Niedziela, 2007.02.25 Wiktora, CezaregoJutro pogoda: Warszawa temp. 4 -3 °C ciśn. 1004 hPa » Gdzie dobry śnieg na narty? » Kamerki na stokach » Kto zdobędzie Oscara? Zobacz zwiastuny dzieł, które mają szanse na to największe filmowe wyróżnienie. » •Nie tylko Schindler [...]
Niedziela, 2007.02.25 Wiktora, CezaregoJutro pogoda: Warszawa temp. 4 -3 °C ciśn. 1004 hPa » Gdzie dobry śnieg na narty? » Kamerki na stokach » Kto zdobędzie Oscara? Zobacz zwiastuny dzieł, które mają szanse na to największe filmowe wyróżnienie. » •Nie tylko Schindler [...]
Kamila Skolimowska nie żyje Mistrzyni olimpijska z Sydney w rzucie młotem, Kamila Skolimowska nie żyje. Taka informacja dotarła wieczorem ze zgrupowania w Portugalii, gdzie przebywają nasi lekkoatleci. Lekkoatletka zasłabła podczas treningu. Wcześniej skarżyła się na złe samopoczucie. Mimo reanimacji i transportu do szpitala nie udało się jej [...]
[...] itc. To normalne ze jedzac tak samo codziennie raz masz 1kg wiecej a za dzien 1 mniej. # Dzien 11 Miska ciagle bez zmiany. Wale po 3 surowe bialka do odzywki, zapytcha jak zloto:) /SFD/2017/1/10/52a35b8e5a2741cda473c0d31d1c6e6d.jpg Zmieniony przez - CooCaine w dniu 2017-01-10 14:01:45 Zmieniony przez - CooCaine w dniu 2017-01-10 14:02:04 [...]
Filety z podudzi kurczaka pokroiłem w cienkie kawałki, przypominające te z kebaba. Wrzuciłem do miski, polałem oleje i obsypałem mieszanką soli, papryki, cynamonu, kuminu, pieprzu, czosnku i goździka. Wymieszałem i odstawiłem na cały dzień. Później wrzuciłem na rozgrzaną patelnię i smażyłem na złoto, często mieszając. Tak długo żeby mięsko było [...]
ty nie musisz %-) albo odpust sobie wykup ;-) Odpust nie wchodzi w grę - no chyba że u Szefostwa z góry już poszły założenia że ze mnie tu niczego więcej jak udręki pańskiej i marnotrawstwa czasu i przestrzeni dyskowej nie będzie ;( ;( ;( ;-) ;-) ;-) ( patrząc na moje "postępy" się nie dziwię ) tak czy inaczej znając życie - jak się [...]
[...] kilka sniadan PYSZNE "kombo" smakow! ;-) A cycka mozesz zamarynowac w najprosztszym zestawie. Oliwa + czosnek + sol. Albo zrob tak: oliwa + czosnek. Na patelnie i obsmaz na zloto. Jak sie zrumieni to wlej na patelnie troche wody, jasny i troche ciemnego sosu sojowego. Zmniejsz plomien, przykryj i poddus przez 10min. PYCHA! Sosik sie zredukuje, [...]
Po raz trzeci zepsuł mi się zakwas (po 2 dniach opatulił się w delikatne eko pleśnio futerko, a poprzedni po 3 dniach miał już takie, że mógłby dostać czerwoną farbą gdyby wyszedł na jakąś premierę) Czy za gorąco? Za wilgotno, za przeproszeniem? Ja wiedziałam od zawsze, że w kuchni mam dwie lewe ręce, ale wychodzi na to, że jeszcze zamiast tego [...]
Cichaczem podczytywałam Twój dziennik i dopingowałam w domowym zaciszu. Gratuluję :-) Byłam przekonana, że będzie złoto albo chociaż srebro ale i tak dobrze, że blisko podium :-)