SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

mega bomb-》mega masa/ostre cięcie-insulinka

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 67503

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 274 Wiek 37 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 17352
super temat;
dobrze, że można poczytać jakieś rozsądne głosy na polskich forach w końcu i powoli robi się tego co raz więcej : )
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 650 Napisanych postów 11875 Wiek 35 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 88271
ziki2000
mm1986
Bo do duzej ilosci trenu nie pasuje duza dawka testa, podbija tylko,side offy, przerabialem to, ja do grama trenu bilem 350mg testa week i dostinex, sidy zadne, libido jak 15 latek, zatem z duza dawka testa bylo sporo sideow, kiedys mozesz sprobowac fajny system do wycinki, dajesz trenu przewage zeby on pracowal sorry enea ze nasmiecilem w temacie


tak offtopic jeszcze ...cyzli polecasz dac proporcje 1:2 czy bardziej 1:3 zeby nie miec tych sidow na trenie mocnych....


ziki zawsze dawalem duzo testa do trenu bo obawialem sie bloku itp, kolega co startuje mi wytlumaczyl jego system i sie skusilem, czyli bilem 150mg trenu ace + 50mg propa ed, wiec wychodzilo 1050mg trenu i 350mg propa tyg, sidow naprawde nie odczulem, lecial dostinex 0,5-1mg week i pala huczala 24 na dobe, on mi tlumaczyl ze dua dawka testa nasila tylko sidy, a skoro tniemy nie trzeba nikomu 2g testa, ile w tym prawdy nie wiem bo zaden ze mnie zawodnik ani spec, ja tylko testuje sam na sobie i notuje co mi pasuje, bodajze podobny system i barano testowal i tez chwalil, najlepiej samemu sprobowac, jak cos bij na pw nie chce smiecic w temacie kolegi, pozdro.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 310 Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 5371
Jeśli offtop dotyczy saa, a pytanie zrodziło się w związku z tematem albo to piszcie tu może czegoś się dowiem ciekawego przy okazji.
Też przed zawodami lecialem tren 2:1 test. Bez problemów ze snem i potliwosxia, ale agresja i poirytowanie przednie.

Zmieniony przez - enea w dniu 2013-07-29 06:52:36
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 60085 Napisanych postów 318835 Wiek 45 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 1525178
jak z potencją?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 310 Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 5371
Z libido walczę, chcieć minusie średnio chcę. Rano faja stoi. Jak się wezmę do roboty to wszystko ok tylko chęci nie ma. Estrogen trochę ponad normę przy ari 0,5eod, teraz jadę 0,5ed.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
miczelx ZASŁUŻONY
Ekspert
Szacuny 922 Napisanych postów 35146 Wiek 82 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 814700
http://www.sfd.pl/Ubrania_pasujace_na_koksow_%__nowe_odkrycie_!_-t960246.html obczaj temat

BO LEPIEJ BYSMY STOJAC UMIERALI NIZ MAMY KLECZAC NA KOLANACH ZYC!

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 6 Napisanych postów 1902 Wiek 40 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 34569
enea ile czasu przed treningiem walisz mete ?

Depresja, Stan Umysłu Fiasko Z Życia I Z Marzeń Wszystko
To,Co Dobre Znikło Może Było By Inaczej Gdybym Miał Przed Sobą Przyszłość

[ON]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 310 Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 5371
do posiłku przed treningiem 40-60min
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 137 Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 3829
Naprawde ciekawy temat można się sporo dowiedziec będę śledził i też czekam na foto :) Pozdrawiam i zdrowia.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 310 Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 5371
Odebrałem badania krwi i moczu, ogólne bez próby watrobowej i hormonów.


Morfologia krwi z rozdziałem 3-czesciowym
Wbc 7,2g/l.                   4,0-10,0
Lomfocyty 29,0%.    20-40
Mxd 2,6%.                   3,0-13,0
Neut 68,4%.              40-65
Limfocyty# 2,1 g/l.     0,8-4,5
Mxd# 0,2 g/l.             0,2-1,0
Neut# 4,9g/l.              1,6-6,5
Rbc. 5,58 t/l.           4,50-5,90
Hgb 15,2. G/dl.          13,5-17,5
Hct 46,8%.               40-51
Mcv 83,9 fl.               80-93
Mch 27,2 pg.             25-33
Mchc 32,5 g/dl.      31,0-37,0
Rdw-cv 15,3%.         11-16,0
Plt.   406.                  150-400
Pdw 12,0 fl.                9,0-17,0
Mpv 10,4fl.                 9-13,0
P-lcr 27,7%.             13-43

Leukocyty-obraz odsetkowy
Granulocyty obojetnichlonne podzielone.  61%.   45-70,0
Eozynocyty                                                         3%.   0,0-5,0
Limfocyty                                                             35% 20-45
monocyty                                                               1%.    3,0-8,0

Bilirubina całkowita  8,1 umol/l.         0,0-20,0
Glukoza.                        6,0mmol/l.        4,1-5,5


Badanie ogólne moczu (profil)
Właściwości fiz.-chem.
Bilirubina.   Negatywna
Urobilinogen. Norma
Ciała ketonowe negatywny
Kwas askorbinowy. 20,0 mg/dl
Glukoza negatywny
Białko pozytywny
Krew mało
Odczyn ph. 7,0
Azotyny. Pozytywny
Leukocyty negatywny
Ciężar właściwy 1,025.   1,005-1,030
Barwa. Żółta
Klarownośc niezupelna

Badania osadu moczu
Nablonki wielokatne  Pojedyncze w prep.
Bakterie.  Dość liczne wow
Erytrocyty. 5-10 wpw
Leukocyty. 2-4 wpw

Białko w moczu 1,88 g/l

Kokaina neg.
Amfetamina neg.
Marihuana neg.
Ekstaza neg.

Hcg i HIV neg.
Myślałem ze bedą czary ale nawet nie, wszystkie odchylenia od norm świadczą o wysiłku, przemeczeniu i miejscowym zakarzeniu/ zapaleniu.
Do tego rtg płuc nic nie wykazał, mam jeszcze EKG ale muszę czekać na konsultacje
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Następny temat

deka,enat,oxa..dawki?

Wheya