...
Napisał(a)
Po wyjściu z siłowni kierowałem się do apteki...nieważne po co i do czego na mojej drodze znalazła się piekarnia, nie wyglądała na nową, myślę sobie-wejdę, ryzyk fizyk. Kupiłem 2 bułki żytnie no i...ostatnio jadłem takie w czasach jak nie było internetów, wszystko nie było yebane chemią, a ludzie byli szczęśliwi, czyli okolice podstawówki. Od dziś zmieniam piekarnie. Coś niesamowitego
...
Napisał(a)
Tak przy zdjęciu niektórzy by mogli napisać co tam jest, tak MrRMpl1 to się tyczy Ciebie
Brokuły widzę, kuraka chyba też, oliwa, wędlinka a to pod to jakieś pieczywko chrupkie, sosik chyba z jogurtu naturalnego.
Brokuły widzę, kuraka chyba też, oliwa, wędlinka a to pod to jakieś pieczywko chrupkie, sosik chyba z jogurtu naturalnego.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
Malinowy blog kulinarny - od str. 60 keto szama http://www.sfd.pl/[BLOG]_Cud,miód_i_MALINA_-t1082118.html
...
Napisał(a)
Ok będę pisał. I tak jogurt.
A tutaj: Rekin wędzony (polędwica) 150g, brokuły 250g, olej lniany 10g i 2 omega3
A tutaj: Rekin wędzony (polędwica) 150g, brokuły 250g, olej lniany 10g i 2 omega3
Serdecznie zapraszam
http://www.sfd.pl/[BLOG]_MrRM_a_kuchenne_dzieła-t1079313.html
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
@Grekar:
Czy to piekarnia "Grzybki" ? Tam mają identyczne bułki "razowe", żytnie właśnie z ziarnem. Też mi podpasowały swego czasu
Ja z tamtych lat pamiętam smak prawdziwego chleba baltonowskiego... Świeżego, kwaskowego w smaku, bo z zakwasem, miękkiego w środku z chrupiącą skórką na zewnątrz...
Teraz już dawno nie widziałem takich prawdziwych. Wszystkie z domieszkami, pleśniejące po 12h...
Czy to piekarnia "Grzybki" ? Tam mają identyczne bułki "razowe", żytnie właśnie z ziarnem. Też mi podpasowały swego czasu
Ja z tamtych lat pamiętam smak prawdziwego chleba baltonowskiego... Świeżego, kwaskowego w smaku, bo z zakwasem, miękkiego w środku z chrupiącą skórką na zewnątrz...
Teraz już dawno nie widziałem takich prawdziwych. Wszystkie z domieszkami, pleśniejące po 12h...
...
Napisał(a)
Nie, nie grzybki, które też mają smaczne pieczywko, ale to lepsze. Nie wiem co to za nazwa, jutro zobaczę, ale sieciówka to żadna nie jest.
Zmieniony przez - grekar9 w dniu 2014-08-06 14:32:08
Także tego no...nudziłem się kurcze i to piekielnie
Gorąąąąąco polecam
Pizza z serowymi rogami
450 g kurczaka curry
najlepsze ciasto jakie mi wyszło do tej pory, wyrabiałem ręcznie z 20 min, delikatne jak nie powiem co wyrosło jak szczur na mecie
400g mozzarelli
kapary
oliwki zielone
papryczki chilli
papryczka marynowana
cebulka czerwona
cebulka biała
keczup "ognisty"
kabanosy wieprzowe
czosnek
Serowe różki są pyszne
Zmieniony przez - grekar9 w dniu 2014-08-06 14:54:23
Zmieniony przez - grekar9 w dniu 2014-08-06 14:32:08
Także tego no...nudziłem się kurcze i to piekielnie
Gorąąąąąco polecam
Pizza z serowymi rogami
450 g kurczaka curry
najlepsze ciasto jakie mi wyszło do tej pory, wyrabiałem ręcznie z 20 min, delikatne jak nie powiem co wyrosło jak szczur na mecie
400g mozzarelli
kapary
oliwki zielone
papryczki chilli
papryczka marynowana
cebulka czerwona
cebulka biała
keczup "ognisty"
kabanosy wieprzowe
czosnek
Serowe różki są pyszne
Zmieniony przez - grekar9 w dniu 2014-08-06 14:54:23
...
Napisał(a)
-2 szkl mąki pytlowej dałem ( to samo co zwykła mąka pszenna) z mąki żytniej czy razowej to jest d.u.p.a a nie pizza
-20g drożdży świeżych
-3/4 szkl ciepłej wody
-łyżeczka płaska soli
-łyżeczka cukru
tu masz opis co i jak
https://www.sfd.pl/Robimy_pizze,_czyli_1_dzień_z_życia_kucharza_na_urlopie_;_-t1004821.html
-20g drożdży świeżych
-3/4 szkl ciepłej wody
-łyżeczka płaska soli
-łyżeczka cukru
tu masz opis co i jak
https://www.sfd.pl/Robimy_pizze,_czyli_1_dzień_z_życia_kucharza_na_urlopie_;_-t1004821.html
...
Napisał(a)
Od dzisiaj węgle poszły do góry czyli przed i po treningu po półtora woreczka ryżu + 250g piersi i jakieś tam warzywko i oczywiście bez tego u mnie by się nei obyło zimna szklaneczka pepi max ;))
Ta grekar robiłem kilka razy pizze razową i szału nie ma na weekend będę robił pierwszy raz ze zwykłej mąki i zobaczymy co mi tam wyjdzie ;)) pozdro
Ta grekar robiłem kilka razy pizze razową i szału nie ma na weekend będę robił pierwszy raz ze zwykłej mąki i zobaczymy co mi tam wyjdzie ;)) pozdro
Poprzedni temat
„Nie Ma Bardziej Szczerej Miłości Od MIŁOŚCI Do Jedzenia”
- 1
- 2
- ...
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36
- 37
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- 43
- 44
- 45
- 46
- 47
- 48
- 49
- 50
- 51
- 52
- 53
- 54
- 55
- 56
- 57
- 58
- 59
- 60
- 61
- 62
- 63
- 64
- 65
- 66
- 67
- 68
- 69
- 70
- 71
- 72
- 73
- 74
- 75
- 76
- 77
- 78
- 79
- 80
- 81
- 82
- 83
- 84
- 85
- 86
- 87
- 88
- 89
- 90
- 91
- 92
- 93
- 94
- 95
- 96
- 97
- 98
- 99
- 100
- 101
- 102
- 103
- 104
- 105
- 106
- 107
- 108
- 109
- 110
- 111
- 112
- 113
- 114
- 115
- 116
- 117
- 118
- 119
- 120
- 121
- 122
- 123
- 124
- 125
- 126
- 127
- 128
- 129
- 130
- 131
- 132
- 133
- 134
- 135
- 136
- 137
- 138
- 139
- 140
- 141
- 142
- 143
- 144
- 145
- 146
- 147
- 148
- 149
- 150
- 151
- 152
- 153
- 154
- 155
- 156
- 157
- 158
- 159
- 160
- 161
- 162
- 163
- 164
- 165
- 166
- 167
- 168
- 169
- 170
- 171
- 172
- 173
- 174
- 175
- 176
- 177
- 178
- 179
- 180
- 181
- 182
- 183
- 184
- 185
- 186
- 187
- 188
- 189
- 190
- 191
- 192
- 193
- 194
- 195
- 196
- 197
- 198
- 199
- 200
- 201
- 202
- 203
- 204
- 205
- 206
- 207
- 208
- 209
- 210
- 211
- 212
- 213
- 214
- 215
- 216
- 217
- 218
- 219
- 220
- 221
- 222
- 223
- 224
- 225
- 226
- 227
- 228
- 229
- 230
- 231
- 232
- 233
- 234
- 235
- 236
- 237
- 238
- 239
- 240
- 241
- 242
- 243
- 244
- 245
- 246
- 247
- 248
- 249
- 250
- 251
- 252
- 253
- 254
- 255
- 256
- 257
- 258
- 259
- 260
- 261
- 262
- 263
- 264
- 265
- 266
- 267
- 268
- 269
- 270
- 271
- 272
- 273
- 274
- 275
- 276
- 277
- 278
- 279
- 280
- 281
- 282
- 283
- 284
- 285
- 286
- 287
- 288
- 289
- 290
- 291
- 292
- 293
- 294
- 295
- 296
- 297
- 298
- 299
- 300
- 301
- ...
- 302
Następny temat
NAJPROSTSZY PRZEPIS NA PRAWDZIWE TORTILLE!
Polecane artykuły