dobierasz pod swoje makro i możesz stosować zarówno mięsa chude, jak i również tłuste - nadające się np. idealnie na posiłki białkowo tłuszczowe o ile masz takie w diecie
na redukcję to wystarczy sam testdo zabezpieczenia mięsa reszta to dieta. dieta wysokobiałkowa - co to oznacza ? ile jesz kcal jaki masz rozkład b/t/w/? trening-na redukcję? jaki to trening jest na redukcję ?? Zmieniony przez - lodzianin1 w dniu 2015-03-17 05:39:49
[...] przed ich obróbką. Niektóre z nich po ugotowaniu wchłoną wodę, np. kasze, ryże, makarony. Inne po pieczeniu tracą sporo wody, np. mięsa, ryby. Nie jesteś w stanie stwierdzić ile tej wody się wchłonie lub wyparuje. Dlatego też wartości odżywcze w tabelach są przed obróbką. Czasami są podane po obróbce, ale informacja taka w takie sytuacji musi być [...]
Co jesc po treningu jak nie jestem w stanie zjesc jakiegos miesa? To co masz zjeść po treningu zależy od tego co zjadłeś wcześniej i ile pozostało Ci kalorii oraz makroskładników, no chyba, że jesteś zawodowcem i na tym zarabiasz ;-)
korzystaj z jednej bazy tabel kalorycznych, nie patrz tak że na jednej stronie będzie miała pierś 20g na innej 21g na 100 g mięsa bo i tak nigdy nie wiadomo ile ma Twoja, jak będziesz miał od babci co kurka sobie lata po ogródku to nawet wiecej
Nie da sie odpowiedzieć, wszystko zależy od danej osoby ile kalorii będzie przyjmowała na redukcji czy masie, od doboru składników, jeden będzie jadł wołowinę inny nie będzie mógł pozwolić sobie na takie mięsa to skorzysta z tańszych typu wołowina, podroby. Jedna osoba będzie potrzebowała an redukcji 2300 kcal a inna będzie redukować na 3000 i już [...]
Widocznie masz złą dietę, zły trening, źle się regenerujesz, źle stosujesz odżywki (o ile coś bierzesz/brałeś), prowadzisz zły i niezdrowy tryb życia. Po 3 latach to od niechcenia Ci urośnie spory kawał mięsa, więc w/w powody mogą być przyczyną ;)
Jeśli jesz schabowego sporadycznie,nie musisz się nawet martwić większą zawartością tłuszczu.Ja np. dużo lepiej czuję się jedząc tłustą wieprzowinę niż chudą,o ile mam w posiłku ten rodzaj mięsa.Jeśli jest to np.karkówka,jem ją z warzywami nie dodając innych węglowodanów.
Wiek 26 Waga 96 Wzrost 186 Obwód ramienia 40 Obwód klatki Obwód uda Obwód talii 82 Staż na siłowni 3 lata Dieta (przedstaw ilość spożywanego białka, węglowodanów i tłuszczy) Nie trzymam diety, staram się jeść zdrowo i dużo białka, żadnych gówien przetworzonych, słodyczy czy alkoholu Ile i jakie przebyte cykle sterydowe teść 250e5d w trakcie Opisz [...]
Wszystko zależy od tego o jakiej masie użyjesz mięsa, ile raz i jak go panierujesz i na jakiej ilości tłuszczu smażysz, stąd nawet na oko będzie to tylko strzelanie.
wszystko można bez obaw wpisać w dietę o ile bilansuje się odpowiednio z resztą produktów w niej zawartych i naszymi wyliczeniami karkówka bardzo fajne tłuste mięsko, łopatka też ok i na dodatek smaczna odnośnie mielonego - zalezy jakie , najgorsze beda te gotowce , ktore czesto maja bardzo przecietny sklad, najlepszej jakosci na pewno mielone , [...]
Niestety nie jesteśmy w stanie stwierdzić tego ile kalorii i składników odżywczych będzie akurat w bitkach wołowych, które przygotowałeś/kupiłeś, czy ktoś przygotował dla Ciebie. Przede wszystkim istotne jest to, z jakiego mięsa były one robione. Jeżeli np. z zrazowej, czyli udźca wołowego, to sprawdź sobie jakie wartości odżywcze ma to mięso. Od [...]