Jest liderem w tym dzialeSzacuny
143
Napisanych postów
17889
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
198058
Pytanie trzeba sobie zadac wchodzi Keita i od razu tracimy bramke jest 86 min i trzeba szybko strzelic bramke a na placu sa 2 defensywnych pomocnikow dlaczego nie ma zmiany ofensywnej za Busiego (bo trudno by bylo zdjac Maliczyka ktory 30 sek wczesniej wszedl na boisko) a moze wtedy np.Adriano przeprowadzil by taka akcje jak SPH na CN z Realem.Poza tym nie wiem czy zauwazyliscie ale pod koniec pierwszej polowy Pique wyraznie cos pokazywal do Pepa wydaje mi sie ze chodzilo o zmiane ustawienia na 4 obroncow
Ole-le, ola-la, ser del Barça és el millor que hi ha!
Szacuny
0
Napisanych postów
15
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
98
Czapki z głów przed dokonaniami Barcy pod wodzą Guardioli. Mam wrażenie że katalończycy z sezonu na sezon są coraz mocniejsi i żadna formuła tutaj się nie wyczerpuję. Zapowiada się dominacja na najbliższe lata zarówno w lidze jak i LM. Jedyny newralgiczny punkt do wspomniany Valdes który jest niepewnym ogniwem..
143
Napisanych postów
17889
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
198058
Messi zdobywca zlotej pilki
Piątka Barcelonistów w jedenastce roku wg FIFA. Pełny skład to: Casillas, Dani Alves, Pique, Ramos, Vidic, Iniesta, Xabi Alonso, Xavi, Lionel Messi, Cristiano Ronaldo, Rooney.
PEP GUARDIOLA NAJLEPSZYM TRENEREM ROKU 2011!
143
Napisanych postów
17889
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
198058
Szczesny w Barcy po co? zeby grzal lawe jak Valdes ma jeszcze ze 6 lat gry przed soba jak nie lepiej.Jak dla mnie to jest on zaraz po Ikerze najlepszym bramkarzem na swiecie