SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

ZDJĘCIA NASZEJ SZAMY v2

temat działu:

Kuchnia SFD

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 208311

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1158 Napisanych postów 95001 Wiek 34 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 375707
Po wyjściu z siłowni kierowałem się do apteki...nieważne po co i do czego na mojej drodze znalazła się piekarnia, nie wyglądała na nową, myślę sobie-wejdę, ryzyk fizyk. Kupiłem 2 bułki żytnie no i...ostatnio jadłem takie w czasach jak nie było internetów, wszystko nie było yebane chemią, a ludzie byli szczęśliwi, czyli okolice podstawówki. Od dziś zmieniam piekarnie. Coś niesamowitego

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
anubis84 Instruktor Marcin Moderator
Ekspert
Szacuny 17708 Napisanych postów 132171 Wiek 39 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 1460727
Tak przy zdjęciu niektórzy by mogli napisać co tam jest, tak MrRMpl1 to się tyczy Ciebie
Brokuły widzę, kuraka chyba też, oliwa, wędlinka a to pod to jakieś pieczywko chrupkie, sosik chyba z jogurtu naturalnego.

Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 4940 Napisanych postów 21619 Wiek 35 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 93517
50g owsianych
2 jajca
owoce
scitec karmelowy

Malinowy blog kulinarny - od str. 60 keto szama http://www.sfd.pl/[BLOG]_Cud,miód_i_MALINA_-t1082118.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 58 Napisanych postów 936 Wiek 28 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 16405
Ok będę pisał. I tak jogurt.
A tutaj: Rekin wędzony (polędwica) 150g, brokuły 250g, olej lniany 10g i 2 omega3
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 17 Napisanych postów 265 Wiek 26 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 12379
Wczorajsza pizza Białkowa I dzisiejsza szamka (mieszanka chinska i tunczyk ) Z góry przepraszam za jakosc

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 274 Napisanych postów 3367 Wiek 32 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 18896
@Grekar:

Czy to piekarnia "Grzybki" ? Tam mają identyczne bułki "razowe", żytnie właśnie z ziarnem. Też mi podpasowały swego czasu
Ja z tamtych lat pamiętam smak prawdziwego chleba baltonowskiego... Świeżego, kwaskowego w smaku, bo z zakwasem, miękkiego w środku z chrupiącą skórką na zewnątrz...

Teraz już dawno nie widziałem takich prawdziwych. Wszystkie z domieszkami, pleśniejące po 12h...
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1158 Napisanych postów 95001 Wiek 34 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 375707
Nie, nie grzybki, które też mają smaczne pieczywko, ale to lepsze. Nie wiem co to za nazwa, jutro zobaczę, ale sieciówka to żadna nie jest.

Zmieniony przez - grekar9 w dniu 2014-08-06 14:32:08


Także tego no...nudziłem się kurcze i to piekielnie

Gorąąąąąco polecam

Pizza z serowymi rogami
450 g kurczaka curry
najlepsze ciasto jakie mi wyszło do tej pory, wyrabiałem ręcznie z 20 min, delikatne jak nie powiem co wyrosło jak szczur na mecie
400g mozzarelli
kapary
oliwki zielone
papryczki chilli
papryczka marynowana
cebulka czerwona
cebulka biała
keczup "ognisty"
kabanosy wieprzowe
czosnek



















Serowe różki są pyszne





Zmieniony przez - grekar9 w dniu 2014-08-06 14:54:23
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 959 Napisanych postów 2729 Wiek 29 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 46491
gGrekar ile mąki i jaka ?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1158 Napisanych postów 95001 Wiek 34 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 375707
-2 szkl mąki pytlowej dałem ( to samo co zwykła mąka pszenna) z mąki żytniej czy razowej to jest d.u.p.a a nie pizza
-20g drożdży świeżych
-3/4 szkl ciepłej wody
-łyżeczka płaska soli
-łyżeczka cukru

tu masz opis co i jak


https://www.sfd.pl/Robimy_pizze,_czyli_1_dzień_z_życia_kucharza_na_urlopie_;_-t1004821.html 
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 959 Napisanych postów 2729 Wiek 29 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 46491
Od dzisiaj węgle poszły do góry czyli przed i po treningu po półtora woreczka ryżu + 250g piersi i jakieś tam warzywko i oczywiście bez tego u mnie by się nei obyło zimna szklaneczka pepi max ;))

Ta grekar robiłem kilka razy pizze razową i szału nie ma na weekend będę robił pierwszy raz ze zwykłej mąki i zobaczymy co mi tam wyjdzie ;)) pozdro
Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

„Nie Ma Bardziej Szczerej Miłości Od MIŁOŚCI Do Jedzenia”

Następny temat

NAJPROSTSZY PRZEPIS NA PRAWDZIWE TORTILLE!

WHEY premium