SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Dla melonów i rodzynek nowy spam to wypoczynek !!!

temat działu:

Ladies SFD

słowa kluczowe: , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 125831

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 122 Wiek 36 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 16686
Ja tam nic nie czuje i daje do wszystkiego

Stop saying I WISH
and
start saying I DID

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 567 Wiek 38 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 14713
nie, smażyłam na nim rybę i nie była słodka, ani nawet słodkawa.
Ale w sumie nie wiem, co więcej z nim robić.
Jeśli chodzi o słodkie, to kiedyś robiłam bezy kokosowe (ubite białka jaj ze stevia i wiórkami)
stevie to my w ogóle możemy dodawać do jedzonka czy nie bałdzo?

http://www.sfd.pl/Redukcja_DT/beferfect!-t977187.html#post1
Nie módlcie się o łatwe życie. Módlcie się, żebyście byli silniejszymi ludźmi.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 11274 Wiek 41 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 38938
Ja też ten "słodkawy" posmak czuję ale mnie to nie przeszkadza, może to przez skojarzenie, że to co kokosowe to i słodkie zwykle

Winners train, losers complain.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
obliques Zasłużona dla SFD
Ekspert
Szacuny 188 Napisanych postów 65575 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 188925
chcesz dodać stevie to dodawaj, jak ma ci pomóc w trzymaniu diety to ok
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 1023 Wiek 41 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 26862
Veronia - ja ostatnio wszystko smażę na kokosowym i wychodzi bardzo fajnie. Ma ten tłuszcz wyraźny charakter, ale wcale nie daje wrażenia "deserowatości". Zrobiłam niedawno np. cały gar kurczaka ze szpinakiem i mozarellą i kurak był podsmażany na kokosowym - wpadł kolega, wtrynił mi pół gara (oczy mi tylko rosły, bo to było w sumie 1200 g mięsa plus kupa makaronu) i na końcu tylko stwierdził, że super przyprawione, bo jakaś taka "ciekawa nuta" . Ryby robione na kokosowym też mi dobrze wchodzą. A np. mój facet nawet nie zauważył, że zmieniłam tłuszcz do smażenia . Jakiś niewrażliwy jest.

Tu się upgraduję -> http://www.sfd.pl/Srocze_krok_po_kroku-t988368-s18.html
"It's not going to be easy. It's going to be worth it."

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 345 Wiek 41 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 10055
mi kokosowy smakuje, nie czuje tej słodkosci,ale maż tak i jemu na zzwykłym oleju smażę.kokosem mi pachnie jak jest na patelni,jak juz jest usmazone,doprawione to nie kojarze by było czuc
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 826 Wiek 40 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 75077
ja mam czasem wrażenie, że niektóre potrawy smażone na kokosowym są mdłe
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 826 Wiek 40 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 75077
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 1544 Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 35837
Najpierw w takim razie kupie jakies male opakowanie, tak mysle. Pewnie juz tryliard razy bylo, jaki to trzeba kupic, ale moze mi ktos cos podpowie?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 826 Wiek 40 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 75077
Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

Redukcja z Blingiem terrorysta

Następny temat

Proszę, o pomoc, ocenę.

WHEY premium