SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

ZDJĘCIA NASZEJ SZAMY v2

temat działu:

Kuchnia SFD

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 207704

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 9 Napisanych postów 937 Wiek 32 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 24871
50g mąki orkiszowej, 50g białeczka (u mnie trec waniliowy), 2 jajka, 100g kefiru naturalnego, jabłko, słodzik, łyżeczka proszku do pieczenia, drożdże instant. jajka ubijasz z kefirem na taką piankę i dosypujesz słodzik i drożdże, wsypujesz resztę suchych skałdników i mieszasz, dodajesz jedno starte jabłko i mieszasz. Odstawiasz całość na przynajmniej godzinkę i pieczesz ok 20min w 180-170 stopniach zależy od pieca
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 42 Napisanych postów 1967 Wiek 30 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 17778
Po treningu... standard < ryz , kura i warzywa >

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 274 Napisanych postów 3367 Wiek 32 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 18896
EPIC pancake Greku - podejmujesz wyzwanie? Poszedł cały!

( na oko ) :

250g zmielonych płatków z prosa
2x jajka (białka ubite)
2x banany (puree)
4x łyżki brązowego cukru
1x łyżka pasty waniliowej
2x łyżki stopionego masła
200ml mleka
1x łyżeczka proszku do pieczenia
2x łyżeczki cynamonu
sól
300g mieszanki orzechowej (nerkowce, pekany, migdały, macadamia i pistacje)
garść suszonej żurawiny







Zmieniony przez - Paszkos244 w dniu 2014-04-14 16:27:08
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1158 Napisanych postów 95001 Wiek 34 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 375707
Paszkos244
EPIC pancake Greku - podejmujesz wyzwanie?





Tak, na gołe piąchy

Zmieniony przez - grekar9 w dniu 2014-04-14 16:28:19
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 274 Napisanych postów 3367 Wiek 32 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 18896
już się zaczyna "trawienie"...... uwielbiam podbitkę kcal i jej późniejsze konsekwencje
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 88 Napisanych postów 4161 Wiek 33 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 120116
aklord- ile słodziku dajesz do ciast? Bo mam wrażenie że daję za dużo i dziwny posmak wychodzi
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 137 Napisanych postów 4191 Wiek 37 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 44168
Rekin w sosie cytrynowym:)



...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1158 Napisanych postów 95001 Wiek 34 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 375707
Swojska kiełbaska z domowym bigosem z kurakiem i karkówką, pychooootka



Zmieniony przez - grekar9 w dniu 2014-04-14 17:45:56
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 795 Wiek 57 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 18368
pater007
aklord- ile słodziku dajesz do ciast? Bo mam wrażenie że daję za dużo i dziwny posmak wychodzi


NIe każdy słodzik przeznaczony jest do obróbki termicznej. Jeśli na Twoim nie ma informacji, że się "nadaje" stąd pochodzi dziwny smak a przy tym nie jest zdrowy
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1158 Napisanych postów 95001 Wiek 34 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 375707
pater007
aklord- ile słodziku dajesz do ciast? Bo mam wrażenie że daję za dużo i dziwny posmak wychodzi



Zainwestuj w stevię
Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

„Nie Ma Bardziej Szczerej Miłości Od MIŁOŚCI Do Jedzenia”

Następny temat

NAJPROSTSZY PRZEPIS NA PRAWDZIWE TORTILLE!

WHEY premium