Ramy wyglada dużo bardziej twardo i ostrzej niż Curry który momentami wypada dosyć gładko. /SFD/2021/10/9/3dbb402567a24ed48d0b1d8dda21d40b.jpg /SFD/2021/10/9/33da3e415611458cbf04d026ebd53af5.jpg /SFD/2021/10/9/93e13a55ed8e4bef854436f63afd36c1.jpg /SFD/2021/10/9/fa7169afd704484c9b62c9856900d22e.jpg [...]
Kształty nie licząc za małych nóg to tak ale widać na fotach , tak jak pisal już Possible ze formę Ramy ma.lepsza jednak.. Curry jest bardziej "gładki" niestety
Wyniki i punktacja BB Open Mr.Olympia 2021 1. Big Ramy Mamdouh Elssbiay 2. Brandon Curry 3. Hadi Choopan 4. Hunter Labrada 5. Nicholas Walker 6. William Bonac 7. Iain Valliere 8. Justin Rodriguez 9. Akim Williams 10. Mohamed Shaaban 11. Roelly Winklaar 12. James Hollingshead 13. Hassan Mostafa 14. Patrick Moore 15. Regan Grimes 16. Andrea Presti [...]
przetestowałem to dzisiaj, minimalnie zmieniłem przepis - mięso usmażone na tłuszczu kokosowym, dodałem curry, na koniec wszystko razem 15 min 180st. piekarniku wyszło całkiem spoko i faktycznie bardzo syte!
1. tym razem danie z tego co było w lodówce, a wyszła całkiem ciekawa kombinacja: łoś, ryż, curry, kapusta pekińska, kawałek cukinii, pomidorki, jaja, awokado 2. kolejna mieszanka z tego co było %-) - pierś z indyka, pieczarka portobello, pomidorki, kasza gryczana, awokado, mozzarella cóż poradzić że taki misz masz, ale wyszło smaczne :-)) 3. a na [...]
[...] hit znalazlem jakies firmy dragon cos tam za 5,45zl bodajze i taniej nigdy w zyciu nie widzialem. kupilem zapas 4x400ml bo fakt ze mleczko do takich dan zwlaszcza z curry nadaje sie super. te skladniki na sos to jest na 1porcje tak? czyli tak na oko na 200-250g kury? czy na kilka porcji? Zmieniony przez - tomczers17 w dniu 2011-10-11 [...]
Wieprza robie tak.Kroje na bardzo cienkie plastry ,posypuje curry i pieprzem .Plastry wrzucam na rozgrzany olej rzepakowy ( z biedronki ) Obsmażam po 3 min z każdej strony ,na osobne patelni smaze cebulke zebys sie zezłociła.Dodaje ją do mięsa .Wszystko jeszcze 2 minutki smaże .dolewam ciepłej wody z czajnika aby przykryć mięso .Dusze około 20-30 [...]
PROSZE BARDZO 1) RONNIE COLEMAN 2) Kevin Levrone (USA) 3) Chris Cormier (USA) 4) Dexter Jackson (USA) 5) Gunter Schlierkamp (Germany) 6) Lee Priest (Australia) 7) Flex Wheeler (USA) 8) Markus Ruhl (Germany) 9) Orville Burke (USA) 10) Dennis James (USA) 11) Craig Titus (USA) 12) Art Atwood (USA) 13) Ahmad Haidar (Lebanon) 14) Ernie Taylor [...]
[...] /ObrazkiSFD/zdjeciaSFD/f79bd8e808c54e529414ca9a3da94bcc.png Ja też narobię Wam smaku... oto potreningowiec: http://img545.imageshack.us/img545/3204/dsc0060bko.jpg Kurczak z curry, ryż basmati z kurkumą, sałatka: sałata lodowa, marchew i cebula czerwona a wszystko polane oliwą z oliwek(tak mi smakowała, że jak zjadłem tą miseczkę to poleciałem po [...]
A jaki sos robisz bo ja na siłe pcham nieraz z mlekiem... Kupuje 2 rozne sosy curry, jeden ostry drugi jakby maslany, czasami robie sam smietanowo ziolowy albo pieczarkowy
kilka smaków: nie chciało mi się wycinać dawkowań i cen i dlatego jest taki bigos... ADVOKAT/LIKIER JAJECZNY/ZABAJONE 19923 0,5-1 G/KG 53,15 zł ID.Z NAT. X ADVOKAT/LIKIER JAJECZNY/ZABOJONE 19824 0,5 G/KG 40,39 zł ID.Z NAT. X ADVOKAT/LIKIER JAJECZNY/ZABAJONE 2%ALK. 20682 1-2 G/KG 49,83 zł ID.Z NAT. X ADVOKAT/LIKIER JAJECZNY/ZABAJONE 12% ALK. 21422 [...]