[...] cukru Pyszny czekoladowy smak Veggie Line to suplementy dla wegan i wegetarian Allnutrition Soy protein to formuła przeznaczona dla osób aktywnych fizycznie, zawierająca izolat białek sojowych. Białko przyczynia się do wzrostu masy mięśniowej oraz pomaga w jej utrzymaniu. Allnutrition Soy Protein to wysokobiałkowa odżywka oparta o izolat [...]
Gdy myślimy weganie- mamy przed oczami smętnego chudzielca przegryzającego marchewkę. Lub - o zgrozo - pulpecika żyjącego na veggie burgerach czy innych tofurnikach. Tymczasem postanowiłam - jako wegetarianka z 21 letnim stażem- przeprowadzić na sobie eksperyment. Czy da się zbudować, utrzymać "dietę sportową" w wersji vegan. A może jednak to jest [...]
[...] szybkiej analizy i dać jednoznaczną odpowiedź. Już wie, że wszelkie wymagania idealnie spełni o tej godzinie Amino Whey System ! Preparat aminokwasowy uzyskany z hydrolizatu izolatu białka serwatki świetnie nadaje się do zadania, które kulturysta właśnie sobie wyznaczył. Serwatka jest białkiem szybko wchłanianym, przyjmuje się, że już po około 40 [...]
[...] Isolate 100 Opis - Silne działanie anaboliczne i antykataboliczne - Szybka regeneracja po ciężkich treningach - Poprawa jakości mięśni ISOLATE 100 zawiera 100% izolatu białek serwatkowych CFM, który charakteryzuje się rekordową wartością biologiczną (BV 159), szybkością wchłaniania oraz zawartością aminokwasów BCAA i L-glutaminy. [...]
[...] dostępne typy białek? Białka pozyskiwane z soi, serwatki, jaj oraz mleka. Proteiny sojowe, serwatkowe oraz mleka można wyekstrahować na dwa sposoby: w postaci koncentratu i izolatu (max 90% protein). Natomiast białka jaj, jedynie w postaci koncentratów (ok. 80% protein). 2. Co jest najlepszym źródłem białka? Tu zdania są podzielone... Nie ma [...]
[...] REDUKCJI I BUDOWANIU MASY MIĘŚNIOWEJ ŚWIETNIE NADAJE SIĘ DO NAJRÓŻNIEJSZYCH FIT WYPIEKÓW I PRZEKĄSEK DOSKONAŁY JAKO ZAMIENNIK POSIŁKU SFD DZIKI IZOLAT to najlepszej jakości izolat białka serwatki w formie instant o najwyższej możliwej wartości biologicznej (BV 159). Produkt zawiera wysoką wartość odżywczą. Jest doskonałym źródłem białka [...]
[...] serca i obniżać cholesterol - Klasyfikuje się jako białko pełnowartościowe Izolat białka soi ma wyższą zawartość białek niż jakikolwiek inny sojowy proszek białkowy.. Nasz izolat białka soi jest wytwarzany w 100% z odtłuszczonych nasion soi niemodyfikowanej genetycznie. W procesie produkcji usunięta zostaje większość tłuszczu i węglowodanów. W [...]
http://www.sfd.pl/sklep/produkt_img/Lean_Gain_i26454_d400x400.jpg Lean Gain Opis Performance Lean Gain - połączenie najwyższej jakości źródeł białka, o zróżnicowanej kinetyce wchłaniania, mieszanki węglowodanów złożonych, gwarantującej minimalne odkładanie się tkanki tłuszczowej oraz kompleksu zdrowych tłuszczy – mówiąc prościej wszystko czego [...]
[...] PÓŁPRODUKT, bez żadnej wartości. Białko serwatkowe jest kilkukrotnie droższe z powodu obróbki. Im bardziej złożony proces produkcyjny, tym z reguły droższy produkt. Dlatego izolaty i hydrolizaty białek serwatkowych są droższe niż koncentrat (WPC). SERWATKA BIAŁKOWA: LEDWIE 13% białka W 100 G NIE NADAJE SIĘ DO BEZPOŚREDNIEJ KONSUMPCJI (serwatkę [...]
[...] białko sporo namieszac, ale obecnosc kreatyny eliminuje branie tego białka w okresie miedzycyklowym. zamieszczam opis: Przypakuj za pomocą CARNIVOR - Pierwszego na świecie izolatu białka wołowego! Nie od dziś wiadomo, że kulturyści i atleci pochłaniają olbrzymie ilości wołowiny, aby zwiększyć siłę i masę mięśni. Siła wołowiny w tym procesie po [...]
[...] Micellpro, colostrum uzyskane z mleka krowiego zebranego w ciągu pięciu dni po porodzie, połączyliśmy z proteinami kazeiny micelarnej i wszystkimi rodzajami białka serwatki (izolat, koncentrat, peptyd). Powstał bioaktywny Matrix Proteinowy, wzbogacony w N-Acetyl L-Glutamine i N-Acetyl L-Taurine, zapewniający optymalny i długotrwały transport [...]
[...] budulcowych i funkcjonalnych Twoim mięśniom. Complete Workout Support zawiera unikalne połączenie szybkoprzyswajalnych, wysokowartościowych protein serwatkowych (z izolatu, koncentratu i hydrolizatu), zapewniających natychmiastowy dopływ aminokwasów do komórek mięśniowych i kompleksu węglowodanów o zróżnicowanej masie cząsteczkowej [...]
[...] to kiedy dopiero dodawać tego białka? Do jakiego poziomu ono musi spaść? Dieta oraz suplementacja. Waga - 80kg DIETA W DNI TRENINGOWE : 6:00 : płatki owsiane zwykłe 100g izolat białka 30g rodzynki 20g orzechy włoskie 30g +2 kapsułki omega 3 , witaminy i minerały KCAL 725 B 25 T 22 W 82 9:00 : kasza gryczana 80g pierś z kurczaka 140g oliwa z [...]
[...] OLIMP Whey Protein Complex 100%® -specjalnie opracowany matrix białkowy- ultrafiltrowanego koncentratu białek serwatkowych WPC instant oraz zaawansowanego technologicznie izolatu białek serwatkowych WPI-CFM® w formie instant. Izolat CFM® i koncentraty białek serwatkowych takie jakich użyto w Whey Protein Complex 100%® charakteryzują się [...]
[...] białko pochodzenia warzywnego - Nie zawiera glutenu ani laktozy - Idealne źródło białka w diecie wegańskiej i wegetariańskiej Czym jest produkt Pea Protein Isolate? Jest to izolat białka groszku, białko pochodzenia naturalnego o znakomitych właściwościach odżywczych i świetnym profilu aminokwasowym. Nie zawiera glutenu, laktozy, cholesterolu, [...]
[...] treningu i tutaj moje pytanie,1 POSIŁEK CZY IZOLAT?? Jeśli IZOLAT to za ile zjeść normalny posiłek, a jeśli na odwrót to w jakim czasię IZOLAT po posiłku?? Z Uwagi na Cene izolatu chcę go brać tylko po treningu i chcę wiedziec kiedy jest na to najlepsza pora. Mogę też ewentualnie oddać jeszcze nieotwarty izolat do sklepu i wziąść coś innego. [...]
[...] i siły. Drugą sporną sprawą dotyczącą białka jest jego jakość, czyli jakie białko jest lepsze dla bilansu azotowego netto: szybko trawione białko serwatkowe (Whey Protein) i izolat białka sojowego (Soja Protein Isolate) czy białka długo trawione jak kazeina? Dzisiaj już wiemy, że jakość białka ma znaczny wpływ na bilans netto białka w organizmie [...]
[...] treningu i tutaj moje pytanie,1 POSIŁEK CZY IZOLAT?? Jeśli IZOLAT to za ile zjeść normalny posiłek, a jeśli na odwrót to w jakim czasię IZOLAT po posiłku?? Z Uwagi na Cene izolatu chcę go brać tylko po treningu i chcę wiedziec kiedy jest na to najlepsza pora. Mogę też ewentualnie oddać jeszcze nieotwarty izolat do sklepu i wziąść coś innego. [...]
[...] składa się z 4 kompleksów. Pierwszy to mieszanka białek w 100% pochodzenia zwierzęcego MULTIPRO: 1. Szybkowchłanialny hydrolizat białka glubuliny wieprzowej 2. Mieszanka izolatu oraz hydrolizatu białek serwatki to białka o bardzo krótkim czasie wchłaniania 3. Koncentraty białek serwatki jako kolejna porcja białka która ulegnie wchłonięciu 4. [...]
[...] najwyższa wartość biologiczna BV=159, idealne kiedy potrzebujemy praktycznie bardzo szybkiej dostawy aminokwasów dla naszego organizmu. Sposób w jaki otrzymywane są te izolaty gwarantują minimalną zawartość innych makroskładników - tłuszczy i węglowodanów. Hydrolizat Białka Serwatki - białko poddane procesowi wstępnego trawienia [...]