi_moga_iśc_na_ryby__by_pilkaPN-t1006905.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 4940 Napisanych postów 21619 Wiek 35 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 93517
Fryto - awokado razem z jablkami zamknij pod miska

Pilka - maka ziemniaczana

Zmieniony przez - Malinowa w dniu 2014-03-14 13:48:57

Malinowy blog kulinarny - od str. 60 keto szama http://www.sfd.pl/[BLOG]_Cud,miód_i_MALINA_-t1082118.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 20 Napisanych postów 2619 Wiek 31 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 36108
Dzięki Malinowa!

Hard work & dedication

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 20 Napisanych postów 2619 Wiek 31 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 36108
W lidlu ostatnio widziałem pozostałości po tygodniu azjatyckim i zakupiłem: kiełki fasoli mung oraz pędy bambusa w plastrach i mleko kokosowe.
Macie jakieś pomysły co z tego zrobić?

Hard work & dedication

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1158 Napisanych postów 95001 Wiek 34 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 375707
Chinola, albo zupkę a'la tajwan. Mleczko kokosowe z bambusem i fasolką w połączeniu daje mega mega smak
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 20 Napisanych postów 2619 Wiek 31 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 36108
Chinola bym z chęcią spróbował. Co jeszcze do tego dodać?

Hard work & dedication

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1158 Napisanych postów 95001 Wiek 34 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 375707
startą marchew, seler, pietruszkę, cebulę, czosnek, sol, pieprz, curry, natkę z pietruszki, sok z limonki, imbir, kolendre, jakies chilli i dla podbicia smaku ananasa
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 20 Napisanych postów 2619 Wiek 31 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 36108
Te pierwsze składniki to zetrzeć na tarce o dużych oczkach?

Hard work & dedication

Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

Ciasto miodowo-orzechowo-jabłkowe / Deser Sfd

Następny temat

Chleb żytni z orzechami włoskimi i laskowymi na zakwasie

WHEY premium