Ja to pewnie po takiej objętości z tydzień bym cierpiał.
...
Napisał(a)
Czemu, aż tak ostro potraktowałeś dwugłowe?
Ja to pewnie po takiej objętości z tydzień bym cierpiał.
Ja to pewnie po takiej objętości z tydzień bym cierpiał.
...
Napisał(a)
Jest to moja najsłabsza partia, 2głowe zawsze u mnie na treningach "kulały". Nie wiem czy śledziłeś dziennik ale często o tym pisałem że były pomijane, na treningu czwórek nie miałem już na nie sił, a jak chciałem je zrobić w inny dzień to również nie było jak trzeba.
Tym razem poświęciłem im jeden dzień w tygodniu. ostatnio priorytetem były barki, później czwórki i teraz tył nóg. Barki dalej słabe, 4głowe na zdecydowany plus, pora zająć się tylną taśmą
Tym razem poświęciłem im jeden dzień w tygodniu. ostatnio priorytetem były barki, później czwórki i teraz tył nóg. Barki dalej słabe, 4głowe na zdecydowany plus, pora zająć się tylną taśmą
http://www.sfd.pl/Wojciech_Kroczek__dziennik_treningowy-t1045303.html - Dziennik Treningowy
...
Napisał(a)
Doris.KLemoniadowyTeraz mnie to będzie prześladować
Czasem jednak pewne fakty warto zachować dla siebie :D
Chleb sam robiłeś?:D
Aż tak to nie :P chleb drwala czy coś hehe, żonie kupiłem ale jak trafiły się na kolacje ryby wędzone to i smak na pieczywo do nich przyszedł;)
http://www.sfd.pl/Wojciech_Kroczek__dziennik_treningowy-t1045303.html - Dziennik Treningowy
...
Napisał(a)
Dzisiejsze nogi:
Przysiad 4 x 8
Wypychanie na suwnicy 4 x 10 - 12 + Przysiad głęboki z hantlami na dwóch stepach 4 x 15 - 20
Wykroki w miejscu długie kroki 2 x 10
Wykroki w miejscu krótkie kroki 2 x 10
Wyprosty nóg 1 x 100
Poniżej foto kurczaków przygotowanych na 6 dni metodą sous vide :)
Przysiad 4 x 8
Wypychanie na suwnicy 4 x 10 - 12 + Przysiad głęboki z hantlami na dwóch stepach 4 x 15 - 20
Wykroki w miejscu długie kroki 2 x 10
Wykroki w miejscu krótkie kroki 2 x 10
Wyprosty nóg 1 x 100
Poniżej foto kurczaków przygotowanych na 6 dni metodą sous vide :)
http://www.sfd.pl/Wojciech_Kroczek__dziennik_treningowy-t1045303.html - Dziennik Treningowy
...
Napisał(a)
Też kiedyś robiłem podobnie kurę, teraz to oby szybciej. Wieczorem wyjmuje z zamrażalnika, rano całość do piekarnika, sypnę przyprawy i jest na cały dzień.
...
Napisał(a)
Bardzo mi smakuje takie mięso, wyjątkowo smaczne i delikatne. Tak jak normalną piersią z kurczaka się najem, tak tutaj, ta dosłownie rozpływa się w ustach.
tutaj krótki tekst o tej metodzie saus vide: http://gotujmy.pl/sous-vide-czyli-metoda-dlugiego-gotowania,artykuly-trendy-kulinarne-artykul,10426.html
i urządzenie które chętnie bym nabył to takiego gotowania, ale cena trochę wysoka (a do tego jeszcze trzeba doliczyć pakowarkę próżniową) http://kuchniasv.pl/pl/sous-vide-supreme.html
Wczorajsze full body:
Wyciskanie sztangi leząc szeroko (półtoraki) 4 x 8 - 10
Wiosłowanie sztangą w opadzie (półtoraki) 4 x 8 - 10
Wiosłowanie siedząc do brzucha 4 x 10 - 12 + Wyciskanie hantli skos 4 x 10 - 12
Wyciskanie sztangi wąsko 4 x 10 - 12
Uginanie ramion ze sztangą wzdłuż ciała 4 x 10 - 12
Cardio 30 min
Dziś teoretycznie wolne, jednak przed pracą zrobię sam brzuch.
Dieta bez zmian:
1. Posiłek: 70g owsianych, 200ml białek jaj w tym 2 żółtka + 20g whey
trening
2. Posiłek: 100g ryżu basmatii, 170g piersi z kurczaka
3. Posiłek: 70g ryżu basmatii, 170g piersi z kurczaka, 10ml oliwy z oliwek
4. Posiłek: 70g ryżu basmatii, 170g piersi z kurczaka, 10ml oliwy z oliwek
5. Posiłek: 70g owsianych, 200ml białek jaj + 20g whey, 40g płatków migdałowych
tutaj krótki tekst o tej metodzie saus vide: http://gotujmy.pl/sous-vide-czyli-metoda-dlugiego-gotowania,artykuly-trendy-kulinarne-artykul,10426.html
i urządzenie które chętnie bym nabył to takiego gotowania, ale cena trochę wysoka (a do tego jeszcze trzeba doliczyć pakowarkę próżniową) http://kuchniasv.pl/pl/sous-vide-supreme.html
Wczorajsze full body:
Wyciskanie sztangi leząc szeroko (półtoraki) 4 x 8 - 10
Wiosłowanie sztangą w opadzie (półtoraki) 4 x 8 - 10
Wiosłowanie siedząc do brzucha 4 x 10 - 12 + Wyciskanie hantli skos 4 x 10 - 12
Wyciskanie sztangi wąsko 4 x 10 - 12
Uginanie ramion ze sztangą wzdłuż ciała 4 x 10 - 12
Cardio 30 min
Dziś teoretycznie wolne, jednak przed pracą zrobię sam brzuch.
Dieta bez zmian:
1. Posiłek: 70g owsianych, 200ml białek jaj w tym 2 żółtka + 20g whey
trening
2. Posiłek: 100g ryżu basmatii, 170g piersi z kurczaka
3. Posiłek: 70g ryżu basmatii, 170g piersi z kurczaka, 10ml oliwy z oliwek
4. Posiłek: 70g ryżu basmatii, 170g piersi z kurczaka, 10ml oliwy z oliwek
5. Posiłek: 70g owsianych, 200ml białek jaj + 20g whey, 40g płatków migdałowych
http://www.sfd.pl/Wojciech_Kroczek__dziennik_treningowy-t1045303.html - Dziennik Treningowy
...
Napisał(a)
Pierwszy raz widzę taką metodę ;)
Pozostaję przy grillu jednak :D
Pozostaję przy grillu jednak :D
MÓJ DZIENNIK TRENINGOWY: http://www.sfd.pl/Doris.K__Fit_forma_mi_się_marzy.-t1045313.html
...
Napisał(a)
Grill słaby bo trzeba go myć. Ja idę na łatwiznę, folia aluminiowa i do piekarnika. Teraz to nawet kury nie obrabiam za bardzo. Miałem takie wielkie plany co będę robić na masie sobie do jedzenia, ale moje lenistwo wygrało i jak zwykle cały dzień kura+ryż
...
Napisał(a)
piekarnik albo grill najszybszy sposób na kuraka
...
Napisał(a)
Zawsze leciałem z piekarnikiem i robieniem kury na kilka dni tzn 3 czy 4 :) jak się dobrze czas dobierze to jest idealna - nie za sucha. Saus vide jest o tyle dobre że kura nigdy nie będzie sucha, zawsze jest miękka a wyciąga się ją jak jest tuż po denaturacji białek, dosłownie na granicy. Przez co mięso jest mega soczyste a zarazem dobrze strawne :)
http://www.sfd.pl/Wojciech_Kroczek__dziennik_treningowy-t1045303.html - Dziennik Treningowy
Poprzedni temat
Rabi Bikini Fitness
- 1
- 2
- ...
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36
- 37
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- 43
- 44
- 45
- 46
- 47
- 48
- 49
- 50
- 51
- 52
- 53
- 54
- 55
- 56
- 57
- 58
- 59
- 60
- 61
- 62
- 63
- 64
- 65
- 66
- 67
- 68
- 69
- 70
- 71
- 72
- 73
- 74
- 75
- 76
- 77
- 78
- ...
- 79
Następny temat
Doris.K - Fit forma mi się marzy.
Polecane artykuły