SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

ZDJĘCIA NASZEJ SZAMY v2

temat działu:

Kuchnia SFD

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 208489

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1158 Napisanych postów 95001 Wiek 34 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 375707
Tak, bo dałem majonezu i kalafior
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 274 Napisanych postów 3367 Wiek 32 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 18896
Rzucacie tymi placuchami, że chyba sobie zrobię (chociaż czeka na mnie stek łososiowy jeszcze...)

Ps - sorki za offa, ale musiałem - widok tego gościa o poranku poprawił mi humor

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 15 Napisanych postów 4596 Wiek 31 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 17906
Blazer
Wczorajszy sernik urodzinowy





OOOOOOOOOORGAAZM:D

AKTUALNY DZIENNIK ACTIVLAB :
http://www.sfd.pl/[DT]_Aniitka155_od_Ladies_do_ActivLab-t1040073.html

...

"Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie"


Wiesz, co jest naj­ważniej­sze w życiu? Mieć cel. I dążyć do je­go spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który po­siadam, tak jak­by... uszczęśli­wia mnie. Dzieki niemu mam poczu­cie, że war­to żyć, mi­mo prze­ciw­ności. Ale często wątpię. Bar­dzo często.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 11 Napisanych postów 3294 Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 19444
150g makaronu, 100g ryżu, trochę buraków i szejk czekoladowy. Jak jeść, to dużo

Projekt Masa 2014, czyli KUREK nie zniknie!
http://www.sfd.pl/KUREK_nie_zniknie__masa_zimą_2013_[DT]-t994269.html

[ART] Dlaczego białko to nie magiczny proszek i czemu z kreatyną warto poczekać?
http://www.sfd.pl/[ART]_Dlaczego_białko_to_nie_magiczny_proszek_i_czemu_z_kreatyną_warto_poczekać_-t1004088.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1158 Napisanych postów 95001 Wiek 34 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 375707
łał, ale masz fajny szejker
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 274 Napisanych postów 3367 Wiek 32 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 18896
tylko ziemniaków brakuje.
A co jest na tych kluchach? Pomidory jakieś czy jabłka? (Jak to drugie, to należy Ci się order za odwagę połączeń )
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 681 Wiek 40 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 10283
a tez sie pochwale chociaz przy niektorych to blado wyglada
makaron durum z zielonym pesto, do tego kotleciki z lososia i papryki (wedlug przepisu Koniu 151)

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1717 Napisanych postów 27216 Wiek 29 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 516400
To chyba buraki

Zmieniony przez - dudee w dniu 2014-04-03 20:56:42
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 274 Napisanych postów 3367 Wiek 32 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 18896
Nie, nie - buraki są tam po prawej, trochę zakopane makaronem i ryżem . Makaron sobie czymś okrasił jeszcze cwaniaczek
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 11 Napisanych postów 3294 Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 19444
XDDD co wy chcecie od mojej michy. Zostańcie przy tych swoich risottach, pizzach, wołowinach z ryżem i innych normalnych posiłkach. Ja tu się staram fantazjować, żeby talerz super wyglądał, a oni jeszcze krytykują. Zrozumcie, że muszę chociaż raz dziennie puścić się wodzy fantazji i artystycznej weny. Ugotowałem makaron i biały ryż, które razem połączyłem w tzw. rurki pod pierzynką. Zaraz na tym puściłem kapkę sosu pomidorowego basilico a'la Italiano or Argentino (I don't know, maybe Polando). Następnie dwa nacięte buraki wsunąłem szybkim i sprawnym ruchem jednej ręki pod makaron, i jednocześnie posypałem jednego kilkoma ziarnkami ryżu (w mojej myśli twórczej było ukazanie, że tylko jeden burak łączy się z ryżem, a drugi miał się poczuć minimalnie samotnie). Widelec też nie wziął się przypadkiem. Jest ułożony tak, aby podkreślać barwę buraczanej doliny i podtrzymywać aromaty białka zwanego potocznie WuPeCe o smaku czekoladowym z wodą mineralną niegazowaną.

Projekt Masa 2014, czyli KUREK nie zniknie!
http://www.sfd.pl/KUREK_nie_zniknie__masa_zimą_2013_[DT]-t994269.html

[ART] Dlaczego białko to nie magiczny proszek i czemu z kreatyną warto poczekać?
http://www.sfd.pl/[ART]_Dlaczego_białko_to_nie_magiczny_proszek_i_czemu_z_kreatyną_warto_poczekać_-t1004088.html 

Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

„Nie Ma Bardziej Szczerej Miłości Od MIŁOŚCI Do Jedzenia”

Następny temat

NAJPROSTSZY PRZEPIS NA PRAWDZIWE TORTILLE!

forma lato