Szacuny
150
Napisanych postów
17765
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
197570
Pol Ballesté López (bramkarz Juvenil) na twitterze: Dziś odwiedził nas wielki Samu, tutaj mogę Wam pokazać zdjęcie po meczu. Dobranoc! btw gracze Juvenil B przegrali ten mecz 1;0 a przeciwnikiem był Spartak Moskwa
Ole-le, ola-la, ser del Barça és el millor que hi ha!
Szacuny
4
Napisanych postów
1337
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
21243
to jakim Guardiola jest trenerem, czy faktycznie jest geniuszem, wyjdzie jak przeniesie sie z barcelony do innego klubu. Mysle, ze nie tylko ja na to czekam
Szacuny
3
Napisanych postów
1820
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
11819
j/w
Też chciałbym go zobaczyć w innym klubie i ocenić, czy jego sukces w Barcelonie wypływa bardziej z umiejętności trenerskich, czy z doskonałej znajomości tego systemu. Liczę, że za niedługo to nastąpi.
Jestem zdania, że oceniać trenerów można po dłuższej pracy, a nawet po zakończeniu kariery trenerskiej, dlatego nie lubię stwierdzeń typu "Guardiola jest dobrym trenerem", ale też, idących w drugą stronę: "Guardiola ma tylko zespół samograja".
Szacuny
150
Napisanych postów
17765
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
197570
Ja mam nadzieje że Pep stanie się Fergusonem Barcelony(mało prawdopodobne jest to) poza tym nie wiadomo czy będziemy go mogli ocenić bo co mi się zdaje że poleci po zakończeniu przygody z Barcą do Kataru ponieważ tamtejszy związek oferuje mu podobno 36 mln euro netto za sezon,umowa miałaby trwać 10 lat(czyli do mundialu w Katarze)
Ole-le, ola-la, ser del Barça és el millor que hi ha!