<<<Champions
are Made
Not Born>>>
...
Napisał(a)
Czasami mozna tanio dorwac dostinex od lasek na roznych babskich forach ktore sprzedaja bo im zostalo po terapiach...warto poszperac bo srodek swietny...
...
Napisał(a)
Ogólnie mam tak że, gdziekolwiek bym nie był przyloze głowę gdzieś i mogę spać. Obojętnie jaką pora dnia czy nocy. Na slinie kiedy jestem w domu i nic nie robię łamie mnie spanie okrutnie, nie mecze się i idę spać. Wiem mniej więcej ile ww potrzebuje. W ciągu dnia też mi się ziewa i pewnie bez problemu bym zasnął ale nie koniecznie musi to być związane ze slinem. Na bromo rzeczywiście ciężko mienie jest obudzić, ale moja laska ma tak samo.
Czasem ustawimy budzik na 8 a potem co 10 min drzemkę włączamy i tak do 10. Głowa też boli ale tu chyba od ciśnienia bardziej. Diostinex drogi i ciężko będzie ogarnąć ale spróbuję.
Czasem ustawimy budzik na 8 a potem co 10 min drzemkę włączamy i tak do 10. Głowa też boli ale tu chyba od ciśnienia bardziej. Diostinex drogi i ciężko będzie ogarnąć ale spróbuję.
...
Napisał(a)
Ja też na bromo jestem lekko zamulony ale przynajmniej nie budzę się co chwilę w nocy - leci tren acet ok 500mg/week. Więc i są jakieś tam plusy jeśli chodzi o bromo - nie tylko cena.
...
Napisał(a)
Panowie ja na niskim teście i trenie 700 ew jestem demonem sexu
Leci Cabaser e7d

No likes us and we don't care..
...
Napisał(a)
Pół tabsa czy cały na week? Jeśli już jesteśmy przy Cabaser czy spotkał się ktoś z wyje#kami? Bo mam do ogarnięcia w przystępnej cenie.
...
Napisał(a)
Nie zamieniłbym na nic cabaseru. Daję 0,5tab e7d do 125mg trenu a e2d i ruch.am jak dzik notecki
Lepiej jak na testo solo :D

Lepiej jak na testo solo :D
Doświadczenia wszystkich kulturystów są podobne
Ludzie się na nich gapią, wytykają palcami
Są jak wybryki natury ale nie mają cyrkowego namiotu aby się w nim skryć.
...
Napisał(a)
Jutro spróbuję załatwić narprolac a za jakiś czas cabaser.
Dziś po 15 iu do posiłku i 30 po. Jak wszedłem na siłownię gdzie nie byłem ze 2 miesiące, to każdy "o k***a!" a przwcinkow tam mało.
Kolejna sprawa, jak walczycie z ciśnieniem?? 150/100 i nie piszcie o soli, cardio itp. Dałem wczoraj na noc i dziś rano po 40mg fury, będzie gorzej teraz no dopiero wczoraj odstawiłam spirolakton który leciał na 3 tyg przed zawodami czyli od 18 kwietnia, 100mg rano. Z wcześniejszych doświadczeń wiem że jak bym nie pociągnął dłużej to już dawno bym nie chodził. Myślę nad toramide.
Dziś po 15 iu do posiłku i 30 po. Jak wszedłem na siłownię gdzie nie byłem ze 2 miesiące, to każdy "o k***a!" a przwcinkow tam mało.
Kolejna sprawa, jak walczycie z ciśnieniem?? 150/100 i nie piszcie o soli, cardio itp. Dałem wczoraj na noc i dziś rano po 40mg fury, będzie gorzej teraz no dopiero wczoraj odstawiłam spirolakton który leciał na 3 tyg przed zawodami czyli od 18 kwietnia, 100mg rano. Z wcześniejszych doświadczeń wiem że jak bym nie pociągnął dłużej to już dawno bym nie chodził. Myślę nad toramide.
...
Napisał(a)
U mnie leca leki na nadcisnienie, inaczej ciezko, np na sporej dawce soku. Ostatnio 2 dni zamulilem jakos i nie wzielem, myslalem ze karetke, cisnienie takie ze lepiej go tutaj nie bede pisac, ale jak biore codzienie, to wszystko gra, mam tak tylko na duzych dawkach soku, takie dawki slinu nie lecialem wiec nie powiem, ale np przy igf-u dlugim przy 100mcg ed, to wieczorami czuc taki inny bol glowy, nawet leki nie pomagaja mi wtedy, ale to taki tepy bol, boli godzine/trzy i przechodzi.
Zmieniony przez - mm1986 w dniu 2013-06-04 02:26:33
...
Napisał(a)
mm1986U mnie leca leki na nadcisnienie, inaczej ciezko, np na sporej dawce soku. Ostatnio 2 dni zamulilem jakos i nie wzielem, myslalem ze karetke, cisnienie takie ze lepiej go tutaj nie bede pisac, ale jak biore codzienie, to wszystko gra, mam tak tylko na duzych dawkach soku, takie dawki slinu nie lecialem wiec nie powiem, ale np przy igf-u dlugim przy 100mcg ed, to wieczorami czuc taki inny bol glowy, nawet leki nie pomagaja mi wtedy, ale to taki tepy bol, boli godzine/trzy i przechodzi.
Co posiadasz na ciśnienie?? Agen,tritac??
-
- 1
- 2
- ...
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10